Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 052 997
  • 11 993
  •   2
Отговори
# 180
  • Варна
Как имах нужда от тази хубава тема!
Освен, че всички са невероятни сладури, много ми е интересно да чета имената и историите им, дори и тъжните.

Нашата къща е пълна - освен Еди и Пепси, които вече показах, имаме и риби, тернеции, ама нямат снимки. И три човешки зверчета Simple Smile

# 181
  • София
Този косматко е голямата ми любов.

Казваше се Хари. Когато правеше бели се казваше Харитоне Simple Smile
Почина юни месец миналата година, на почти 19г.

# 182
  • София

Ози ми легна на сърце още когато за първи път го видях тук.
Страхотен е! Следя кучешката и си имам любимци, но Ози .....Heart

И на мен ми е много на сърце Ози.
Моята проклетия дребна не понася никакви други кучета, но много хареса ози. Даже искаше да играе с него, което не се беше случвало никога за осемте ѝ години.

Няколко месеца след срещата им, видя визла в София и явно реши, че е Ози, много му се зарадва, но за съжаление не беше той.

# 183
Буда и Марси, вече четири месеца с нас. Намерихме ги в кашон на улицата.

Много трудно ги хващам заедно на снимка.

# 184
Marcheva14, моята мацка е същата, обаче страда само мъжкото съсловие в къщи😂. Докато им се умилква в краката и изведнъж са вече перфорирани с два зъба и четири-пет нокти. 😂
На малкия ми син, любимия му филм е "Константин" и постоянно казва(вече след като е обилно издран), че нашата T-Rex - била портал към Ада😂😂😂

# 185
  • гр.София
Да покажа и нашата Луси- Лусинда Simple Smile

# 186
Здравейте, темата е много красива и пълна с пухкави любови, всички мили и сладки Gift Heart

Много ми е удобно Yum

Това са две от общо трите мини хамстерчета, които сме гледали. Скривам ги, защото не са точно по темата котета или кучета.
Нямаше име, наричахме го Пухи, Пухче, кой както му дойде.Gift Heart
Скрит текст:

А това е вид мини - Роборовски, той си беше Роби:gift_heart:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 12:27 от beauty_magnolia

# 187
Това е моят осиновен Пуфан.

Явно е бил домашен, защото се появи в кварталната градинка преди няколко месеца. Беше много изплашен и неориентиран, а кварталните котараци го гонеха от територията си.
Не мога да си представя как им даде сърце да го изгонят на улицата точно преди зимата.

Сега всяка сутрин го храня, а той се адаптира и си намери къде да спи.

# 188
Това ще ми стане любимата тема с толкова много сладурчовци.
Днес стават 4 години откакто Сара ме избра
тогава
и сега

Дъщерята

И още един любимец

# 189
# 190
Вече качих нашият уличен превъзходник Дейми, но просто не мога да устоя ☺

# 191
Малко противоположности 😂

С комшийския Ромео😂

# 192
  • BG
Котка в тенджера кърти миФки и хвърля в оркестъра ! Имахме същата жълта тенджера вкъщи.

Ох, не мога да се въздържа, това е една от най - хубавите теми във форума ! В кучовската наблюдавам от балкона, тъй като в момента нямам  " четирикрако " дете и не мога да платя данък.  Поради тази причина онзи ден писах ЛС във фейсбук на мама на Бизу и Каду, за да и честитя благата вест / двете чертички /.

И да задам един лаишки въпрос - на голичкото сфинксче обличат ли му се дрешки ? Студено ли му е през зимата ?

# 193
  • Страната на чудесата
Хаха, голичкото сфинксче му ги обличаме дрешките, ама то ги съблича със скоростта на светлината. Спи върху хамак на парното или се увива в одеалата по спалните, а най-обича да лежи на сушилнята или на миялната, като работят. Нудист си е от малък🤫

# 194
Умирам си за кожена котка! 😍❤️ Мечта ми е... 😄

Общи условия

Активация на акаунт