Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 998 894
  • 11 474
  •   1
Отговори
# 11 385
  • Козлодуй
https://www.youtube.com/watch?v=LE4AI6I4fzY  - характера на различните цветове котки Simple Smile

# 11 386
  • Стара Загора
Сърдит е малко

# 11 387
  • Козлодуй
Лалка, как се казваше този сив красавец? Simple Smile

# 11 388
  • Варна
Простете, че не съм по темата със снимка, но толкова много я харесвам и следя, че ... сериозно обмислям да си взема котка 🙂 За протокола,  имаме куче, ама не е фотогенично, пък и много мърда 🙂

# 11 389
  • Бургас
Как ще не са фотогенични???

Като им включиш копчето за немърдане - салам над/под/ пред обектива, позират и още как.

# 11 390
  • Стара Загора
Лалка, как се казваше този сив красавец? Simple Smile

Зигфрид

# 11 391
https://www.youtube.com/watch?v=LE4AI6I4fzY  - характера на различните цветове котки Simple Smile
За оранжевия ми е много вярно. По пердета веднъж се е катерил. Обаче по комарниците е редовен. И постоянно иска внимание. Още от далеч, преди да е влязъл вкъщи почва да вика, като влезеш в банята, ако затвориш врата и той е от грешната страна. Преди да дойдат вкъщи с Миси, когато имахме само Блеки, ми се струваше пресилено твърдението, че котките правят много бели. Блеки никога не  е имал интерес към пердета, мрежи, точене на нокти по дивани и столове. Обаче от Роро разбрах за какво става въпрос. Накъса ни спалнята, шперплата на столове и дивани, комарници. Беше съборил една кана, съответно всичко в хола беше в стъкла. Миси пък събори една висока и тежка стълба. И още и още.

# 11 392
  • Козлодуй
Прекрасен е Зигфрид - страхотен цвят и пухкав Simple Smile
Valechka, давай го кучето тук обсъждаме само красотата на животинките а не качеството на снимките Simple Smile

При нас пуснаха парното отдавна, но аз не го включвах тъй като беше горещо и днес заваля и реших да го включа на моите мустаци и в резултат си имам две козуначета втасват в тавичките си Simple Smile

Иначе си лежаха над главите ни на спалнята Simple Smile

# 11 393
Втасали са, като им гледам изписаното блаженство по лицата;)

Валечка, не причинявай такова страдние на кучето;)
Просто го научи да моделства.

# 11 394
Едно черно-бяло кравайче

Прекрасни муцунки, кравайчета и коремчета видях назад. Цунки и гуш на всички! ❤️

# 11 395
И още едно черно - бяло полукравайче;)

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:11 от tuty

# 11 396
  • Варна
Ето го, Аполон се казва, старичък ни е вече, ама голям звяр - пазач, всеки крадец може да се спъне в него, щото той освен да маха с опашка и да се завира да го галиш друго няма да направи Simple Smile

# 11 397
Прекрасен Аполон Heart А и всички други също са прекрасни Heart
И една Бубани

# 11 398
  • Козлодуй
Оооо колко са сладки Аполон и Бубани Simple Smile

# 11 399
  • Бургас
Котките по-големи от тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт