Изневерява ли ми?

• 7 647
  • 229
  •   1
Отговори
# 105
Не се лигави. Шавлива е.
И двамата явно не сте библиотекари.

Темата е фейк.

Как да се изключа?

# 106
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него... Но някои просто си падат по лоши момчета.
Да то остана и вкъщи да ми го доведе.В кофти позиция съм.

# 107
  • София
В такава позиция си, в каквато сам се поставиш.

# 108
Няма проблем ако иска да пробва нещо ново или с друг но да ми каже, не да го прави зад гърба ми това е проблема.
Скрит текст:
Звучи ми като да си търси друг, и то не само за секс. Съжалявам авторе, но също така ми звучи доста куха. Чак толкова неуважение към партньора, че да си търси друг пред него... Но някои просто си падат по лоши момчета.
Да ти го доведе увас ще е най-открито и няма да е зад гърба ти Grinning
Скрит текст:
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Чудя се дали винаги се е държала така?
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.
Не в началото се държеше много влюбено и много добре. А напоследък ме третира повече като приятел ми се струва, което е абсурдно за мен!
Добре, от колко време те третира повече като приятел? И по кои нейни действия го констатираш? Изключваме вече споменатите. Въпреки че под състояние на афект може да представяш ситуацията в по-негативен аспект, от колкото е в действителност. Не казвам, че е правилно. За това попитах какво ти казва интуицията.
Разговор трябва да проведете ASAP и да се изясните помежду си. И бъди честен, като си кажеш всичко което те притеснява. Говори открито, не с намеци.
Ти си се поставил в тази позиция, мислейки се за готин като прикриваш нещата, които те нараняват, унижават и те карат да се съмняваш.

# 109
Според мен се опитва да събуди ревност у теб поради някаква причина. И на мен ми се късат чорапогащите още на първото носене, това не е улика за изневяра. По-притеснително е това флиртаджийско поведение. Според мен го прави, за да те дразни и да не се успокоиш, че ти е в кърпа вързана и да я приемеш за даденост. Но в един момент не би й попречило и да изневери наистина, ако реши, че й липсва внимание или връзката се е превърнала в рутина. От колко време сте заедно? И това има значение.

# 110
Направете си бебе и рЕзко ще забравите за настоящите проблеми (освен ако някой не ви го гледа). 🙄

# 111
Никога не правете деца напук на нещо. Децата са изключителна отговорност, а 90 процента от родителите не стават за такива.

# 112
Няма проблем ако иска да пробва нещо ново или с друг но да ми каже, не да го прави зад гърба ми това е проблема.
Скрит текст:
Да ти го доведе увас ще е най-открито и няма да е зад гърба ти Grinning
Скрит текст:
Той ако има такава неувереност вероятно я подтиква да търси друг, ако продължава така, накрая ще намери по-добър от него и ще го зареже.
Чудя се дали винаги се е държала така?
Аз вече трети път му задавам този въпрос. Още не е отговорил.
Не в началото се държеше много влюбено и много добре. А напоследък ме третира повече като приятел ми се струва, което е абсурдно за мен!
Добре, от колко време те третира повече като приятел? И по кои нейни действия го констатираш? Изключваме вече споменатите. Въпреки че под състояние на афект може да представяш ситуацията в по-негативен аспект, от колкото е в действителност. Не казвам, че е правилно. За това попитах какво ти казва интуицията.
Разговор трябва да проведете ASAP и да се изясните помежду си. И бъди честен, като си кажеш всичко което те притеснява. Говори открито, не с намеци.
Ти си се поставил в тази позиция, мислейки се за готин като прикриваш нещата, които те нараняват, унижават и те карат да се съмняваш.
Ами постепенно започна лека по лека.Констатирам от това, че почти не правим секс първо.Второ като и скимне излиза в късен час уж с познат,колега уж нещо по-работа говорели или да се видели приятелски.Като съм го правил на въпрос излиза,че я ограничавам и ми вдига скандал.И се прибира късно вечер със скъсания чорапогащник.А някой път не ми и вдига като е навън и казва-ами не съм го чула мило. Ти кажи как ти се струва?

# 113
Те семейна двойка от 5 години, Бази. Естествено е да помислят за деца. Връзка, която не се развива... нали така казват?
Възможно е и оттам да идват проблемите. Кой от вас не иска деца, авторе?

# 114
Не мисля, Лори, да е естествено, ама щом казваш. Simple Smile

# 115
  • София
Брак имате ли изобщо?
Твоето от свобода е станало на слободия.

# 116
Според мен се опитва да събуди ревност у теб поради някаква причина. И на мен ми се късат чорапогащите още на първото носене, това не е улика за изневяра. По-притеснително е това флиртаджийско поведение. Според мен го прави, за да те дразни и да не се успокоиш, че ти е в кърпа вързана и да я приемеш за даденост. Но в един момент не би й попречило и да изневери наистина, ако реши, че й липсва внимание или връзката се е превърнала в рутина. От колко време сте заедно? И това има значение.
Пак да ме дразни ли подмята за секс с други мъже? Един вид ме провокира как ще реагирам или дали ще съм ок ли? Иначе и аз го допускам това.

# 117
Нещо съм песимист за тая връзка... независимо дали към момента ти е изневерила или не.

# 118
  • София
И аз. Фактическата изневяра ще е най- малкият проблем.

# 119
Нещо съм песимист за тая връзка... независимо дали към момента ти е изневерила или не.
Хем тя да си спи с други, хем аз да съм добрия съпруг вкъщи то така излиза накрая.....

Общи условия

Активация на акаунт