Pipi67 s sunny с Калоян - сладуран Потвърждават веселбата

Ние отиваме на ясла
Като прибавим и работата едновременно към всичко това ставам 
ние се успокояваме само с цица ма нали се сещаш за кво иде реч 
мъжо почна нова работа иииии
ако си направя хубаво сметката
ще дойдем,но трябва да знам приблизителна сума 
Ще видя как точнон ще го организирам, защото имах един единствен останал ден отпуска, а утре за съжаление ми се налага да го ползвам по доста неприятен повод 

Толкова много чета, а как не съм видяла, че Елито е на път да се отбие и как никъде не прочетох, че се получават такива неща при отбиването
Дано хормоните ми се наместят по-бързо, а лекар със сигурност възнамерявам да посетя... Направо не мога да се позная
всички ви и безкрайно благодаря! 

мъжо почна нова работа иииии
ако си направя хубаво сметката
ще дойдем,но трябва да знам приблизителна сума
, но за съжаление нищо не се знае... НОООООООООО затова пък има един фонд Помогни на другарче в нужда, така че за вас веселбата е без пари!И само да не се направиш на обидена, че утре може друг да е в такова положение!
Ако още някоя мама мисли да не идва поради финасови причини, а не си го помисля! Искаме присъствие, другото ще го уредим!

сладко - торта, сладки, бонбони. Децата едва ли ще ядат нещо такова. Ако имате идеи - споделете.
.
Показаха ни Земята, Сатурн, Марс и Луната. Гледахме много звезди, пяхме песничката за Звездичката. Също прелетяха няколко космически кораба, гледхме и различни форми. Всичко това на фона на класическа музика. Беше много приятно. Другия вторник сме пак там

. Съгласиха се да си донесем отвън нещо по избор,- баница с късмети, соленки и пр., така че кулинарките- започвайте тренировки.