Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 059 051
  • 12 065
  •   1
Отговори
# 12 060
Моите по принцип не се качват. Сега, не казвам, че абсолютно никога не се е случвало. Но са научени (вестника и пръскалката), че плотовете и масата не са тяхна територия и не се качват. И да не си говорим колко са чисти - с тези лапи ровят и в тоалетните си.
като ти видят гърба се качват навсякъде, независимо от пръскалката и вестника.

# 12 061
  • Пловдив
Моите по принцип не се качват. Сега, не казвам, че абсолютно никога не се е случвало. Но са научени (вестника и пръскалката), че плотовете и масата не са тяхна територия и не се качват. И да не си говорим колко са чисти - с тези лапи ровят и в тоалетните си.
като ти видят гърба се качват навсякъде, независимо от пръскалката и вестника.
Старчето - не, слагали сме камери. Келеша..... там работим по въпроса. Но той няма 1 година още.....

# 12 062
  • Швейцария
Аз я чувам Мия когато не сме в кухнята да се качва по плота. Печката пищи. Абсолютно невъзможно е да научиш котка да не ходи някъде. И да, ходи в тоалетната, но като ти спи в леглото е все тая дали ще се качи на плота.

# 12 063
  • Пловдив
Старчето и в леглото не спи. За Келеша, знаете, работим по въпроса.
КАМЕРИ имахме, сигурна съм за Старчето. Сега няма смисъл - горе-долу съм сигурна, че Келеша се качва когато ни няма.

# 12 064
Когато за пръв път имах собствено куче, на 20 години бях, си купих една книга, как да се отглеждат  кучета. От нея съм запомнила, че за кучето забраната означава не да не прави нещо, а ти да не видиш, че го прави.
За котките в още по-голяма степен важи. Второто - не от книга, от опит.

# 12 065
За никой от тримата няма забранени места. Мег не се катери особено, заради крачето. Грейси вече е бабичка и повече я мързи. Понякога идва и сяда на плота докато правя нещо, но само стои и наблюдава. Кастиел не стига, но това не пречи да ми е вечно в краката.

Общи условия

Активация на акаунт