Мами СЕПТЕМВРИ 2022

• 41 428
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Оказа се, че не само има мехурче, ами даже 2 ембриончета с пулсации. Направо не можех да повярвам. Сега естествено се притеснявам за куп други неща, но направо не мога да си намеря място Yellow Heart Yellow Heart

Ще възкликна съвсем първосигнално на тази новина "Ама че кеф!" Hug
Браво! Много се радвам за добрите новини при теб!

# 301
Леле, Пан-Пан, каква новина! Поздравления и ти желая всичко да е наред докрай и с двечките сърчица!

# 302
Честито pan-pan! Добре дошли и на новите бъдещи мами! Пожелавам на всяка една безпроблемна бременност и накрая едно (или две Wink ) сладко и здраво бебче.
Относно пиенето на каквото и да е - пия само фолиева киселина (както и каза гинекологът). Относно тази температура 37-37.3 и аз я имам непрестанно. При положение, че знам, че е нормална за началото на бременността, напоследък взех да се притеснявам, че не е. Започнаха гърдите да ме стягат, гърба също. С една дума - сложих си диагноза пневмония Frowning1 . Сега се връщам от консултация с пулмолог. Каза ми, че ми няма нищо, но всичко е на нервна почва. И сигурно е прав. Много проблеми напоследък, просто съм рухнала и не мога да се зарадвам на бременността. Миналата седмица погребах баща си след боледуване от ковид. Сега и приятелят ми е с пневмония (лека форма, но все пак и него мисля). Щерката и тя ме ядосва с не много висок успех за първия срок. Така че, вероятно е на нервна почва всичко.
Оплаках се Simple Smile , за което се извинявам! Надявам се да не съм натоварила някого!
Поздрави, момичета и само хубави емоции ви желая!

# 303
Честито pan pan!!!!! 🥰🥰🥰

# 304
*Jerry*, аз съм дори с втрисане от време на време, освен температурата. Имах такива симптоми и с неуспешната бременност миналата година. С първата не си спомням чак така да ме е втрисало.

# 305
Joyforall, и аз с първата бременност нямах никакви оплаквания, температури, изпотявания и т.н. Вярно, че бях и по-млада тогава Grinning . Но нали казват, че бременност с бременност не си приличат. Ще изтраем болките и накрая всичко ще е наред! Силни сме Wink !

# 306
Момичета, минавам аз да споделя. Миналата седмица бях писала, че имам зацапване. Ходих не при моят доктор, а при друга и тя ме филмира, че не вижда изобщо жълтъчно мехурче. Бях се примирила, изчетох всичко по темата за кухото яйце и направо си бях подготвена. Едва дочаках днес да дойде часа вече при моя си доктор. Оказа се, че не само има мехурче, ами даже 2 ембриончета с пулсации. Направо не можех да повярвам. Сега естествено се притеснявам за куп други неща, но направо не мога да си намеря място Yellow Heart Yellow Heart

Аз също препоръчвам д-р Веселина Славкова. При нея се следях и раждах със сина ми 2017 и е страхотна. Щях пак да се следя при нея, но не ме кефи, че изражда в Св. Лазар. Сега съм при Дойчиновски във Вита, от който също съм изключително доволна.

Олее браво!! Две означава близнаци ли?😍

# 307
Pan_pan,браво! Честито! Знаех си, че всичко ще е наред! Много се радвам! Дано всички все така да избухват с хубави новини. За всички ни е зареждащо.

# 308
Immy37, даааа близнаци Heart Eyes

# 309
pan pan, каква страхотна новина! Късметлийка си, дано са здравички и двете!
Добре дошли и на новите, леко бременеене на всички!
Аз днес бях на преглед. Миналия път видяхме, а този път и чухме пулсациите. Направо е вълнуващо и вълшебно! 155 удара е минута. Взеха ми влагалищен секрет и ми дадоха направление за изследвания. Другия път направо ще е за БХС. До колкото разбрах ще ми вземат кръв и ще видим пак на ехо бебето, а после в майчин дом трябва да ида. За първи път ми е, а забравих какво точно трябва да направя. Joy
За ранна фетална морфология каза, че нямало смисъл. Аз също пия само фолиевата киселина, забравих да питам дали трябва друго, но предполагам че щяха да ми кажат. Чудя се дали да не си пусна витамини към изследванията, вие какво мислите?

# 310
На кръвният излезе стойност 60, което ми се струва ниско... И днес се появи кървене ... Жалко. Явно пак за пореден път губя бременност.

# 311
Ехаааа честито! ♥️♥️♥️

# 312
На кръвният излезе стойност 60, което ми се струва ниско... И днес се появи кървене ... Жалко. Явно пак за пореден път губя бременност.
Не бързай!
Колко беше предходния път? Направи пак след 48 часа и се успокой сега.

# 313
Тази сутрин пих Утрогестан за първи път. След 10 мин. започнах да ходя като ударен самолет. Докога ще е така? Всеки ден ли и по колко време трае това действие през деня?

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:40 от «Sonya»

# 314
dimi1987 пусни и прогестерон, може да е нисък и за това да прокървяваш и просто да се наложи да пиеш като добавка. Пусни пак ЧХГ след 48 ч.- трябва да се удвоява.

Общи условия

Активация на акаунт