Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 574
  • 12 066
  •   1
Отговори
# 5 040
  • София
Ей така му мина следобеда на сладуданчо

# 5 041
  • Под сянката на разлистените кактуси
Имам ново бюро. Мистър Мелвин мисли, че той има ново бюро. Във всички пози го пробва, на котешка Кама Сутра го обърна Joy

# 5 042
   Откъде купи бюрото? Пиши им и прати снимки. Удобна работа, става за работа, става и за спане. И... хонорар за рекламното лице. Поне едно стекче котешки пастетчета.

# 5 043
  • под тепетата
И издаване на котешки мемоари - "Маца сутра" Satisfied

# 5 044
Pinko, прекрасен китеник, направо да се гушнеш отгоре му😃
tunata, ако не се пробва бюрото, ти как ще знаеш, че е годно за работа а? 😂

# 5 045
Позите на Курабийко 🥰😆

# 5 046
И нашият посред лято.JoyJoy

Докато пусна светкавицата и се скри отдолу.
Как не му е топло не знам....

# 5 047
Мишо комшията🥰

# 5 048
# 5 049
  • Sofia
Колегата. Зареждам го, че му е паднала батерията отново…😁

# 5 050
Мини, вие си имате ваш си малък рай. И котаракът е късметлия с вас. Завиждам мъничко Joy И на вас, и на кот.

# 5 051
  • Ланкър, планините Овнерог
Храна?

# 5 052
Благодаря, Кардю Heart

Вчера го гледам наш Блеко, че се подвизава в двора на съседите, а те имат куче. То е вързано, ама само като го види и започва да лае. А нашия му се фръцка. Малко ме притеснява кучето да не скъса каиша. Преди два дена гледах едно се разхождаше по улиците с част от синджир.

# 5 053
Това си е типична котешка черта. Като види, че кучето е вързано, започва да прави пируети около него, демонстрирайки пълно спокойствие и удоволствие. Оня глупак е вързан, а аз си правя каквото си искам! Ако глупакът се развърже, картинката е интересна.

# 5 054
Благодаря, Кардю Heart

Вчера го гледам наш Блеко, че се подвизава в двора на съседите, а те имат куче. То е вързано, ама само като го види и започва да лае. А нашия му се фръцка. Малко ме притеснява кучето да не скъса каиша. Преди два дена гледах едно се разхождаше по улиците с част от синджир.
Комшията Мишо има тамАн 5 ловни в неговия двор. Лаят като луди, като го видят, а той знае на кое докъде му стига синджирът и върви на зиг-заг между тях😆.
Пък от моя дзвер изобщо не се трогва и не го пускам на двора, щото ме е страх, че Мишо ще го ступа.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 17:52 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт