Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 894
  • 12 067
  •   4
Отговори
# 5 010
Честит да е Лио! Голям сладур Heart Eyes Да живее дълго и щастливо с неговите хора!

# 5 011
Честит да е Лио! ❤️
Уоли е много работна. ❤️
Всички животинки са много сладки, да са здравички и те, и човеците им много години! ❤️

Гладници. Първо гранулките на майка си изядоха, после се наредиха да сучат. 😃

# 5 012
Леле, колко му е удобен стола. Винаги ли така седи, специално за него.
Моята много обичаше да ляга в столовете, като ги обръщах на масата да пусна прахосмукачката. За съжаление вече не може да скача на високо, а и новите ми столове не стават за лягане обърнати
Да, винаги стои така обърнат. Той си е Блековия трон. Joy Преди стоеше на масата, после мъжа ми го премести на един шкаф. Така хем може да ни наблюдава, хем понякога гледа телевизия.

Честит рожден ден на Лио! Да си доставяте взаимно щастие дълги години.

# 5 013
  • Козлодуй
Честит рожден ден и от нас на Лио Simple Smile

# 5 014
  • София
Честит рожден ден на прекрасен Лио! 😻
Да си мъркотите и да се гушкотите мнооого години!
И наш Блеки се е родил вече, но ние празнуваме на деня, в който "се роди" за новия си щастлив живот (около 2 месеца по- късно). Скоро! 😻
Ето го щастливецът (в цялата му прелест) какви ги върши в тез дъждовни дни (и нощи)

И в момента...

# 5 015

Голяма жега е при нас. Но сега се изсипа един прекрасен дъжд . Кардюхата лежи на мократа трева в двора.

# 5 016
Много ме радва този бял красавец 😍

# 5 017
  • София
Не знам що все застава в позьорска поза

# 5 018
Защото обича камерата, моята можеш да я снимаш само ако спи 😂
Много целувки на Белодупев😘😘😘

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 20:58 от Тумбел Нехранимайски

# 5 019
След дъжда беше времето за барбекю. Кардю дежурен до мръвките. За толкова години нито веднъж не посегна да отмъкне нещо, чака да му дадем. Най-доброто куче!

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 17:02 от cardhu

# 5 020
Личи му. Очите му са добри ❤️

# 5 021
  • Другата България
След дъжда беше времето за барбекю. Кардю дежурен до мръвките. За толкова години нито веднъж не посегна да отмъкне нещо, чака да му дадем. Най-доброто куче!

Обичам го това куче! Heart

# 5 022
Обичам го това куче! Heart
[/quote]
Обичаме тази душа - бих написала аз. Никога не съм възприемала домашните любимци (и децата) като по-нискостоящи. Нуждаещи се от грижи - да, но равностепенни по нужда от обич и доверие.

# 5 023
Кадюто е културен, аз бих отмъкнала мръвките, ммм

Ние малко попътувахме с бъзльо- циркаджия, диша тежко оплези език като куче легна текоха лиги ..мяу мяу изпонадра ме, горкия жив да го ожалиш..2 дни се цупи🤣🤣

Тамън ще му мине и ще трябва да се връщаме обратно, милото то ако знае какво го чака ..

тук се прави на куче и диша тежко

нещастен

# 5 024
Ама пък красииииииив Heart

Общи условия

Активация на акаунт