Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 804
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Честит имен ден на всички именници  newsm51

Фрийки може ли да те помоля да ми ги пуснеш на лични  Praynig

Деси добре дошла  Hug И аз като Тайги се позачудих на градусите и си казах, а едва ли са 10, сигурно за -10 става въпрос  hahaha

Галче
, ако откриеш подходяща питка свиркай, че още се офлянквам  Rolling Eyes

Тайги къдричката на Рали отпред на челцето направо $ е оформила  hahaha паралия ще е детето! Честита камера и весело документиране на всички белички  Hug

Марис я дай малко снимки на Ади  Praynig

Пепи
темичката засега си е същата  Rolling Eyes днес не ми остана време, започнала съм преоформяне но ще го завърша и така ще го публикувам, ако не ви хареса ще върнем стария вид и готово  Mr. Green
Мъжа на сестра ми замина за Лондон днес трябва да е бил там и в просъница се замислих, че може да става въпрос за същото изложение.  Heart Eyes

Като идвахме лятото до София така бях нахапана зверски от бълхи в София  Shocked Аз съм алергична ли незнам, но ставам на огромни подутини, то не може даже да се каже пъпки, защото стават 2-3 см в диаметър и като се обединят няколко е ад. Наскоро имахме гости, които ни домъкнаха подобна гад и цялата съм нахапана  Embarassed Изпрах и изтупах всичко, но пъпките още не са ми минали, нищо де ще минат  Crazy

# 16
Иви, заглавието имах предвид  Heart Eyes

Тайги, забравих да ви честитя камерата!  Hug Пожелавам ви да запаметите безброй прекрасни моменти с нея  Heart Eyes

И честито на всички празнуващи днес! Със здраве и гордост да си носят името именниците!   bouquet

# 17
Ле ле това с бълхите не ми действа успокояващо!  Shocked
Пипиоле, ама разби ме с това инфо за София Ленд. Много съм назад малее  Rolling Eyes И защо така?
Иви ето малко снимки от шефа Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65145&view=1&photo=1
Пепа, хубаво е човек да види хубавата страна на БГ назапад  Joy

# 18
Шефа е голям сладур  Hug какъв е нахилен  Grinning Пу на майка си прилича  Blush

Пепи и там нямам принос  Embarassed роуз го измисли, ама е много сладко нали  Crazy

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 23:53 от Ivy

# 19
  • Sofia
Здравейте, момичета! Няма никой за кафе Sad
Аз като лудите се събудих още в 5ч  Crazy
Вчера Габи беше за първи ден на ясла. Лелките мноооого го харесаха, защото той не плаче от никой, не плаче за мен, изяжда си всичко, спи следобяд, а през останалото време си играе с нещо или с ръчичките си  Rolling Eyes Не знам дали ще продължява така, но първия ден добре с е представил и приеха да го гледат с охота, въпреки че не ходи добре.
Аз направих прощъпулник, за разлика от доста от вас, пък Габче още не се пуска да ходи сам, прави по 2-3 крачки и се хвърля в ръцете ми.
Да ви кажа, много странно ми беше като го взех от яслата. Не коментирам това, че като го оставих оревах пътя от Разлог до Банско, но като го взех ми се видя някак си "вече самостоятелен  Mr. Green Такъв един горд и накефен. Пък условията там са... ooooh! Обаче е топло, леличките са опитни и Габче не е затворник в офиса, а аз спокойно работя на 100%. Ох, дано всичко върви така и занапред  Praynig
Резултатите от нашите изследвания са ОК. Само нещо левкоцитите ме притесняват 13.1  newsm78 И на миналите изследвания му бяха високи и тогава педката каза, че на бебетата по приницп са по-високи (и аз четох), ама... дали е нормално  newsm78

Аз исках още нещо да кажа, ама го забравих  Embarassed 

# 20
Ани, Габчето наистина ли е толкова послушен  Shocked Все ти се чудех как успяваш да работиш с него, особено след като още не ходи напълно самостоятелно, аз като се сетя за този период и ми настръхва косата хем беше кратък. Елито ме дърпаше навсякъде да я водя и ако не стана пищеше  Rolling Eyes

И аз кукуригам от 5 часа, но с Елито  ooooh!

# 21
  • София, в полите на Витоша
Ей, Лулу, да ти е жива и здрава Ина на патерици!!!Вчера покрай Архангеловден забравихме нашата малка Скорпионка!!!   Embarassed

Хайде сега и то мен една голяма хубава   party023, защото кака Пипи- кукумицина , както Марчето ме нарече тук става на цели 39 години!!!

За желаещите по чаша  Wine Glass, а тие с Марис ще си поръчаме по една голяма Сунгурларска специална!!!

Хубав  и слънчев ден от нас!!!

# 22
Pipi67-Честит рожден ден  bouquet smile3525 newsm59 Tada newsm67Много здраве и щастие и всичко най-хубаво!
Днес ще е хубав ден  Nature Sunny-пък аз пак ще ходя на лекции и упражнения Tired Tired
Приятен ден на всички  bouquet

# 23
  • Остров Приятелство
Здравейте и от нас Hug
Честита ти камера Тайги, много хубави мигове да заснемеш.
И ние будуваме много, тази седмица направо ме разби разбойника Tired
Deata  welcome
аз започнах да ходя на лекции и си дадох детенце временно на гледачка докато се реша да го дам в яслите.Всеки изминал ден ми става по-трудно.Задавам си много страшни въпроси - ще го нахранят ли, ще го преобуват ли, ако заплаче ще го утешат ли и така........много Cry тъжно
Mecho Pух къде студентстваш smile3529?
Maris бълхи ще да са Confused Щом така си чистила, няма повече, но както казват по-долу дълго ще си поседят пъпчиците.
Пепа Това е чудесно за нашите!Ето един букет за тях от мен  bouquet

За детското парти съм навита/това дето Pipi67 казва/, а за новогодишното няма да останем по-назад Simple Smile

Е прекрасен   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny ден желая!

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИПИ!!! Много щастие, любов и късмет, всички най-хубави неща ти пожелавам!  Heart Eyes И те поздравявам с този топъл слънчев ден, дано не последния такъв, весел празник!  Hug

# 25
  • Sofia
Пипи, Честито и от мен! Бъди все така здрава, весела и обичана!!!
.. сипи и на мен една голяма, моля  Flutter
Имам аз един грях към теб, но като се видим ще се реванширам, голямо съм склери  Tired

Ей, какъв е кеф като пишете повечко  Grinning

Марис, и ние си бяхме донесли от някъде бълхи и то на 2 пъти. И двата пъти се отървах успешно с тупане и мноого обстойна прахосмукачка, просто ме беше шубе да пръскам с каквото и да било заради малката. Иви, и на мен ми държат по 2 седмици, тия гадни пъпки, а на мъжа му минават за 2 дена   Crossing Arms

Пепа, къдричката замина .. подстригахме я, сега е малко като момченце  Grinning

Роси, аз пък имам обратния проблем - да опазя чуждите деца от мойто диване. Дори и по-големите (те май повечето са по-големи, дори и по-малките  Crazy ) само ги дърпа, скубе и пр. И на гости като ни дойде някой и само внимавам да не пострада  Shocked Вчера беше в хаплив период и успя да ухапе зверски баба си, мен и баща й   Shocked

Ани, не мога да не ти позавидя за това дете-чудо. Такъв пич е Габчо, нямам думи  Hug
Иви, моята фурия е същата  Twisted Evil

# 26

.. сипи и на мен една голяма, моля  Flutter
Имам аз един грях към теб, но като се видим ще се реванширам, голямо съм склери  Tired

Лелеееееееееееее, колко егоистично от моя страна, само ние с Марис да пием рИкия  Embarassed Срам, срам... хайде, по една голяма от мен за всички от отбора на ракиджиите!!!
А колкото за греха- не знам какъв ти е, ама получаваш амнистия заради празника ми! Laughing

Много ви обичам, момичета, колкото повече време сме заедно, толскова повече не мога без вас!!!  Hug Hug Hug

# 27
  • Пловдив
Честит Рожден ден Пипи! Много щастие, късмет, любов, здраве, радост, успехи, пари, пък другото само ще си дойде!

bdbaloni happy bd newsm38  bigdance2 Tada

# 28
Ей, мацки, вас да не ви почрпи човек!!!

Уляхте се и темичката ни ще изпадне от първа страница..... ooooh!

# 29

Mecho Pух къде студентстваш smile3529?

В Софийски университет-Философски факултет.А ти?

Общи условия

Активация на акаунт