Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 973 920
  • 11 218
  •   4
Отговори
# 5 565

Сина скоро ще стане на 2 год.

# 5 566
Блеки скоро стана на 2. Кога точно, не знам. Вече не са му интересни играчките. Добре че дойдоха бебетата, че да има кой да ги използва. Grinning Дай му на него да дебне гущери и някой да се гони с него. Ето ги Чернодупев и гущера. Взе си го от някъде, докара го на тревата и чака той да почне да тича, а Блеко да го гони. Ама гущера не прави така. Grinning

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 23:36 от Minnie.Mouse

# 5 567
  • София/Испания

Моето коте Зиги, много харесва леглото си.

# 5 568
  • Germany
Много е красив Зиги, и как невъзмутимо гледа Heart Eyes И ние имаме такова легло вкъщи, но не иска изобщо да го погледне, предпочита да спи върху възглавницата на един диван, там си е заплюл за негово място.

# 5 569
  • София/Испания
kovatcheva,благодаря,Зиги е много добър,мъжки е,кастриран,на около 2 години и половина.
Донесоха ми го преди 2 години и нещо,спасен от едно място  пълно с кучета.
Обожавам го,много искам да е щастлив в моя /и неговия дом/и правя всичко възможно да е така.

# 5 570
Много интересна физиономия има Зиги, не съм виждала такава котка. На мен ми е симпатичен и с името си, което също е нестандартно. Напомня ми за моят дядо, на когото всички казвахме Зизи.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 22:55 от Poni69

# 5 571
  • София/Испания
Името Зиги идва от немското  Зигмунд,приятелката на сина ми е кръстница,живяла е в Германия.

# 5 572
  • Пловдив
Пуснах снимка на Въглен в един сайт, да ви кажа добре се движим. Оня ден бил Black Cat Appreciation Day (August 17th). И викам - а БАШ де, наш ден ще е.

# 5 573
Дванадесет дни след като бебетата дойдоха вкъщи, вече играят с Блеки и днес си и лежат в едно легло. До вчера Таласъма се прибираше само, за да яде. Спеше и се мотаеше из двора или в съседите.

# 5 574
# 5 575
Май му е горещо на момчето...

# 5 576
Да. И мързеливо.

# 5 577
То и на мен така.
Цъфнах с летният вирус, притеснявам се за бебето сега, днес по доктори.
Уши не се отделя, даже тази нощ нямаше концерт, знае че не ми е добре.Hug

# 5 578
  • София
Летният вирус минава бързо с парацетамол (ако имаш от щатските комбинирани “Cold and flu”, много бързо го пресичат). Ако не успееш да
го пресечеш, продължителната суха кашлица се лекува много ефективно с Тавипек. Личен опит с мен и малкия син.

# 5 579
Ивекс, бързо оздравяване!

Нашите човеци правят ремонт и струпаха секциите в едната стая. Мнооого хубаво местенце си намерихме.

Общи условия

Активация на акаунт