Дани, радвам се , че нещата с децата са добре, дано успееш да ги преместиш в друга градина. сигурна съм, че и твоите проблеми ще се решат безболезнено!

Уо, не се чувствай виновна, никой няма да те кори. На такива буйни мъници яслата им действа добре. детето има нужда от спокойна мама, а не от кукумицин- ще ме прощаваш за израза...
!Ани, точно за теб мислех тези дни! Честито ходещо човече! Радвам се , че се чувства добре на яслата, само да не проговори на македонски...

Съни, наистина колко голям е станал малкият разбойник!
Пепа, звучи страхотно!Завиждам ти благородно!
Мечо Пух, жалко за мача, щеше да разказваш емоции!
Еци , сетих се аз за тези шапки, чак на мен ми иде да си сложа такава....

Аз започнах пазаруването за Коледа, купихме изкуствена елха и играчки за училището на Йоана, запазила съм подарък за Йоана- една цяла къща, тати купи светещ маркуч за да украсим къщата отвън, въобще се настройвам на празнична вълна!
Целувки от нас, че малката глезла я хвана съклета у дома и трябва да я изведа поне за малко!

че днес моят голям брат става на 30 години.

е друг е въпроса ти как ще го приемеш, но няма как растат мишките и ще стават все по-самостоятелни.
Нещо и растат зъби май и нощем пак започна да ни побърква. Спим с баща й на смени при нея. Отделно нали сме строители, та всичко ни идва малко нанагорно. Дано поне стане хубава пустата къща
Хемоглобина ни излезе 117, май докато я кърмех беше по-добре (напук на всички теории с ябълковите сокове) 

не мога да
,но ви
редовно.
.Дани филииките като ги сложа в микровълновата и те омекват и после ги режа на малки войничета и така тя си взима от масата и яде,но и дъвче.Тази функция я прави още от както имаше
да отвръща на шамарите който получава.
ми действай.Аз още не съм се навила,но ми се иска най много до 3 години да имам
Виж ако питаш Ронката тя ще ти каже че иска
космодиск.
-mas:
Все пак идват празници.Най обичам да гледам магазините по
и по 7 дена а сега когато си поиска.Болки нямам,но преди имах.
всичко,без цианкалий 
не търпиме на главата си.
като латерна.Не спира.Да не говориме че до
не ме оставя на мира.Вече казва баба-Ум(баба Руми) и ба-ба Пепи,Сега се учима на тати как се казва и на мама.Вече незнам колко думи знае.Спрях да ги проя.Имаме си
само като спи вечерно време и то само докато заспи.После й я махам.Ако не и я показвам не
за нея.Иначе като я види веднага си я слага.За гърнето сме до подкривата круша.до скоро го ползвахме за по голяма нужда,но докато не си каже сама че й се ходи няма да я мъча.Ние ядеме някъде между 9 и 10 часа сутрин около 200г.Следващото хранене е в 13.30 супа около 200г с една филия хляб и малко сиренце,но филията е само средулката и лека намачкани с вилица.Някъде къмв 17-17.30 следобедна закуска и вода колкото изпие.По някога изпива и 50 мл,понякога и повече.Иваче на ден
увлякох се в
от
Иначе с яденето и Дарко се дави доста, затова все още пасирам, той е доста лаком и отхапва големи парчета.

с помоща на Иво
и сега пия кафенцее
След малко ще почна да се разкрасявам
,че към обяд ще излизаме с малкия-ще ходим на пицария с баща ми,братята и мащехата ми.Да отпразнуваме пак на братото юбилея, че вчера бяхме в къщи с цялата рода, ама майка ми не се разбира много с втората жена на папа, та сега с нея ще празнуваме...Иво вчера беше гушкан през цялата вечер, само си го предаваха от ръка на ръка-баби, дядовци, лели, чичовци, вуйни и вуйчовци.....