Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 058 359
  • 12 051
  •   2
Отговори
# 5 055
Котешко царство
Скрит текст:

# 5 056
# 5 057
  • Под сянката на разлистените кактуси
Много сладки кученца Heart Eyes Кучкарите трябва по-често да се включват!

Котещкото семейство е много мило! Heart

# 5 058
Лисичка, нов член ли е или не съм запомнила? Бебе Ше тцу, компания на Тути?

# 5 059
  • София
Скукааа Joy
Скрит текст:

Mini, много хубава таз Блекова градина! 😳
Голяма е красота!
Пък той хич не изглежда впечатлен... тооо, с хубавото бързо се свиква, нали!?... или пък..."ми, те "робите" са ми длъжни, взе пак... 😹

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 10:29 от AnyHr

# 5 060
Благодаря, Ани Heart
Той много си я харесва. Абе общо взето Блеко е най-доволен от преместването. Joy

# 5 061
Много сладки кученца Heart Eyes Кучкарите трябва по-често да се включват!

Включвам се!

# 5 062
Горкия уплашен котьо - лъв  с мишо сърце.
Как надушва, че му предстой пътуване, завалията веднага се почва мау-мамууу, мауу мамууу

след което старата процедура устата отворена-диша на пресекулки, текат лиги..картинката е ясна😉

# 5 063
И Блеко е така при пътуване. С влизането в колата се започва едно обикаляне из нея и виене. После пристига на предната седалка и започва като куче да диша с отворена уста. Като стане по-висока скоростта, ляга в някой, обикновено с шофьора. Joy

# 5 064
  • София
И Блеко е така при пътуване. С влизането в колата се започва едно обикаляне из нея и виене. После пристига на предната седалка и започва като куче да диша с отворена уста. Като стане по-висока скоростта, ляга в някой, обикновено с шофьора. Joy
В такива случаи Мъро обичаше да има транспортна чанта до него и след кратко проучване на колата, сам влизаше на скришното място. В нея се чувстваше по-защитен. В случаите, в които използвах клетка, покривах дупките с нещо и я оставях отворена само от едната страна.

# 5 065
Мерси, Танче. Не я ползва транспортната клетка той. Само заема място на задната седалка Joy

# 5 066
Шарлот,на сестра ми е палето.

# 5 067
Опасно е така.
Не се знае какво може да стане.
Нашият стои или в клетката или с нагръдник отзад. По принцип спи през целият път или гледа през прозореца.

# 5 068
Тути май не я интересуват жегите Joy

# 5 069
Наясно съм колко е опасно. Така сме преценили, така пътуваме, когато се налага Блеки да е с нас.

Общи условия

Активация на акаунт