Какво повече НЯМА да купя - 20

• 102 494
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
върнете ги в магазина! Поне Лидл в това отношение нямат грешка
Не си заслужава ходенето. Пазарувах случайно в другия край на София. За бензин ще отидат поне половината пари.

# 556
  • Пловдив
Може да върнете продукта във всеки един филиал на веригата

# 557
Тази маска за лице няма да повторя

тази също е меко казано ужасна, изсушава кожата и веднага се появява леко акне по лицето

# 558
Боклуци на Avon не съм ползвала повече от 10 години.

# 559

Купувам няколко пъти от магазина им в Младост. Всеки път развалено. Според мен проблемът им е в съхранението. Плюс в магазина 1 месец имаше мляко подредено с годност 28.05.. не мога да схвана..

# 560
Вършец спрях да купувам вече поне от 5-6 години. Много се дънят.

# 561
Вършец спрях да купувам вече поне от 5-6 години. Много се дънят.
Аз самото качество не мога да коментирам, но яйца купихме 2/3ти бяха спукани и решихме, че ние сме ги натиснали. Решихме да купим пак, но този път ги погледнахме в магазина - пак спукани. Млякото първия път се пресече, помислих, че защото съм го сложила по-студено на котлона. Пробвах другата бутилка, която бях купила и тя си беше на парцали вътре. Реших все пак, че нещо в мен е проблема и реших да купя пак, пък и магазина ми беше по път и ми беше удобно да купя - ами пак две бутилки развалени..
Като качество може да са хубави продуктите, но явно не ги съхраняват правилно… повече няма да си дам там парите Simple Smile

# 562
Повече никога няма да купя сокове Olympus. Аз не купувам такива изкуствени боклуци пълни със захар, но … майка ми (60+) купила сок портокал. Баща ми го пробвал и не му харесал. Когато погледнах видях зелени мухлясали парченца да плуват на повърхността гнус гнус гнус…
Сокът е бил току що отворен, има годност още повече от месец.

# 563
Olympus и на мен са ми в черния списък заради двата чая, които купих - мента и арония. Уж са без захар, уж не са чак така сладки, но ужасни на вкус и двата.

# 564
  • София
Боклуци на Avon не съм ползвала повече от 10 години.
Парфюмите са им хубави

# 565
В момента има доста намалени в Нотино

# 566
Повече никога няма да купя сокове Olympus. Аз не купувам такива изкуствени боклуци пълни със захар, но … майка ми (60+) купила сок портокал. Баща ми го пробвал и не му харесал. Когато погледнах видях зелени мухлясали парченца да плуват на повърхността гнус гнус гнус…
Сокът е бил току що отворен, има годност още повече от месец.
Соковете Олимпус не са пълни със захар, не са и боклуци (лично мнение). А зелените мухлясали парченца са се появили, защото бутилката е била отворена и са пряко доказателство, че сока е истински.
И ако казвате, че Олимпус са боклуци, какви ли са Cappy и подобен род истински боклуци?

# 567
Възможно е и сокът да е имал повредена опаковка преди покупката...

# 568
  • София
Олимпуса е от малкото, които вкисват за 2 дена, като седят на топло, а аз студени не мога да пия… Дано пуснат по-малки опаковки. Вчера изхърлихме тяхно масло, срокът изтекъл преди месец и половина и на вкус беше гранясало… Сефте хвърлям масло, ама като не сме видели, че е с по-къс срок.

# 569
  • до най-прекрасния мъж
Маслото го замразявам и дори да му изтече срокът, нищо му няма. Режа си колкото ми трябва, когато готвя.

Общи условия

Активация на акаунт