Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 976 344
  • 11 237
  •   2
Отговори
# 11 220
  • Страната на чудесата
Наминавам набързо с един Демон и си пожелавам следващия живот да съм домашно коте, единствената грижа да ми е да хапна и да дремна, за да събера сили за галопа през нощта

# 11 221
  • постоянно
Грумърката успяла да го снима

# 11 222
Имахме малка драма у нас. Имаше две легла. Едното по-малко, кръгло.

А другото, по-голямо, четвъртото.

Всяко лягаше където му дойде. Но изведнъж  се оказа, че по-голямото легло е по-хубаво и по-желано. Вчера се сбили. Котката спяла в " хубавото" легло, кучето не я видяло и се хвърлило отгоре й. Тя се събудила кисела и го засъскала, то се разлаяло и... станал въргала. Дъщеря ми отишла до Джъмбо и купила още едно голямо легло. Сега има мир. Леглата са равностойни и всички са доволни.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 01:03 от Clotilde

# 11 223
  • Бургас
Охххх, и колко невинно гледат и двамата ...Simple Smile Сладури! Невинни са!

# 11 224
Joy след въргала,  как да гледат- изхабили са батериите Joy

# 11 225
Спите ли?

# 11 226
# 11 227
  • тук и там
Нашата не иска да спи в нейно легло,настанява се по дивани,спални,столове.Ей тук съм и постелила върху една голяма табуретка и си лежи от време на време там,но общо взето -сменя местата си за спане и цялата къща е нейна!

# 11 228
Една Миси да покажа

# 11 229
Нашата не иска да спи в нейно легло,настанява се по дивани,спални,столове....сменя местата си за спане и цялата къща е нейна!

И у нас е така,  но четох, че е нормално. Във външната среда, за да не станат плячка, котките често сменят местообитанията си. Това е свързано с опит да не оставят трайно миризма на едно и също място. Бедата е, че така в домовете ни оставят косички навсякъде.

# 11 230
Най-накрая намерих подходящата декорация за това местенце:

и
"Споко мам, ей сега ще си измия краката":

# 11 231
Нашата не иска да спи в нейно легло,настанява се по дивани,спални,столове.Ей тук съм и постелила върху една голяма табуретка и си лежи от време на време там,но общо взето -сменя местата си за спане и цялата къща е нейна!

Аз доколкото съм чувала не само къщата, ами и покрива е неин!

# 11 232
  • UK
Ей, Кайсия, дойде ли ви глобата.

# 11 233
  • тук и там
Нищо не е дошло още.Дано се разминем,или поне да е малка сума..Като малко  дете е тя, лятото все някой я пазеше и вървеше след нея когато излизаше  навън за малко,щото хем любопитна,хем хич не може да се оправя ..Във Бг ако се качи някъде и не може да слезе, ще трябва да се спасява сама,щото пожарникарите едва ли ще дойдат заради нейна милост..Rolling Eyes

# 11 234
  • UK
Стискам палци да не ви пратят глоба и повече,  Мая да не се вкарва в такива ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт