Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 051 464
  • 11 981
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А  това е нашата Бети на 5 години.
Прекрасна е! Моята котка отказва да помръдне, ако ѝ сложа каквато и да е дрешка, може и само наметало да е, взехме едно коледно и на следващия ден го заменихме за scratcher. Bowtie

# 121
  • Тра-ла-ла
Аз само да попитам Bowtie ...наградите от конкурса да не са подарък - още един домашен любимец?! Защото тогава се отказвам 🤣🤣🤣 Лимитът на зоопарка ми се запълни.

# 122
  • ВАРНА
Организирана престъпна група-"Чистачите"
В аквариума до тях е Спиридон-африканска черноноктеста жаба.

# 123
+ 1 Правим си панаира, няма спор! Но и плакнем окото Simple Smile Може да няма гласуване, темата е готска Simple Smile

Така е най-добре, Янтра, без гласуване. Всяко едно е най-хубаво!
Темата е прекрасна сама по себе си, балсам Simple Smile

# 124
  • Страната на чудесата
Който няма сърце да гласува.
Аз харесвам всички споделени.
Слабост са ми някои от котетата но всички са прекрасни!
...
Ние семейно сме с алергии и само точа лиги.
Не, че те подстрекавам, ама аз и двете деца също сме с ужасни дихателни алергии. Точно затова имаме и сфинкс-никакви алергии не е причинил, пу-пу!

# 125
  • sofiq
Страхотна тема!С удоволствие разгледах всички снимки,прекрасни са,не мога да си избера фаворит в никакъв случай.Обожавам животните и само снимките да разгледам ме накара да се усмихна:).

Да покажа и моя 13 годишен старец,който макар и да достолепна възраст и с едно око е все така обаятелен Wink

# 126

Кардю, 15 годишен добродушен дядко.

# 127
  • Пловдив
Добре.

КАКВО КАЗВАТЕ - ДА НЯМА АНКЕТИ И ДА ЛАЙКВАМЕ ТУК В ТЕМАТА?

Аз нямам против - исках да си покажа котката - показах го.

# 128
Брокс на 7 години

Бианка на 9 години

# 129
  • Страната на чудесата
Цитат на: Янтра link=topic=1400067.msg44095518#msg44095518

Аз нямам против - исках да си покажа котката - показах го.
Много готин Въглен, името му е супер! Точно сега чета Софийските магьосници и ми е много на сърце името🙂

# 130
Янтре, вкара си таралеж в гащите с таз анкета😁или без.
Обожавам животни, ама хвърлете тука някой папагал, чинчила, свинче, мишочкии т. н.
LuckyPlam, Демон е разкошотия.

# 131
  • София
Ох, да не стане въргал с анкетите и да има сърдити? Joy
Щото, нали... всички кучета са яки, ама моето гардже е най. Grin И е извън всякаква класация.

Иначе сериозно да подходя. Все тая ми е дали ще има кОнкурс. Предлагам в темата да продължаваме да си постваме снимки на домашните любимци, без ограничение във вида. Кой с каквото разполага - риби, хамстери, козички... Sunglasses

# 132
Ох, до вкъщи има една ферма и там гледат една черна овца като куче. Даже нашийник са сложили и я разхождат като изализат да яздят конете. Да взема да ви я снимам Joy

# 133
  • на брега на морето
Предлагам в темата да продължаваме да си постваме снимки на домашните любимци, без ограничение във вида. Кой с каквото разполага - риби, хамстери, козички... Sunglasses
Подкрепям!

# 134
Един Деймън от мен Blush

Общи условия

Активация на акаунт