Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 843
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Ох, ква съм голяма бяла птица...

Ради Честит Рожден Ден!

Да си жива и здрава!

# 166
Асеим, честито ти проходило Краси  Hug Много да го слушкат крачетата малкия сладур  Heart Eyes  bouquet

# 167
People Santa  People Santa  People Santa   madnoel   madnoel   madnoel  Close-mas:  Close-mas:  Close-mas: People Santa  People Santa  People Santa   madnoel   madnoel   madnoel  Close-mas:  Close-mas:  Close-mas:  People Santa  People Santa  People Santa   madnoel   madnoel
МАМИ, ЩЕ СЕ ОРАГИНИЗИРАМЕ ЛИ ЗА КОЛЕДНО ПАРТИ?
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Аз съм за Peace Peace Peace Предпочитам да е в хубав детски клуб с играчки и млади какички, които да ги наблюдават  Mr. Green 
(Но да има манджа и за нас) Embarassed Embarassed Embarassed

# 168
Ради, Честит Рожден Ден!
Пожелавам здраве на теб и всички хора, които обичаш

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • София, в полите на Витоша
МарисHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, стана тя каквато стана, само сватя да не ме бие сега..... Mr. Green

МАМИ, ЩЕ СЕ ОРАГИНИЗИРАМЕ ЛИ ЗА КОЛЕДНО ПАРТИ?
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Аз съм за Peace Peace Peace Предпочитам да е в хубав детски клуб с играчки и млади какички, които да ги наблюдават  Mr. Green 
(Но да има манджа и за нас) Embarassed Embarassed Embarassed

И аз съм ЗА, Октомврийските мами бяха много доволни от Двете феи- аз не ходих..., Пипи може да прескочи да го огледа, наблизо й е! От снимките от партито видях, че залите са големи- три на брой, с много играчки и любезни какички. Дайте и вие предложение, само трябва да е широко, че ще се съберем много ходещи крачета!

Тук има и други клубове, разгледайте и казвайте! Само не трябва много да се бавиме, че няма време и всичко ще е заето!

В Този клуб също беше просторно, но нещо не ме грабна.... newsm78

Ако искате, ще проверя за какво става въпрос, само кажете примерна дата?

Асеим- честито прохождане и от нас! А за класацията- не знам, ще си кажат всички, но май вие бяхте последни! Joy

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 01:05 от pipi67

# 170
Добро утро, май ние сме последни, Сара не ходи. Държим се за ръчички.
Хубав ден и весела седмица!

# 171
  • Sofia
Здравейте, момичета! Не ми се започва седмицата, толкова работа ме чака, но да драсна някой ред.
Успокоихте ме, че и други деца са като моя син - сополи и кашлица. Аз не бих казала, че е болен от яслата, по-скоро си го рпостудих и ако има и подобен вирус...
Пък от това ядене на всичко, за което пишете, снощи оповръщахме апартамента - днес съм събрала 3 чувала пране. Габи също нищо не отказва, всичко му се яде, вчера се тъпка с какво ли не и вечерта след млякото при опита да се оригне, се закашля и избълва всичко  Crazy
Ние през уикенда си останахме в Банско, а татко му дойде "на гости". В събота вечерта даже излязохме по ергенски  bowuu Габи по принцип заспива към 19.30-20.00ч. и спи до сутринта. Оставих една детегледачка при него та чааааак до 1ч.  Laughing

РАДИ, вчера те забравих, мила  Embarassed Пък и не съм влизала във форума, затова днес малко на патерица ти пожелавам ВСИЧКО НАЙ-ПРЕКРАСНО   bouquet Бъди все такъв страхотен човек  Heart Eyes  Heart Eyes  :love

Лулу, страхотни снимки  Peace
Сега изчеювам да бачкам  Sad

# 172
И аз съм ЗА детски клуб Simple Smile

Хем на дечковците ще им е кеф, хем на нас Simple Smile Къде има хубаво кафе в кой клуб? Ние така и не сме ходили до сега на такова място,
но в най - скоро време ще посетим новия ТИГЪР тук в Сухата Река

freak_man Значи ние сме на предпоследно място Simple Smile  Не сме виждали Саричка до сега, давай я да я гушкаме на Коледното парти Simple Smile

Вчера на моя приятелка (роди на 6 Ноември) бебето повърнало няколко пъти и тя се ошашкала, то е ясно де, та и дадох координати на д-р Субев, той е частен педиатър, работи само на частно, но аз не съм го викала, някой ходи ли при него?
На мен ми го препоръча една приятелка, но искам и други отзиви?

P.S. Бебето било само преяло според лекаря Wink

# 173
Гледам много проходили човечета  Hug

Честити ви краченца и да са много здрави и силни, с по-малко синини!  smile3539

# 174
  bouquetЧестит рожден ден на Ради  bouquet  bouquet Heart Eyes
Честито прохождане на сладурчето Асеимче  bouquet    bouquet Heart Eyes

# 175
Мамета отдавна не съм влизала, но често ви мисля.  Hug
Ради - да си жива и здрава, много щастие, късмет, любов и винаги така слънчева и топла  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на всички, които са имали повод за празнуване и сме пропуснали - да знаете че имате местенце в сърцето ни  Simple Smile Heart Eyes
На мен не ми остава време да влизам, защотокакто писах почнах работа и ми е много напрегнато и времето е нещото което е най-голям лукс в амен в момента - не стига за основни неща от рода да сготвя Sad
Да не говорим че за 1 месец бебо пи 2 пъти антибиотик, защото стигнахме до гнойна ангина, но това е дълга тема за която ако намеря време ще пиша.

Бъдете здрави и много целувки от нас. Hug  bouquet

# 176
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Калоян е на ясла и...........а се чуствам безумно много сама Cry

Rady, мила Честит Рожден Ден! newsm59
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана от всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
Здравейте и от мен  bouquet
Разходихме се вчера в зоологическата градина-беше страхотно.Иво зяпаше животните #Shocked #Shocked #Shocked-особено големите много го впечатлиха-слона, носорога,хипопотамите и мечките.Ето малко снимки от там и от рождения ден на вуйчото http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=74613
(от 132ра снимка надолу)
Съни- много е тежко първите дни, че и седмици даже.Не говоря от личен опит, а само от наблюдения на майки около мен.Спокойно-ще свикнете и двамата. Hug Hug Peace
Евица- привет HugДано влезете в ритъм скоро и да почне да ти стига времето-че иначе е много напрегнато и изнервящо.
За коледно парти съм ЗА естествено, обаче за организацията.... newsm78 newsm78 newsm78 Не съм много в час със детските клубове. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 27 ное 2006, 12:04 от Mecho Pyx

# 178
Хей, много сладки и красиви снимки сте пуснали, някой по-вкусни  Grinning

Ради, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерица, да си жива и здрава, много, много хубави неща ти пожелавам и щастие!!!!!!!!  Hug Heart Eyes  bouquet

Асейм - честити ходещи крачета и на вас! Краси ли е последен?

А как върви класацията за думите? Мони още нищо не казва, само ръмжи и вика и вечното "гму", което не мога да броя за дума  Crossing Arms . Та кой ще е последен тук?

ЗА Коледно парти, и някой дядо Мраз да се появи с чувала пак  Grinning. Ех, много весело беше миналата година и наистина празнично. За 1-2 часа мисля че ще мога да се появя с Мони.

Да ви питам как е у вас?  - Мони сигурно ще стане дизайнер  Mr. Green. Непрекъснато мести разни столове, нощни щкафчета   Shocked, отваря шкафа за обувки, вади си нейните и ги разнася из цялата къща, а види ли чехли - носи ги на собственика им или ги слага на високо /шкаф или диван/  Joy. Абе нещо "не си ли е на мястото", тя ще се погрижи  hahaha

# 179
Asseim, Честити ви ходещи крачета Simple Smile
Съни, мисля, че те разбирам. Все драпаме да сме за малко на спокойствие а после...тъпо...Но на дечко ще му е интересно, така че се наслаждавай на свободното си време Wink
Пипи, този клуб двете феи не изглежда зле. Ако някой от този район наистина може да отиде да метне едно око...

Общи условия

Активация на акаунт