СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 53 008
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Щом има жълто тяло, няма как да е кухо яйце. Знам го от док.

# 91
Не е така. Аз съм пример с две предини кухи бремености и двете бяха с жълтъчно мехурче. При втората се появи към 6седмуца и беше с малки размери жълтъчното мехурче. И с двете бремености не стигах до ембрион,даже при втората сака си растеше,но жълтъчното мехурче намаляше като размер. Това че при мен е било така не означава че и при друг ще се получи. Успех на дамата и Бог да е с вас за една успешна и лека бременост!

# 92
Не е така. Аз съм пример с две предини кухи бремености и двете бяха с жълтъчно мехурче. При втората се появи към 6седмуца и беше с малки размери жълтъчното мехурче. И с двете бремености не стигах до ембрион,даже при втората сака си растеше,но жълтъчното мехурче намаляше като размер. Това че при мен е било така не означава че и при друг ще се получи. Успех на дамата и Бог да е с вас за една успешна и лека бременост!
Жълтъчно мехурче и жълто тяло са различни неща.

# 93
Здравейте сладурки  Gift Heart
Моля, да ми погледнете резултата. Най вероятно съм с късна О, защото на 11 ден от М бях на преглед и казаха, че не се вижда доминантен фоликул. Видя се в десен яйчник 8мм, предполагам, че точно той е нараснал и О е била около 18-19 ден, от 26-28 дневен цикъл. ПРМ 26/12 Та пуснах си ЧХГ и Прогестерон преди два дни, резултатите бяха: ЧХГ 63,6
Прогестерон 25,4 ng/ml. Днешния, след точно 48 часа е:                Как ви се струват стойностите? Прогестерона е паднал и това ме притеснява  Disappointed Благодаря предварително Flowers Rose

# 94
Резултатите са добри, прогестерона за сега е ок, но е хубаво да го следите, ако падне още ще трябва да ви увеличат дозата му.
Моля, да ми погледнете резултата. Най вероятно съм с късна О, защото на 11 ден от М бях на преглед и казаха, че не се вижда доминантен фоликул. Видя се в десен яйчник 8мм, предполагам, че точно той е нараснал и О е била около 18-19 ден, от 26-28 дневен цикъл. ПРМ 26/12 Та пуснах си ЧХГ и Прогестерон преди два дни, резултатите бяха: ЧХГ 63,6
Прогестерон 25,4 ng/ml. Днешния, след точно 48 часа е:                Как ви се струват стойностите? Прогестерона е паднал и това ме притеснява  Disappointed Благодаря предварително Flowers Rose

# 95
Резултатите са добри, прогестерона за сега е ок, но е хубаво да го следите, ако падне още ще трябва да ви увеличат дозата му.

Много благодаря за бързото включване. Yellow Heart
Сега ми е по-спокойно Kissing

# 96
Имах предвид жълтъчен сак ( не знаех, че има няколко жълти неща), а моята лекарка го нарича жълтъче,  и тъй като в 6 г.с. все още не се виждаше ембрион, а само жълтъче, ме успокои и ми каза поне 3 пъти , че няма как да го има него, а да няма ембрион. Самия ембрион първите 3 месеца се храни и диша чрез жълтъчния сак. И чисто логично ако няма ембрион, няма защо да се образува и жълтъче. Не съм лекар, но след като ясно и категорично ми беше потвърдено няколко пъти от лекар, съм склонна да повярвам,  че е така Simple Smile

# 97
Имах предвид жълтъчен сак ( не знаех, че има няколко жълти неща), а моята лекарка го нарича жълтъче,  и тъй като в 6 г.с. все още не се виждаше ембрион, а само жълтъче, ме успокои и ми каза поне 3 пъти , че няма как да го има него, а да няма ембрион. Самия ембрион първите 3 месеца се храни и диша чрез жълтъчния сак. И чисто логично ако няма ембрион, няма защо да се образува и жълтъче. Не съм лекар, но след като ясно и категорично ми беше потвърдено няколко пъти от лекар, съм склонна да повярвам,  че е така Simple Smile
Съжалявам, че ще те разочаровам, но жълто тяло се образува винаги, когато настъпи овулация. Жълтото тяло отделя естрогени ипрогестерон . Последният хормон причинява промени в матката , които я правят по-подходяща за имплантиране на оплодената яйцеклетка и подхранване на ембриона . Ако яйцеклетката не е оплодена, жълтото тяло става неактивно след 10–14 дни и настъпва менструация . Т.е. без значение дали има оплождане и имплантиране, щом настъпи овулация се появява и жълто тяло. Аз имам всеки месец жълто тяло, виждано на ехограф, но до момента не съм забременяла. Има много информация в Интернет, прочети.

# 98
Жената явно говори за жълтъчно мехурче, не за жълто тяло.

# 99
Жълтъчно мехурче и жълто тяло са различни неща.

Знам че са две различни. Предполагам дамата говори за жълтъчно мехурче. Имам три естествени бремености,едната успешна и два трансфера от инвитро от който единия завърши с бременост,с която съм в момента. Дай Боже и тя да е успешна.Аз просто споделих какво се е случило при мен. 🙂

# 100
  • София
Момичета, моля за помощ!!  Какво се случва??
На 2 ден закъснение ви писах чхг ми беше 85,8 . На 4-ти ден закъснение падна на 70,5 и реших, че в приключило всичко и дори не си бих вчера инжекцията Клексан…Днес меря трети път с прогестерон и излиза, че е паднал прогестерона малко, а чхг….. 249,60!!!!!!!!
Прогестерона ми е паднал от 73,97 на 54,77….
Моля, кажете какво да правя??? Какво се случва, какво означава???Sad((( Щях да припадна като видях резултата. 5-6 дена реално са закъснение на МЦ ми.

# 101
Момичета, моля за помощ!!  Какво се случва??
На 2 ден закъснение ви писах чхг ми беше 85,8 . На 4-ти ден закъснение падна на 70,5 и реших, че в приключило всичко и дори не си бих вчера инжекцията Клексан…Днес меря трети път с прогестерон и излиза, че е паднал прогестерона малко, а чхг….. 249,60!!!!!!!!
Моля, кажете какво да правя??? Какво се случва, какво означава???Sad((( Щях да припадна като видях резултата.
Аз съм писала за моя случай мн пъти и няма да се повтарям. Продължавай си терапията,която имаш и няма да е лошо прогестерона да се вдигне било то с всгинални глобули,но най-добре инжекции прогестрон. Успех,Бог да е с вас!

# 102
  • София
Моля, кажете какво да правя??? Какво се случва, какво означава???Sad((( Щях да припадна като видях резултата.
Аз съм писала за моя случай мн пъти и няма да се повтарям. Продължавай си терапията,която имаш и няма да е лошо прогестерона да се вдигне било то с всгинални глобули,но най-добре инжекции прогестрон. Успех,Бог да е с вас!

Благодаря! Heart Какъв е случая Ви? С успешен финал ли е бил? Притеснява ме да не е извънматочна..Sad((.  Прогестерона е малко опасен за мен, защото съм на кръворазреждащи, а той сгъстяея кръвта. Направо не знам какво да правя.. Чакам Калчев да изкаже мнение. Sad

# 103
Доколкото знам, е възможно да се получи лек спад и после пак да почне да расте, макар че е рядко срещано. Може би такъв е вашият случай.
Обсъдете с лекаря ви, успех !

# 104

Благодаря! Heart Какъв е случая Ви? С успешен финал ли е бил? Притеснява ме да не е извънматочна..Sad((.  Прогестерона е малко опасен за мен, защото съм на кръворазреждащи, а той сгъстяея кръвта. Направо не знам какво да правя.. Чакам Калчев да изкаже мнение. Sad
Ами в 13 седм за сега. Бивша пациентка съм на Калчев. Прави ми стимулация,но след като се махна от Адела трансфера ми го напарви Македонова. При казвам подобен,имаше застой на ЧХГ леко покачване но не удвояване и после продължи да се удвоява. Вагиналния прием на прогестрон не дава отражение на кръвта са тромбофлибия доколкото знам.Инжекциите мускулно незнам трябва да питате във страничката във фейса Теомбофлибия и бременост. Незнам с какви фактори сте,но прогестерона е хубаво да се вдигне. Когато Цвети ви звънне настоявайте за допълнителен прием,поне вагиналния да ви вдигнат.

Общи условия

Активация на акаунт