Зимен вятър вън вилнее, септемврийчето на топличко беснее

• 9 837
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
  • София, в полите на Витоша
дали ще ви се хареса:
Септемврийчето цяло сияе, чака с нетърпение коледни звънчета да чуе!

Пу пускам новата тема аз!!! Със заглавието на Съни!

Ето редакцията-

СЕПТЕМВРИЙЧЕТО ни цялото сияе, с Дядо Коледа то ще се запознае!

Вещицата се върна с гръм и трясък!!!Да паля ли гаубицата до Пловдив?!?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 16:22 от pipi67

# 271
Вещи, съжалявам за всичко, което ти се е струпало  Cry

Ние днес бяхме в библиотеката да ни четат приказки, обаче се оказа, че ни пяха песнички  Joy Ама беше по-приятно от музикалната група, на която го водя в петък. Най-малкото, защото след песните, няма проблем да останем и да си играе с другите деца и с играчките в библиотеката.

Утре ще има специално тържество във връзка с пускането на коледните светлини на Гринуич. Започва в 2.30ч, а светлините ще бъдат пуснати в 5 часа. Та утре сме там и после ще предам как е минало. Ако не забравя, ще си взема и апарата да снимам  Joy

# 272
Крайно време е да видим снимки Пепи  Whistling

Ами Вещи сигурно е дълга и сложна и едва ли се взима лесно решение, ама подкрепям момичетата покажи му на какво те подлага  Crossing Arms що за човек  ooooh!

Момичета да ви кажа, че много ми помогнахте и съм ви безкрайно благодарна!

# 273
Иви, ама и ти скоро не си пускала снимки на сладката Ели, дето те ядосва  Mr. Green Добре, че хвърлям по едно очо на темата на Лулу в подфорум Хоби, че да видя есенната ти серия снимки, а тук не ги пускаш, а  Crossing Arms М/у другото на мен ми харесаха много Heart Eyes

# 274
Засрамена приемам критиката  Embarassed

Моля заповядайте

Ох, след няколко часа чичо ни става на 2 годинки  Party Утре ще има парти  Crazy

# 275
Аз ви черпя виртуално за именния ден на Анди днес.
Вещи, ужасно е това, което преживяваш. Не знам как издържаш на такова нещо, аз не бих. Прегръщам те много  Hug и не се ядосвай повече заради мъжа ти - той просто не те заслужава, затова си пази нервите.
Иви, Ели е разкошна. Природата също е много хубава.
Аз още нямам резултати от биопсията. Надявам се за утре.

# 276
  • София
Здравейте мами.Имам един въпрос към вас термина ми със синът ми беше на 14.09.2005г. но го родих на 14.07.2005г.  е сега към септемврийчетата ли да сме или към юлчетата? newsm78

# 277
Лелееее колко сте изписали  Heart Eyes
Радвам се, че форумът се съживи  Hug

# 278
Дани, честит да е именния ден на Анди! Със здраве и гордост да си носи името юнакът Hug   bouquet

# 279
Честит имен ден на Анди и на всички други знайни и незнайни именници!

Криси където ви е хубаво  Hug И при нас ви взимаме  Whistling

Дани
стискам палци за биопсията  Praynig

# 280
Здравейте мами.Имам един въпрос към вас термина ми със синът ми беше на 14.09.2005г. но го родих на 14.07.2005г.  е сега към септемврийчетата ли да сме или към юлчетата? newsm78
Където ти душа иска:-)Ние тук сме готини мадами, дружки приемаме винаги:-)Ела и в новата тема - чети, пиши - каквото ти душа иска:-))

Честит Имен ден на АНДИ!!!Много радост, здраве и весели игри!

# 281
  • Sofia
Някой пусна ли нова тема? Или да кажа набързо тук: това дето се е случило с лакътчето на Мони на Александра на мен ми се случваше като малка. Помня, че ми се "изваждаха" я коляно, я лакът и ставаше неочаквано: водят ме към градината, хоп-измъкне се нещо и ме връщат в къщи. Чак сега си давам обяснение защо е било така  newsm78
Уо, за яслата: първият ден и Габи не плака, защото не разбра какво става. Втроия и третия ден плачеше като го ставях, но от там -нататък си ходи ез никакъв пробелм. Там спи 2 пъти (той е на целодневна) и вечер два го удържам до 19ч. - очите му се затварят. Явно много се уморява от комуникация, емоции...като заспи в 19ч., едва го събуждам сутрин в 7ч.пак за ясла  Laughing
И други неща искам да напиша, но нямам време, а и забравих  Embarassed
Сигурно ви е ясно, че много искам да дойдем на коледното парти, но го пресмятах няколко пъти и няма да успеем  Sad ПОсле бързо да публикувате снимки  Naughty
Лек ден!

# 282
  • София, в полите на Витоша
Дани, честит да е именния ден на Анди! Със здраве и гордост да си носи името юнакът Hug   bouquet

Пууууууууууууууу как можахме да забравим малкият човек!!! Андреевден - мъжки празник!

Честито и от мен!!! Heart Eyes

Където ти душа иска:-)Ние тук сме готини мадами, дружки приемаме винаги:-)Ела и в новата тема - чети, пиши - каквото ти душа иска:-))

Тук пишат няколко мами с юлчета и августинчета, така че ЗАПОВЯДАЙ!
Чудесен повод да се запознаем е Коледното тържество, което организираме!

Подробности- в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт