Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 967 747
  • 11 158
  •   3
Отговори
# 11 145
  • София
Котка или сурикат Mr. Green

# 11 146
Сурикат, разбира се! Simple Smile

# 11 147
  • София /Абсурдистан
Котката сурикат е жестока!

# 11 148
  • София
И тук да се покажем! Акулата изяде Турболинката JoyJoyJoy

Не съм очаквала акулата да има такъв успех. Първия ден я сложих с възглавничката, с която я продават и никой не влизаше. Махнах пухкавата възглавница и от тогава непрекъснато се използва. Такава игра пада! Разнася я из цялата стая. Накрая уморена заспива вътре. Joy

# 11 149
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Нашият дядо пак спящ го показвам. Стана хладно и само търси някой да го топли.

# 11 150
И тук да се покажем! Акулата изяде Турболинката JoyJoyJoy

Не съм очаквала акулата да има такъв успех. Първия ден я сложих с възглавничката, с която я продават и никой не влизаше. Махнах пухкавата възглавница и от тогава непрекъснато се използва. Такава игра пада! Разнася я из цялата стая. Накрая уморена заспива вътре. Joy

Ние сме с другия модел - с ушите, то и ти май го имаше. И у нас не е почит тая възглавничка. Слагах хавлия в началото, сега и без хавлията я ползват.

# 11 151
  • София
В другите къщички си стоят възглавничките. Но те са по-слегнати и както отворът е на по-високо, не пречат. Акулата е доста по-малка от къщичката и възглавницата запълваше половината пространство. Така е по-широко.

# 11 152
  • София
От къде е акулката, нашата Мишка е фен да се завира и разнася Simple Smile

# 11 153
  • Sofia
Бяха ги пуснали в Лидъл. Аз взех по-голямата, но изобщо не я отрази.. Има и едно луксозно легло, което ще се опитам пак да пробутам, но  Томас си иска стария панер, който вече се разпада и му е малък.

# 11 154
Бяха ги пуснали в Лидъл. Аз взех по-голямата, но изобщо не я отрази.. Има и едно луксозно легло, което ще се опитам пак да пробутам, но  Томас си иска стария панер, който вече се разпада и му е малък.
Естествено! Нашето Попи има няколко легла, три дивана са предимно на нейно разположение, че и в нашето легло спи, но любимо си остава малкото червено легълце в което спеше като бебе.

Днес ходихме “на парк”.

# 11 155
  • София
От къде е акулката, нашата Мишка е фен да се завира и разнася Simple Smile
Вече са ти отговорили - от Лидл. Мисля, че в края на август ги бях пуснали. Обаче няколко магазина бяха в ремонт, а явно са получавали стоките. Преди няколко дни бях в магазина на "Марко Бочар" и имаше няколко акули. Simple Smile Хвана ме яд, защото когато ѝ беше времето я търсих в няколко магазина и я намерих останала единствена без етикет на Сточна гара. Другите магазини, които бяха в ремонт са на "Сливница" и на "Хан Кубрат".  Възможно е и там да ги има.

У нас и къщичките много се харесват. Първо бях взела една, но се караха за нея. После взех още една.

# 11 156
  • София
Благодаря, Таня. Ще проверя магазина на Редута.

# 11 157
Да, акулата е по-малка, за това не се изкуших да я взема, че у нас къщата е за двамата - влизат, излизат заедно и поотделно.

# 11 158
  • София
И у нас са двама, но възрастния котарак е сляп и не се включва в игрите Sad
Мишка, играе за двама и разнася всичко с уста, точно като куче, много е смешна.

Общи условия

Активация на акаунт