Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 971 633
  • 11 195
  •   1
Отговори
# 5 655
Не се притеснявайте, ловните й инстинкти и след кастрация си работят. Ще си хваща мишлета и друг дивеч. За напълняването, до котка си е. Моята е кльоща, на приятели е "пуфкава". При всеки е различно. 😻

# 5 656
Ако стопаните на котката не се грижат за малките и не се интересуват от съдбата им, хич не е неморално.

# 5 657
  • Козлодуй
Възстановяването на женските след операция е по-дълго трябва да се грижи някой за нея след кастрация

# 5 658
Във вет клиника може да остане няколко дни, попитах.

# 5 659
Моят прекрасен къдравелко.

Това е просто уникален мутант. Мустаците му са също футуристични. Simple Smile

# 5 660
Нашата "пуфкавелка" така прекарва жегите Blush

# 5 661
# 5 662
Момичета, собственичката на котето Мъри, Недоволна, е починала.
Това е писала нейна приятелка в темата "Форумът на дъгата":
Цитат
author=dorisaneva
2 септ. 2023, 00:40 ч.
Недоволна също пое по пътя за вечния покой. Масивен инсулт и на място.

Беше на 63 години.  А котката Мъри в момента е сама в жилището и никой не иска поне да я пусне на улицата, защото без вода ще умре. Аз нямам ключове и съм на почивка на морето. От сутринта се опитвам да убедя хората да я пуснат.
Потребители питат дали някой може да съдейства за котето Мъри и евентуално да го приюти.
Пп Мир на душата на Недоволна и нека е светъл пътят и. Писах и в нарочната тема, където се изказват съболезнования за починалите съфорумци.

Пп Съжалявам за лошата новина, но, ако някой е познавал Недоволна и е имал връзка с нея, ако може да помогне за котето. Нищо повече не знам по въпроса и не съм сигурна дали се търси нов дом на Мъри. Просто копирах написаното от приятелката и и споменавам за запитванията на потребителите относно котето.

# 5 663
Дано се намери кой да се грижи за котето. Съболезнования на близките и лек път на душата й!

# 5 664
  • Mediterraneo
Два дни има буря при нас и бухалчето се свило на кравайче от страх, ще кажеш, че вали отгоре й.

# 5 665
  • Sofia
Два дни има буря при нас и бухалчето се свило на кравайче от страх, ще кажеш, че вали отгоре й.

Такова сладко бухалче не съм виждала досега! HeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 5 666
Тарти, горкото то.
жегаа
Някакви прилики
😂

завил се човекА,че хладно му се вижда 30*

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 17:13 от pinko

# 5 667
  • София
Вчера гушках това бебе, момче

За мъхчето знаех, но температурата на тялото му ме изненада.

# 5 668
Изглежда като извънземно

# 5 669
  • София
Скрит текст:
Вчера гушках това бебе, момче

За мъхчето знаех,
но температурата на тялото му ме изненада.
В смисъл? Аз си представям, че е по-топло от нашето тяло.

Общи условия

Активация на акаунт