Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 058 029
  • 12 050
  •   2
Отговори
# 5 115
Една жаба не е достатъчна. При мене на село в задната част към реката има крастави жаби. Те не квакат и са незабележими. В резултат въпреки огромната влажност комари изобщо няма.

# 5 116
Неприятни новини за любителите на котки.
В Полша умират котки от агресивен щам на птичи грип, който е и много заразен.

А какво да се прави? Има ли ваксини за това, превенция? Извинявай, нямам време да чета днес, а и не съм добра с английския... Ако можеш да синтезираш, ще съм благодарна. Нашето коте едва не умря от котешки коронавирус. Само ослепя. Имаше си всички ваксини. Какво да се направи за котетата?

# 5 117
Днес един тревненски котан ме забавлява и учуди безкрайно. Намери ни, тръгна след нас, през цялото време говори, говори, имам чувството че искаше да ни каже да не ходим някъде. Връщайки се по обратния път се успокои и ни изпрати , като не спря да говори.
Като кученце ни следва и то бая метри.
Ето го красавецът, с бели чорапки е:

# 5 118
Ще знам повече евентуално в понеделник, Клотилд. Засега е това.

# 5 119
  • UK
Леле аз въобще не се бях замисляла за птичия грип. При нас има доста случаи на птичи грип, но не се бях сещала че гълъбите и папагалите също могат да го разнасят, а в нашия двор има много птици. В задната част на градината почва малък парк, после има гиюназия с голям двор. Нашата котка не може да излезе от нашата градина, има артрит и не може да скача и да се катери по огради.

# 5 120
Една жаба не е достатъчна. При мене на село в задната част към реката има крастави жаби. Те не квакат и са незабележими. В резултат въпреки огромната влажност комари изобщо няма.
Повече от една ще ми дойдат в повече. Да си стоят навън. Joy

# 5 121
  • Sofia
Днес един тревненски котан ме забавлява и учуди безкрайно. Намери ни, тръгна след нас, през цялото време говори, говори, имам чувството че искаше да ни каже да не ходим някъде. Връщайки се по обратния път се успокои и ни изпрати , като не спря да говори.
Като кученце ни следва и то бая метри.
Ето го красавецът, с бели чорапки е:

Според малкия ми син в Трявна са най-приятелски настроените котки. Като тръгнем там на разходка и на всяка котка се отделят по едни 5-10 минути и на отиване и на връщане.

# 5 122
Как се казва котешкото кафе във Варна? (ако може линк направо)
Katt Cafe

https://kattcafe.wpcomstaging.com/

# 5 123
И аз имах един Илийчо из двора, който много любопитно ме наблюдаваше, обаче изчезна.

Може да е срещнал Мишо комшията😆

# 5 124
Благодаря много за линка за котешкото кафе! Свалям ѝ шапка на това момиче Анастасия! Само на 22 и го е измислила. Бравооо! Искам такъв франчайз аз... Споделям интервю с Анастасия, което ме впечатли.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Otvoriha-unikalno-kote … vuv-Varna-1138164

# 5 125
Бебетата на едното село

И на другото село

Зъбла

# 5 126
Бебетаааа😻

# 5 127
  • на чист въздух
Ох, че сладкиши.

# 5 128

В супер форма е отново Сина Heart Eyes

# 5 129
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прекрасен Сина! Heart
Добре, че всичко е минало - заминало. А купата на детето ли е или на котЕто? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт