Изневерява ли ми?

• 7 709
  • 229
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Вики, има ги, има такива семейства. Колко теми само тук във форума.
Като му кажа, че е мухльо, и се сърдят половината мъже тук. Ами такива са, аз какво да направя като ми изглеждат такива...

# 166
  • Terra incognita
Тъпо е като осъзнаеш, че жена ти пуска на всички, само не и на теб...

# 167
Тъпо е като осъзнаеш, че жена ти пуска на всички, само не и на теб...
Така излиза Вики... да му мисли Мъдото😞

# 168
  • София
То па много за мислене …

# 169
Ами то за всеки проблем си има решение. Бракът не е доживотна присъда също така. Авторе, плавно преминаваш към ролята на жертвата. Искаш да те съжаляваме ли? Да те погалим по главата, да ти кажем колко си добър и незаменим, пък тая харпия жена ти не те уважава и те тъпче, тя е лошата и т.н.

# 170
  • Terra incognita
Бе кой ще се кръсти Мъдо и ще лайква като го наричат мекотело. Айде стига се хаби.

# 171
Ами то за всеки проблем си има решение. Бракът не е доживотна присъда също така. Авторе, плавно преминаваш към ролята на жертвата. Искаш да те съжаляваме ли? Да те погалим по главата, да ти кажем колко си добър и незаменим, пък тая харпия жена ти не те уважава и те тъпче, тя е лошата и т.н.
Не искам да ме съжаляват! Какво е решението според теб, аз да и намеря любовник ли или да захвърля брака си?

# 172
  • София
Стискай си фишеците днес, утре може и детето му да гледаш.

# 173
Жена му е обикновена ковра и муфтаджийка. А той е мекотело, с което дори секс не правят.
Щеше да е тъжно, ако тази история беше истина.
За съжаление е истина ако щеш вярвай ти

# 174
  • Далечният изток
Скоро имаше един дето след всеки пост пишеше - кажи ми какво да направя. Та и Мъдо сега... Какво е решението?! 12 страници, нищо ли не схвана?!

# 175
  • Terra incognita
И си налягай парцалите, че що чорапогащи още ще закупиш...Купи й и презервативи и не я пускай "с приятелки" без да я зарвдиш поне с два- три броя. Дюрекс, били качествени, така съм чувала.

# 176
Решението, драги ми Мадо, е сядате и говорите с благоверната и решавате ще продължавате ли да бъдете семейство или не. Щом не схвана 12 страници какво се обсъжда, както каза AIDA. Другият вариант е този
Стискай си фишеците днес, утре може и детето му да гледаш.

# 177
  • Terra incognita
Семейство?!
И нека всички дружно се посмеем сега 😬

# 178
  • София
Аз и котката сме семейство. Кат си доведе любовник повдигнах въпроса що трябва да го храня аз? За моя голяма радост не отговаря все още (пу- пу), храних го.
Та и той така - чорапогащи за жената, чорапи за любовника Laughing

# 179
  • Terra incognita
Нямам представа защо продължавам да пиша в тази тема. Може би само заради компанията. Cheers 🍸

Общи условия

Активация на акаунт