Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 054 725
  • 12 006
  •   1
Отговори
# 5 790
# 5 791
  • Другата България
Билянко, направи ми деня с тази снимка. Heart
Да му нацелуваш ушаците!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 12:43 от Merri_An

# 5 792
Pinko, взимаш ли го? Охраненко е. Майката наблизо ли е?

# 5 793
# 5 794
  • под тепетата
Merri_an,  айде още малко- за следобедното кафе

# 5 795
amy_nka,

прибран е,❤️ вече  е домашен Simple Smile ма тоя влажен поглед..как да го подминеш. Поглеждайте винаги под колите, преди  да тръгнете, особенно в центъра

# 5 796
   Да, трябва да се поглежда! Вчера гледам една съседка, елегантна, винаги добре облечена жена, легнала почти по корем на улицата пред колата си и ръчка там нещо с една пръчка. Завряло се едно, добре че го чула да мяука.

# 5 797
  • София
Не само под колата, а и под капака трябва да се поглежда, особено в предстоящите месеци, когато започва да се захлажда. Ние така закарахме малко коте от едно място на друго. Имаше късмет и не пострада. А и при изваждането една жена го хареса и го осинови. За съжаление повечето нямат този късмет. Sad Малко след този случай бяхме паркирали в една тиха и спокойна уличка. На връщане валеше доста силно. На шега казах, че трябва да видим под капака, мъжът ми го отвори и наистина имаше коте. Дори в началото помислих, че се шегува. От тогава почти винаги "обезкоткяваме" колата и чак тогава тръгваме.

За да не е само спам, да ви покажа белите гащи на Киро:

Преди да ги приберем със сестра му, също се бяха заврели върху мотора на една кола. Дъщеря ми беше чакала повече от час на студа да чака собственика на колата, за да ги извадят.

# 5 798
Таня, разсмя ни с "белите гащи" и "обезкотяването" (при все, че си е сериозна заплаха). Много мил пост.

# 5 799
  • София
Малки сладки бубки видях като си търсех къде да обядвам днес 😻 (винаги съм се чудила как оцеляват тези, "затиснатите" 😅)

И майка им 😻

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 22:37 от AnyHr

# 5 800
И аз се старая да гледам под колата, преди да тръгна. Особено от вкъщи. Блеки обича да се завира под колите. Само че той там търси сянка. Лошото е, че като запаля колата, той не се помръдва и трябва да залягам, за да го вадя. А понякога, когато се прибирам, стои на пътя на колата в двора и не мърда. Тогава слизам, взимам го с мен в колата и така паркирам. Малките още се плашат от звука на двигателя и много бързо бягат към къщата, за да се спасяват. Joy Предполагам ще свикнат, както свикнаха с робота и с прахосмукачката.
Една Миси, на която й е горещо.

Скоро ще я кастрираме, защото Роро я налегна на два пъти. А уличния Ставри постоянно се върти унас и вече ще се качва и на верандата. Гони и бие Блеки и Роро, та предполагаме, че е от любов към Миси.

# 5 801
   Много сладък Киро! Свекърите имаха един селски Кирчо, беше кръстен така, защото си беше... кирливичък. Оказа се, че живее под двойна самоличност и се храни и при съседите, под името Вальо.

# 5 802
Отне ми малко време да открия "затиснатия". Sweat Smile

# 5 803
Показвам една позната маца. Simple Smile Казва се Мъфин. Доста е възрастна, но е в много добра форма. Живее с две кучета, но тя е босът и й личи. Simple Smile

# 5 804
Мъфин е голяма работа

Общи условия

Активация на акаунт