СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 15

• 54 080
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
55 прогестерон е нормална стойност за първи триместър.
Стискам палци, всичко да бъде наред.

# 301
Здравейте, има ли дами изследвали ЧХГ 2 дни преди датата на М. Излезяхо ми резултатите и са 32. Вижда ми се малко, какво мислите?

# 302
Положителен е, бременна сте. Това е достатъчно. След 2 седмици на лекар.

# 303

Тревожа се, че е ниска стойността.. поне така ми се вижда. Той е от вчера, утре ще пусна пак. Страх ме е да не е биохимична.

# 304
svetlozara, най-добре е да пуснеш ЧХГ през 48 часа, така е най-показателен.

# 305

Тревожа се, че е ниска стойността.. поне така ми се вижда. Той е от вчера, утре ще пусна пак. Страх ме е да не е биохимична.

И ако е ще го спрете с изследвания ли?
Колко такива изследвания сте видяла, че преценихте, че е ниско и то преди дата на цикъл?

# 306

И ако е ще го спрете с изследвания ли?
Колко такива изследвания сте видяла, че преценихте, че е ниско и то преди дата на цикъл?

Права сте, ще се успокоя. Но след загуба на бебе, вече имам ново ниво на тревожност свързана с евентуална бременност.

# 307
Здравейте ...
Пуснах в петък ЧХГ 1297.30 mIU/ml ..... -4 ден закъснение
2983.85 mIU/ml ... - 6 ден закъснение ..
ЧХГ на 8-ми ден ... -5763.03 mIU/ml..

Как ви се струва.Сега вече съм в паника .Този път реших да отида на доктор на 10-ти закъснение т.е. петък  ,защото последните два пъти само обикалях доктори и си създавах стрес .Доста ще го мисля до прегледа .Стискайте палци

# 308
Според мен се покачва окей.
Има такива калкулатори, където можете да си въведете стойностите и през колко часа са правени. Първия път се е удвоило за около 40часа, втория за 50 някъде. Мисля си, че е добре.
Вече трябва да чакате прегледа Simple Smile.
Успех!

Здравейте ...
Пуснах в петък ЧХГ 1297.30 mIU/ml ..... -4 ден закъснение
2983.85 mIU/ml ... - 6 ден закъснение ..
ЧХГ на 8-ми ден ... -5763.03 mIU/ml..

Как ви се струва.Сега вече съм в паника .Този път реших да отида на доктор на 10-ти закъснение т.е. петък  ,защото последните два пъти само обикалях доктори и си създавах стрес .Доста ще го мисля до прегледа .Стискайте палци

# 309
Дидито, с това ЧХГ вече би трябвало да види, тъй че върви на АГ.. И няма нужда от повече кръвни. Вече е важно какво ще се види и чуе на УЗ.

# 310
Едва ще дочакам петък сутринта !! Благодаря ви момичета !!
Дидито, с това ЧХГ вече би трябвало да види, тъй че върви на АГ.. И няма нужда от повече кръвни. Вече е важно какво ще се види и чуе на УЗ.

# 311
Здравейте отново, момичета! Да ви се отчета. 😊 Днес ЧХГ НА 14 ден от трансфера е 459.90, а прогестерона е 88.92nmol/l. Според калкулатора удвояването е на 2.6 дни. Благодаря и на вас за успокоението!
Здравейте! Може ли вашето мнение?Аз съм след трансфер на 5 дневен бластоцист. Направих три ЧХГ теста и резултатите са:
 На 7 ден след трансфера - ЧХГ - 34.80 miu/ml, ptogesteron - 53.30 nmol/l
На 9 ден след трансфера -  ЧХГ - 169 miu/ml, ptogesteron - 104.90 nmol/l
Но 12 ден след трансфера  ЧХГ - 268 miu/ml, ptogesteron - 50.20 nmol/l
Притесни ме последното покачване и падането на прогестерона. Вие какво мислите? На преглед съм чак края на месеца.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 16:45 от Luckyone

# 312
Здравейте не издържах и пуснах пак ЧХГ преди прегледа вече от
5763.04 mIU/ml за 48 часа се качило на 9719.79 mIU/l .. -9 ти ден закъснение .
Забавя удвояването от 50 часа сега на 63 часа Simple Smile
Не мисля да се притеснявам пиша просто да се успокоя ..Утре ще си покаже на прегледа ...

# 313
Здравейте! Моля ви за мнение, според вас нормално ли е резултат да изглежда по този начин - без референтни стойности?

# 314
Нормално е, когато няма бременност.

Общи условия

Активация на акаунт