Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 971 832
  • 11 197
  •   2
Отговори
# 5 640
Хамстер и заек съквартиранти ли са? Т.е., в едно заграждение ли са? Или по отделно всеки си има леговище? Simple Smile

# 5 641
# 5 642
  • от Луната
Хамстер и заек съквартиранти ли са? Т.е., в едно заграждение ли са? Или по отделно всеки си има леговище? Simple Smile
Всеки си има негова си къща, но са в една стая с кучето - детската. Зайко е в голяма клетка, в която може да се изправя и той беше спасен, тъй като е бил подарък на малко дете, което му се нарадвало и мислели да го пускат на свобода в полето.
Хамстера живее в огромна кутия, с всичко необходимо. Супер мързелив е, основно спи и рядко излиза извън къщата. Снима се при почистване на клетката, че иначе не можеш да го видиш Wink
И да не е само спам, ето тук Бадем е в процес на основно почистване на клетката и аз го пазя, докато работя Wink

# 5 643
Моят прекрасен къдравелко.

# 5 644
Днес за първи ден сутринта хлад и кеф.

# 5 645
Пухлите ни бяха разделени за 15 дни, но не са се забравили. Все така Фиона държи на дистанцията, а Чуи нахалства да я скъсява. Все още се надяваме на затопляне на отношенията.

# 5 646
Бебето Чуи изглежда порастнало от последните снимки до сега.
Големи красавици са ви и двете. Heart

# 5 647
Да, издължила се е, станала е набита и плътна. Сменила е бебешкия пух на някои места и е извадила бели и бежови снопчета по коремчето и дупето. Опашката е показала отчетливи райета. Променя се, расте.

# 5 648
  • UK
Това малкото какъв палав поглед има, ще обръша къщатат на опаки ми се струва.

Последни слънчеви лъчи при нас.

# 5 649
Аз съм в шок😆
Комшийката Мима по едно време надебеля и реших, че е бременна. После отслабна, ама нито цицките и висяха, нито бяха оголени, не е липсвала задълго и помислих, че съм се заблудила.  И днес направо ми ги стовари в двора. Докато ядеше измяука и те доприпкаха😆

Тук са с предполагаемия татко - комшията Мишо, който вече е с кръцнати камбанки. Колко трябва да изчакам да пораснат котетата за да кастрирам майката? Малко ме е страх с тия упойки да не вземе да не се събуди, тя е много дребна...🫣

# 5 650
  • UK
Чи лу, честити бебета. Големи сладури!

# 5 651
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз съм в шок😆
Комшийката Мима по едно време надебеля и реших, че е бременна. После отслабна, ама нито цицките и висяха, нито бяха оголени, не е липсвала задълго и помислих, че съм се заблудила.  И днес направо ми ги стовари в двора. Докато ядеше измяука и те доприпкаха😆

Тук са с предполагаемия татко - комшията Мишо, който вече е с кръцнати камбанки. Колко трябва да изчакам да пораснат котетата за да кастрирам майката? Малко ме е страх с тия упойки да не вземе да не се събуди, тя е много дребна...🫣

Здравейте. Котетата изглеждят достятъчно големи. Мисля, че до 2-3 седмици ще е напълно безопасно да я кастрирате. Има шанс да направи още едно котило на есен, така че не я бавете много.
Големи са бонбони...

# 5 652
Ох, тя не е моя, Мишо също. С неговите стопани говорих и се съгласиха да го заведат на кастрация. За нейните се чудя, дали да ги питам или да я заведа тайно. Предпочитам да се разберем, но може да са от тези, дето не дават "да се осакати".🙄
Това не са домашни котки, живеят само навън и основно в моя двор. Не знам къде ги е крила, мен и ме нямаше много време, но бързо опознаха обстановката🙂

Мм май ше си стяга куфара, той още отначало трудно понася само Мишо даже😂😂

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:49 от Чи лу

# 5 653
Тези бебета са видимо около двумесечни, вероятно вече на обща храна и в процес на отбиване. Удобен момент за кастрация на майката. Отделен е въпросът, че тя си има стопани и подобно действие без тяхно знание е неморално.

# 5 654
Отделен е въпросът, че тя си има стопани и подобно действие без тяхно знание е неморално.
Да, така е, затова и се ослушвам.
От друга страна ми е жал да я гледам изтормозена, когато е разгонена всички селски ергени и се изреждат. Миналата година, когато се нанесохме там, тя имаше едно котенце. Не знам, дали е родила едно или просто само то беше оцеляло, но беше много сладко и наперено. По някое време изчезна, попитах съседа и той ми каза, че го е отмъкнала лисица, видял бил на камерите. И допълни: наесен ще чакаме пак котенца🙄... за храна на лисиците явно😔
Ето този сладур😒

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 17:35 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт