Най-хубава котка и най-хубаво куче на форума

• 1 144 315
  • 12 868
  •   2
Отговори
# 12 855
Оле, че радост! Да бъдете здрави и да се наслаждаваш на всеки момент с новия член на семейството, Бубани!

# 12 856
Честита дъщеричка, Бубани! Бъдете здрави! Бубка ще свикне с човешката си сестричка, не се притеснявай. 🤗

Том

Селската ми котка

# 12 857
  • София
Бубани, честита радост! 🍼👶

Имаме рожденик днес 😻

Девет години много обич, радост, смях и грижи!

# 12 858
Поздрави на всички от нашия 13-годишен!

Снимах го, докато дебнеше някаква буболечка. Може да не е най-красивият кадър, но поне успях да го хвана в момент, в който прави нещо различно от това да спи или да яде.

# 12 859
Джаста Праста, може ли още снимки на Джулка? Simple Smile

# 12 860
Привет от Спайки!

# 12 861
Благодаря момичета на всички за пожеланията! Сигурна съм, че и вашата положителна енергия ме достигна в сбъдването да имам бебче Heart
Скрит текст:
Тя се появи в момент, в който вече се бях примирила, че Господ е решил да нямам друго дете. В много труден и тежък личен момент разбрах, че съм бременна. Пред иконата на Света Богородица си казах, ако е писано с баща й да сме заедно, то нека ни се даде детенце, ако не, то нека всеки поеме по пътя си, без да наранява другия..
И вечерта видях двете чертички..
Вътрешно никога не се отказах да вярвам, че дете ще имам, дори да бъде осиновено. Съдбата обаче е имала друг план и сега все още не мога да повярвам на това малко чудо Heart

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 21:22 от Bubani25

# 12 862
Честито, Бубе! Много радостна новина. Да ви е жива и здрава дъщеричката. Голяма радост!
   А кученцето ще свикне. Страхува се, сигурно. Чуди се какво е това новото коте/куче, което сте донесли у вас, застрашава ли го с нещо...

Помня, като се роди малката ни дъщеря, старата ни котка, светло ѝ котешко царство, няколко дни така се сърди и ме избягваше. После, сложили сме бебето в едно кошче на дивана в хола, приближи се много несмело и резервирано, огледа и подуши хубаво бебето и го облиза по главата. Тогава се успокои. Видя, че не е страшно и едва ли ще я подяжда Simple Smile. Е, после като порасна бебето ѝ се наложи доста несправедливости да изтърпи, като дърпане за опашката и подобни, но беше толерантна и не се сърдеше.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 19:25 от Clotilde

# 12 863
Честито, най- голямата радост е това! Кучетата ревнуват. Истински объркани бяхме, когато тогавашната домашна любимка, вместо с размахана опашка, посрещна детето с оголени зъби. Пазехме ги разделени. Когато човешкото бебе вече не беше "ревящ вързоп", започнахме сближаване. После бяха много близки до смъртта на кучето.

# 12 864
Дъщеря ни израстна с Кардю. Той спеше пред кошчето, после пред леглото й. Намирах ги да лежат на килима, нос до нос. Тя му “мереше температурата “ с термометър в носа. Всичко търпеше, милия. Ако някой й повишеше тон, скачаше насреща с оголени зъби. От ден първи. И до края бяха неразделни. Уф, разплаках се. Липсва ни Кардю.

# 12 865
Прекрасния Белодупев 😘,пухкава звездичка.

# 12 866
   Липсва! Беше ми любимото куче в тази тема, белият добродушен исполин... А го "познавам" само задочно...

# 12 867
  • Бургас
Олеее,колко е мъничък на тази снимка любимият Кардюха!
Прекрасна душица беше!

# 12 868
Кардю, прегръщам те. Heart

Тетка, разбира се, само трябва да я наснимам хубавичко.

Общи условия

Активация на акаунт