Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 532
  • 12 066
  •   1
Отговори
# 5 190
  • Под сянката на разлистените кактуси
Разкошни дребосъци Animal Heart Eyes Cat

# 5 191
Сладки пухчовци😃

# 5 192

Оуух, Божей! Heart HeartHeart Ще го изям това рошленце.

# 5 193
От днес

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 21:22 от cardhu

# 5 194
Разногледа ставам с тези разкошотии😻Но пък страхотно ми оправят деня🥰

# 5 195
  • Варна
Много са сладички ❤️

# 5 196
Помощничка. 😊 Помага ми да плевя.

Другите бебоци са по-страхливи. Успях да ги снимам докато се хранят.

# 5 197

Мамино писанче сладко. Толкова го обичам това котанче.
   Нещо пак не е добре напоследък. То си има проблеми, по принцип. Дано ни радва още дълго. Едва на 3 е.

# 5 198
Какво му е?
Много е хубав.

# 5 199
   Благодаря, момиченце е. Нищо конкретно й няма. Беше на една, когато преболедува тежко и ослепя. Според ветеринаря, била получила и инсулт. Оттогава се движи малко странно, "забива" понякога - децата така казват. Няма естествената гъвкавост на котките. Днес пак я гледам, легнала, иска да се изправи, но едни странни, не котешки движения прави, лапичките едни разкривени. Такива неща. Иначе не е болна.

# 5 200
Не вижда ли в момента?

# 5 201
   amy_nka, за моето коте питаш, предполагам. Нищо не вижда, напълно сляпо е. Аз няколко пъти съм писала, не искам да ставам досадна и да обяснявам пак как, какво и кога. Котето е добре, здраво е, отдавна е сляпо и се оправя идеално в пространството на дома ни. Просто си има особености, слепотата е една от тях. Имаме си коте с увреждания, които не му пречат да си живее пълноценно и на нас да си го обичаме Simple Smile.

# 5 202
Точно така, браво!
Свекър ми и свекърва ми гледат 2 котета с увреждания, знам че е по-трудно и грижите са повече, но радостта и любовта са същите.Hug

Дълго да ви радва.

# 5 203
Ивекс, как е оперираната маца? Имаш ли информация.

# 5 204
Да, утре брат ми ще я вземе и ще я закара у баба.
Мъжът ми всеки ден звъни да пита.
Дейзи е добре , храни се много добре, възстановява се, но все още няма чувствителност в крачето... Ще направим всичко възможно да се възстанови.
Сега тепърва трябва да я подготвим за пътуването. Свекърва ми и дума не дава да я публикувам за осиновяване. Знам поне къде отива и ако крачето не възвърне чувствителност поне ще е при хора с опит.

Децата я прекръстиха сто пъти, по едно време беше Ариел и Елза.Joy

Общи условия

Активация на акаунт