Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 815
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
бройте ни и нас, дано сме здрави

# 211
 wavey Stuck Out Tongue newsm68 newsm44 Smile bye kiss Heart Eyes newsm56 4470 babydust7 perko icanfly tongue sun pletka
Малко времето е   Nature Partly Sunny cold Wear Umbrella newsm50 offtopic но така повече сме пред   comp03
Аз гласувах за 20 декември,защото до тогава искам да има  Nature Snowman
Потвърждавам с четирите мой крайника и с четирите на ВЕронка ще идваме.Не ме интересува да ли  tooth никнат и да ли ще сме  Sad Cry Sad.Идваме. travel dancing dancing kiss
Ради  bdbaloni hbday happy bd baloni newsm38 да си жива и здрава,по малко работа,повечко  Money.
Лулу Първо  Flowers Rose Flowers Rose за загубата.Видях на бързо  photoзащото   tiptoe kyllmg искаше да чати ама незнам с кой по точно.
Аник  и Асием footballПовече да ходят по малко да падат.
О колкото до това че  Shocked nuts smile3538 ppp #Shocked Joy #Silly за дето сме си вкъщи нямам думи.Остави че не мога до  Toilet или да  wash cook докато ми е в краката ами на всичкото отгоре всеки ден се чудя с какво да я занимавам.Да не говорим пък че  tooth tooth че кучешките ни растът и е някакъв голям ад в къщи.Само  smile3514 smile3514 newsm45.Даже онзи ден бях изпаднала в нервна криза и така се навиках на домашните че сега съжелявам.
Иву и всички който са  afwitch afwitch af newsm29 като мен я да се оспокояват за да не ги бия.
А извинете нещо не разбрах я по точно за купона.
Хайде че ме вика да я обличам после ще пиша пак

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 19:30 от mama rosi

# 212
Пипи на такава прекрасна оферта не бих могла да откажа Hug Hug(за теб и еси) там сме естествено ще си платим,какво са 15-20лв. Mr. Greenза такъв щур купон.Гласувах за 20 ,но ако повечето мами предпочитат за 11 няма проблем.От мен баница+коледни сладки bowuu

# 213
И ние сме ЗА Simple Smile а тази цена с наема на каки и зала ли е?
Иви, не се обвинявай. Тия хормони, са май...си трака...И аз  сума време се дърлях с мъжа ми,а той нали все го няма, и желание да си идва нямаше по едно време  Joy Гушкай Елито и така,,, важното е да сме живи и здрави. Wink  Hug
ЛулуHug, в такива моменти, човек няма какво да каже  Hug

# 214
И ние сме ЗА Simple Smile а тази цена с наема на каки и зала ли е?

Даааа  Grinning

# 215
според мен трябва да пише на ЛС на някои мами, че не влизат много много...

# 216
Да си призная такава единодушна анкета не съм виждала  Mr. Green

# 217
  • София, в полите на Витоша
Да си призная такава единодушна анкета не съм виждала  Mr. Green

Ха, ха , ха , хващай пътя и на 20- ти да си тук!!!

според мен трябва да пише на ЛС на някои мами, че не влизат много много...

Абе и аз виждам, че не пишат, ама като не влизат, ще си прочетат ли ЛС-татата?

А извинете нещо не разбрах я по точно за купона.

Какво не е ясно, казвай да обясняваме! Mr. Green

Ето новият списък!

КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана, Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина, Mecho Pyx с Ивчо, ojja с Дианка- калпазанка, Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Вероничка, danisport с Анди, Цвети и Тони, aseim2 с Краси, freak_man със Сара, Rady с Миличка и бати , Taigi с Раличка, magda с Дари, Deysi с Бобчо, Sylvaky с Ива и Мартин, evica с Пепи, когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Пиша ЛС на всички мами, дано си ги прочетат!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:52 от pipi67

# 218
е те сега разбрах а подаръчетата томболата за кой трябва да купувам подарък за малкото джудже или за многооооо голямоа дете.А и още нещо този подарък дето дават двете фей ние ли трябва да го купиме и каквмо да бъде.Това е от Ронката
тготгжтд9ку4з9е56цз056дзвмажгзу,иес-0е4уш-;д5з;ш т шчзеивч

# 219
е те сега разбрах а подаръчетата томболата за кой трябва да купувам подарък за малкото джудже или за многооооо голямоа дете.А и още нещо този подарък дето дават двете фей ние ли трябва да го купиме и каквмо да бъде.Това е от Ронката
тготгжтд9ку4з9е56цз056дзвмажгзу,иес-0е4уш-;д5з;ш т шчзеивч

dfnsjlkghreilh g;hgbvyihg  от Тея за Ронката, ние вече учим езицииииииииииииииии  hahaha

В 10- те лв. куверт влизат сандвичите за децата, дето ще им ги изплюскаме ние, сок, цената за два часа престой И подарък- играчка.

Ние ще си направим вътрешна томбола за малките деца, както на общия РД. А за големиет всяка мама ще донесе нещо малко  за да им го даде Дядо Коледа.

Пратих ЛС на Ради, Лулуто, асеим, Дани, Оля, Мечо пух, Дейси, Силваки- може да дойде с близнаците, Рошко и Тайги.

Ради вече потвърди, чакам другите!

# 220
значи ще купуваме подаръци или е, че нещо  newsm78

# 221
 Добър вечер, момичета!
 Не съм писала обстойно от доста време, но сега ще се отчета!
 Първо да си отговоря на питанките към Мен!
 Дани, от доста време не съм водила Ники при хомеопатката. Аз принципно съм много доволна от нея и Ники се подобри доста след лечението, но последните пъти преди около 5-6 месеца нещо все бързаше и ни претупваше/явно и тя беше пренатоварена/, но съм в чуденка дали пак да я потърся. Непрекъснато се колебая накъде да поема с него и неговите алергии, тествахме го наскоро и се оказа силно алергичен към акари, домашен прах и др. неща и засега предприехме лечение с един препарат, който алерголожката ни предписа и прехвали, пък ще видим Praynig
  Деска, къщата още не сме почнали и това много ме притеснява . Мъжът ми е постоянно зает, а нали аз съм но свободна практика го отнасям с тичането и после вкъщи доработвам Crossing Arms Сега чакам последни 2 оферти и ще избирам строител, че със забавянето само губим.
  На рождения ден изкарах прекрасно и забравих да ви кажа , че направих тогава и прощъпулника на Милушата, нищо , че отдавна тича Mr. Green. Тя ни хвърли в музиката, защото не искаше да си вземе никакъв предмет, а само ги пипаше с пръстче и се смейкаше, накрая отиде до масата и награби питката/бабите казаха, че щял да и е пълен живота/, после взе телефона и айфеловата кула, която беше наречена за пътешествия. Ще Ви пусна снимки Hug
  На двете Анита честити ходещи крачета на Габчо и Красито.
  Пепа, непрекъснато ме очароваш с начина Ви на живот, живеете пъстро Hug А Тео го цункай по одрасканите бузки.
  Еци, Миичка според мен е добре с думичките. Казва мама, тати, бати, баба, деде, кака. Когато е гладна вика ПАПООООО, казва животните , дай, на, чао. кукла. Куклата я носи насам натам , вика и нана-нани, храни я и други думички казва, но спирам да не досаждам.
  Мила яде без всякакви проблеми залъци и парчета, не се дави никак, дъвче със 7 си зъба и венците Laughing Напоследък даже е доста ящна.
  Иви, теб макар, че те познавам само виртуално те свързвам с такава нежност и топлота. Всеки има лоши периоди, просто трябва да ти изживееш и  ще отминат . Направи нещо хубаво за себе си и си отдели време. Прегръщам те силно Hug
  Лулу, дано твоята близка душа вече да е на по-добро място Praynig Давам ти и от моята сила. Hug
  Съни, Калоян ще свикне с яслата, когато ти свикнеш. Затова се усмихни Wink Просто дечицата ни порастват вече!
  Уо е на това викам аз най-прекрасното събуждане!
  За купона, както винаги съм първа писта с двете чавета барабар. Съгласна съм на всичко, само веселба да става Laughing Laughing Laughing
  Хайде лека вечер, а след малко и снимкитееееее!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:41 от Rady

# 222
значи ще купуваме подаръци или е, че нещо  newsm78

Да, ще купуваме, освен тези от клуба, ще има и от нас за томбола!

# 223
  • София, Младост 3
Privet i ot nas - potvurjdavame prisustvie na 20 na partito! Vsu6tnost sme bez pretenzii za dataat stiga da e predi 20! I 4asa ni ustroiva, taka 4e pi6ete ni!

Tzelufffffffffffffffffffki ot nas!

# 224
Evichka, много, много сладко аватарче  Hug От къде го намери  Heart Eyes   bouquet Разтопи ме с усмивката си малкия Тити  Heart Eyes

Ради, дано помогне това, което са изписали за алергиите на Ники  Heart Eyes Съжалявам, че имате такива проблеми.  Sad А Миичка колко е напред с говоренетооо.... Браво на нея  Hug Впечатлена съм много!   bouquet Мойто момче много говори, но никоя дума не може правилно да каже.
Чакаме снимки от РД-то и прощъпулника  Hug

Общи условия

Активация на акаунт