Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 824
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • Остров Приятелство
Ivy - прегръщам те силно!

Pipi67 s sunny с Калоян - сладуран Потвърждават веселбата newsm68 newsm44  bigdance2

Ние отиваме на ясла Confused

# 196
Ами Елито е крива, излизат и много трудно зъбите. Реве с часове, вече и двамата не издържаме. Покрай това не може да заспива и плаче пак с часове... не иска да яде сигурно пак тази е причината и пак реве...изнася се цял театър, за да се нахрани всеки път... на всичкото отгоре го играе самостоятелна и не иска аз да я храня, а иска сама и се омазва всеки път до ушите. След всяко ядене пада едно лудо чистене... Вече като чуя бебе да плаче и откачам Cry Като прибавим и работата едновременно към всичко това ставам  #Crazy

Ако знаеш само колко МНОГО ми е позната тая история. Краси има 12 зъба, които порастнаха почти наведнъж, скри ми се топката от неспане и постоянни ревове... Сега за малко спряха, но още 6 ме чакат, направо искам отпуска от бебето!

Като сложим, че се отби (преди седмица май беше) и хормоните ми още не могат да дойдат на себе си, а в комбинация с ПМС-то ми просто нещата придобиха заплашителни размери...

Много ми е криво и вече просто съм на ръба на силите си и така...

Тежкият ПМС хич не е за подценяване, иди на лекар, ако ти даде хормони, пий, че ние с мъжо за малко да се разведем като спрях да кърмя и сега като гледам само и единствено по моя вина са били скандалите...тежък ПМС, наместване на хормони, гадна бан, дето викаше племенника ми.  Rolling Eyes

# 197
Иви,спокойно мила.Това със зъбите е хубаво,че е временно,само нерви хабим покрай тях,но  #Cussing outние се успокояваме само с цица ма нали се сещаш за кво иде реч #Cussing out
Pipi67 срам не срам ще питам Embarassedзнае ли се цената на куверта EmbarassedНие този месец сме  #2gunfire #2gunfire #2gunfireмъжо почна нова работа иииии #Crazy #Crazyако си направя хубаво сметката newsm78 ще дойдем,но трябва да знам приблизителна сума Embarassed

# 198
Иви, миличка няма представа колко добре те разбирам Sad

Пипи, за сега ни пиши за купона Simple Smile Ще видя как точнон ще го организирам, защото имах един единствен останал ден отпуска, а утре за съжаление ми се налага да го ползвам по доста неприятен повод Sad
Ще се наложи да се подмазвам или на шефа или на докторката за болничен за тогава Grinning

# 199
Истината е, че моите човечета у дома и малкото и голямото са безкрайно добрички, а аз съм лошия змей  Embarassed И на мен ми се прокрадват разни мисли да се разделим, за да не ги мъча със себе си  Cry Толкова много чета, а как не съм видяла, че Елито е на път да се отбие и как никъде не прочетох, че се получават такива неща при отбиването  ooooh! Дано хормоните ми се наместят по-бързо, а лекар със сигурност възнамерявам да посетя... Направо не мога да се позная  Embarassed

Благодаря ви за милите думи, ако знаете само колко ми е тежко, а аз си мислех, че съм станала лош човек...никога не бих предположила, че едно отбиване и едни зъби, могат да ме докарат до такова състояние  Embarassed

Hug всички ви и безкрайно благодаря!

# 200
Леле Иви, ще ме накараш да дойда до Варна и бой, бой, бой, бой!!!! Я без такива мисли! Сигурна съм, че след 1 седмица, като се поуспокоят хормоните ти сама ще се чудиш на акъла си и черните мисли Grinning

# 201
  • Остров Приятелство
Ето ме пак.Днес така го грабнаха бързо, че той въобще не загря за какво иде реч.А пък мама изобщо  Crazy

Ето го и първият ден в който Калоян е самостоятелно вече момченце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.zlatik.com/album31?page=1

Хайде лек и прекрасен ден на всички, отивам да четааааа ooooh!

# 202
  • София, в полите на Витоша
Pipi67 срам не срам ще питам Embarassedзнае ли се цената на куверта EmbarassedНие този месец сме  #2gunfire #2gunfire #2gunfireмъжо почна нова работа иииии #Crazy #Crazyако си направя хубаво сметката newsm78 ще дойдем,но трябва да знам приблизителна сума Embarassed

Скъпа, няма нищо срамно  Hug , но за съжаление нищо не се знае... НОООООООООО затова пък има един фонд Помогни на другарче в нужда, така че за вас веселбата е  без пари!И само да не се направиш на обидена, че утре може друг да е в такова положение! Heart EyesАко още някоя мама мисли да не идва поради финасови причини, а не си го помисля! Искаме присъствие, другото ще го уредим!

МОМИЧЕТА, ХАЙДЕ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ ДАТАТА, ЗА ДА МОГА ДА РЕЗЕРВИРАМ, ЗАЩОТО ВРЕМЕТО ЛЕТИ И МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЯМА МЕСТА!
ПРЕДЛАГАМ АНКЕТА- СЕДМИЦАТА МЕЖДУ 11-ТИ И 15- ТИ ИЛИ МЕЖДУ 18 И 22-РИ

Момичета, хайде на анкетата!!!!

ДНЕС ЩЕ ХОДЯ ДО ИВАН ВАЗОВ И ЩЕ МИНЕМ С ЕЦИ ОТТАМ ДА ГО ВИДИМ И ЩЕ ДОКЛАДВАМЕ!

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 11:00 от pipi67

# 203
Лулу   Flowers Rose

Съни, направо ме разрИва с този репортаж!!! Cry Cry Cry

Иви, хайде, горе главата, от отбиването е, вече ти казах, виж и асеим потвърждава... направо е страшно, по- лошо от най- лошият ПМС! Гушкай повече детенце, храни я гушната всяка вечер и всичко ще се оправи! Hug

КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана, Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина, Mecho Pyx с Ивчо, ojja с Дианка- калпазанка, Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Али,  s sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Вероничка, danisport с Анди, Цвети и Тони, aseim2 с Краси, freak_man със Сара, Radi с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 22:15 от pipi67

# 204
За сега потвърждаваме, пък в крачка ще ги мислим финансите. Времето мисля нямада е проблем. Така, че когато решите, няма да гласувам в анкетата.

Цунки на всички.

# 205
Ivy,   bouquet горе главата и да не ти минават мисли, че си ''лош змей''. Ти си толкова нежна и любяща жена и майка! Дано по-бързо хормонте ти си дойдат на място  Praynig

Лулу, моите съболезнования  Flowers Rose

# 206
КОЛЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ
С Пипи ходихме до Двете Феи. Чаках тя да ви информира, защото идеята беше нейна, но виждам, че се бави, а време няма, затова съобщавам какво научихме:

Помещенията са много просторни, отпред има кафене като предверие, после празно помещение с огледала и едно двойно с играчки и много интересни забавления за дечковците. Много е просторно, има играчки и за най-малките.

Предлагат ни като куверт по 10лв на дете, но в нашия случай - възрастен  Mr. Green, детските сандвичи да са на хапки за нас предвидени, включено е и сокче. Това влиза в цената + наема. Можем да си донесем допълнително баница с късметчета, например, или нещо друго  Blush сладко - торта, сладки, бонбони. Децата едва ли ще ядат нещо такова. Ако имате идеи - споделете.

Дядо Мраз/Коледа + Снежанка - 60лв за 30 мин. Ще дадат на всяко дете символично подаръче, но разбира се и ние ще приготвим по нещичко с томбола и стават по 2 подаръка.
Можем да организираме томбола и за нас.

Последните останали свободни дати са в анкетата - 11 и 20 декември. Предлагаме да е сутринта от 10.30 до 12.30ч.

Утре, най-късно други ден трябва да се капарира, пазят ни ги засега.
Затова ви моля бързо да се организираме, бройка и дата.

Обобщено: лека почерпка + дядо Мраз/Коледа и Снежанка: 14лв на човек, ако сме 15 с по 1 дете всеки./в списъка сме повече, но не всички са потвърдили/. Ще преговаряме дали се плаща за второто дете и отстъпка  Wink.

# 207
КОЛЕДНА ОРГАНИЗАЦИЯ
С Пипи ходихме до Двете Феи. Чаках тя да ви информира, защото идеята беше нейна, но виждам, че се бави, а време няма, затова съобщавам какво научихме:

Два пъти пиша и си го изтривам!!!

# 208
Бяхме с Тео до планетариума. Прожекцията беше 20 минутки и само дечковци под 3 годишна възраст. Тео гледаше като захласнат и възклицаваше през цялото време. Нкрая дръпна една възторжена реч  hahaha Joy Показаха ни Земята, Сатурн, Марс и Луната. Гледахме много звезди, пяхме песничката за Звездичката. Също прелетяха няколко космически кораба, гледхме и различни форми. Всичко това на фона на класическа музика. Беше много приятно. Другия вторник сме пак там  bowuu

# 209
                      КОЛЕДНО ПАРТИ
 santa2  santa2  santa2  santa2  santa2  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  Nature Snowman  santa2  santa2  santa2  santa2  santa2

Сега пиша списък без да сте потвърдили, който има смелост, да се отказва!!! #Cussing out

Ще участват- Дядо Коледа, Снежанка, Maris с Ади, pipiole с Они, pipi67 с Тея и Йоана, Ruxi с Никола и Лиза, luluto с Мартушка и Ина, Mecho Pyx с Ивчо, ojja с Дианка- калпазанка, Roshko с Момчил, eci с Мони, Winny  с Алиs sunny с Калоян - сладуран, GALL 78 с Дарко, mama rosi с Вероничка, danisport с Анди, Цвети и Тони, aseim2 с Краси, freak_man със Сара, Radi с Миличка, Taigi с Раличка, magda с Дари, когото съм изпуснала, да ме прощава и да се пише!!!!

Хайде, потвърждавайте!Потвърдилите са с наклонен шрифт   Joy

Доклад

Днес 28 ноември 2006 г. комисия в състав pipi67 и  eci посети  Детски клуб Двете феи.

Комисията установи следното:

Клубът се намира в пряка на бул. Черни връх срещу завод Витоша непосредствено до булеварда. Място за паркиране няма, но има паркинг зад блока, които ще превземем   #Cussing out

Състои се от голяма кафе- сладкарница,  зала за танци и голяма зала за игри , в която има  съоръжение   с    пластмасови топки  за по- големите ,  къщичка и  пързалка за по- малките, както и  много други забавни играчки

Офертната цена е 10 лв. на дете и включва сандвич, сок, куверта за 2 часа и подарък- играчка. споразумяхме се сандвичите да са на плата за мамите- специално за теб, pipipole Hug. Съгласиха се да си донесем отвън нещо по избор,- баница с късмети, соленки и пр., така че кулинарките- започвайте тренировки. Mr. Green

Присъствието на Дядо Коледа и Снежанка е осигурено срещу 60 лв. за програма- кратка- от 30 мин., което е съвсем приемливо на фона на останалите оферти.

Излиза по около 13 лв. за мама с едно дете ,к ато вземем предвид и коледната томбола с подаръци до 5 лв.,  по около 15-18 лв. Не искахме да нахалстваме, но смятам да преговарям за второ и трето дете да е без пари или с отстъпка -5 лв.татковци приемаме, ще ги броим за второ/трето/четвърто дете. Joy

Проблем- ЕДИНСТВЕНИ свободни дати 11-ти и 20- ти. на своя глава резервирахме 20- ти и с оглед на поспаливците- като нас и ранно ставащите, които вече в 12.30- 13 са гладни и уморени, определихме час за начало 10.30 до 12.30.

Мамите със затруднения влизат във фонд Коледни почепки!

Гласувайте за дата и потвърждавайте, защото трябва да капарираме!

Цунки от нас, уф, трети път го пиша! #2gunfire

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 20:49 от pipi67

Общи условия

Активация на акаунт