СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 129
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз мисля че има нещо нередно и сколня за извън маточна бременност
Не е ли е достатъчно че има Чхг 15.. след 48 часа ли беше или на друга ден 18 и след няколко дни 98 ли колко беше това правилно нарастване ли ви се струва има боли от едната страна много нормално е да се притеснява Не й го пожелавам и не съм лекар но си е доста права да се притеснява.

# 511
Четвъртък 15,47
Събота /39 часа и половина по-късно/ 18,84
Понеделник /48 часа по-късно/ 96,19
Всичко е в една и съща лаборатория, зацапването не е спряло и е кафеникаво, болките са гд на всеки час по 1 минута по-силно през останалото време напрвжение.

# 512
Аз имах колебание в стойностите на ЧХГ.След инивитро на 7ден стойностите бяха 112,на 9 ден 307 а на 11 ден бе 420 само. Нямаше удвояване. Трансфера ми беше на един единствен ембрион.Понеже на 13 ден,неделя лабораториитв не работят в провинцията се наложи да пусна ЧХГ на 14 ден и бе 887.Стойноста беше удвоена за 69 часа. Аз също си мислех,че е извънматочна,но не беше. Вече започвам 26 седм и се надявам Бог да е с мен до край. Заарди колебливото ЧХГ минах три фетални и пусках неивазивен тест Вижън и за сега всичко е наред с моята госпожица.Според мен продължете да тествате ЧХГ за да видите дали ще продължи удвояването. Пуснетв и прогестерон. Пожелавам ви успех😇

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 15:07 от Милото

# 513
Благодаря на всички ви !!! Колко трябва да е прогестерона?

# 514
Благодаря на всички ви !!! Колко трябва да е прогестерона?

Зависи от единиците, в които се измерва.
Най-добре е да се гледат референциите на самата лаборатория. Simple Smile

# 515
Второто ви удвояване е повече от добре. Може и всичко да е наред. Пуснете го още веднъж след 48ч. за потвърждение, както и прогестерон. Зацапването може да от нисък прогестерон, което може и да не е проблем, ако го знаете и ви включат прием на прогестерон. Въпреки, че вероятно няма да се види сакче на прегледа, ще видят дали има кървене или е просто зацапване и ще ви назначат прогестерон, ако има нужда. Успех!
Четвъртък 15,47
Събота /39 часа и половина по-късно/ 18,84
Понеделник /48 часа по-късно/ 96,19
Всичко е в една и съща лаборатория, зацапването не е спряло и е кафеникаво, болките са гд на всеки час по 1 минута по-силно през останалото време напрвжение.

# 516
Подкрепям за нов ЧХГ тест (плюс прогестерон), при тези ниски стойности, не смятам, че нещо може да се види, по-скоро динамикта на ЧХГ може да е основен показател.
P.S. Kaderay, освен тежката неграмотност, която не допринася с нищо, то и негативното и слабо компетентно мнение също води само и единствено до объркване.

# 517
Аз имам надежда, че тръгва да расте добре това чхг! В началото не са изключени колебливи стойности. Кървенето е проблем! Някоя дама ви съветва за тестване на прогестерон. След 48ч като пускате чхг, пуснете и прогестерон. Може да е от това. Болките не са нещо необичайно ако са нещо като менструални. Начална бременност не с еразличава много много от ПМС. Това е моя лично мнение, дано не съм написала някаква глупост и да подведа някого.

# 518
Vanesatt, на кой ден от закъснението стойността е 98?

# 519
Привет, момичета как ви се струват тези стойности - по мой сметки съм 4 г.с. ? Естествено ще повторя след 48 часа.

# 520
Привет, момичета как ви се струват тези стойности - по мой сметки съм 4 г.с. ? Естествено ще повторя след 48 часа.

Бомба са!

# 521
Vanesatt, според мен ще се наредят нещата при теб!
Аз имах през цялото време перфектно покачване на чхг, болки само в едната страна и на стойност 2000+ нищо не се видя. И все пак не е извънматочна. Скоро става на 2 м. Simple Smile

# 522
Здравейте, писах в хормонални изследвания, но после видях, че има и такава тема.

На 12-ти ден от О са резултатите, има и бледа черта на тест за Б.

Как Ви се струват резултатите?

Благодаря!

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:01 от Twice

# 523
Здравейте, писах в хормонални изследвания, но после видях, че има и такава тема.

На 12-ти ден от О са резултатите, има и бледа черта на тест за Б.

Как Ви се струват резултатите?

Благодаря!

Бременна сте.

# 524
Здравейте! Днес имах един особен преглед с много въпросителни, та искам да ви чуя мнението. Може ли да има извънматочна бременност и да стигна до чхг 9500 ? В 6та седмица съм. В 4та имам 2 кръвни теста, които се удвояваха. Сега пак ще направя през 2 дни. Но четох из форума и ми се струва че с извънматочна чхг започва да намалява по-рано и не стига до такива стойности? Някой с опит да сподели мнение!

Общи условия

Активация на акаунт