Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Новата дружка на Кари е по-интригуваща и как небрежно си хвана топ симпатяга😀,при Кари са само правежи и чупки в кръста на токове,няма емоция,една обрана ми е.
Тя изглежда хиляди пъти по-добре и на място, отколкото оригиналния актьорски състав, ако ме питаш мен. Има присъствие, излъчване и е много по-интересна от тях, само да развият образа и - духовита, но и премерена, интелигентна жена, която си знае цената - по това много прилича на Саманта;)
Последната серия я извъртях на бърз каданс -къде ти нерви да си губя времето с това бледо копие на Сексът и града. Кари все едно са я пуснали от 80те в Ню Йорк - толкова невзрачна, неадекватна и прочие...
Шарлот ми е твърде пренавита с вечно изненадана физиономия (може да е от ботокса - чудя се как някой може да я изтърпи с това държане, никаква естественост), а Миранда...то по-добре да не говорим за нея, а за Стив. Искрено му съчувствам!Колко изтърпя от нея през годините...

# 496
Много исках да си споделя мнението за “ Your honour “.. Знае ли някой дали ще има друг сезон?

Скрит текст:
Всичко приключи, както започна. Око за око, зъб за зъб. А и толкова загубени души по пътя да се прикрие нещо нередно. Много тъжен филм, но много силен. И вероятно всеки един родител би направил абсолютно същото за детето си. И всъщност това ме натъжи, няма как да избягаш от това, което ти е писано. За това живей докато можеш без да мислиш какво може да се обърка. Още ме държи за гърлото. А Браян Кренстън е актьорът на века! 👏🏻

# 497
Обявили са, че ще има втори сезон на Reacher. Три дена стриймване са били достатъчни, явно. Laughing

# 498
Събрах епизодите на AJLT и за ден изгледах сезона. Ужасно липсва Саманта, 10 години по-голяма от тричките, а винаги е била двигател за новостите, професионално, в града, в секса. Трите все едно се събуждат от 15 годишна кома(проспали са и двата игрални филма) и хвърлени в новото време.  Имаше толкова нелепи моменти, че се чудиш наистина ли този диалог се води от Кари и Миранда (примерно)...След като блажено си дремна и събуди от вонята на трева, на Кари изведнъж ѝ се допикава, но обслужващия персонал е зает с оргазъм в кухнята. Вижда в огледалото хетеро-приятелката си да я "оправят" и се вайка как нямало кой да ѝ помогне да я заведе до тоалетната, а патериците мистериозно липсват...
Харесаха ми новите героини.

# 499
Досега не съм прочела нито един позитивен коментар относно новия Секса и града, нито тук, нито в друга тема във фейсбук. Направо се шокирам от прочетеното и не мога да го гледам дори Grinning
Много харесвах сериала, не беше религия, но беше забавен, доскоро го въртяха по Fox life, всъщност аз преди няколко години реално го изгледах.

А това с тампона ... Grinning

# 500
Не знам дали съм гледала по-тъп край на сезон от сезон 1 на Еуфория. 15 минути музикални видеоклипове AnguishedLaughing

# 501
Здравейте. Пробвах мини сериалът Scenes from a Marriage. Мисля, че са пет епизода общо. Оцелях до трети и нямах сили да го изгледам. Не е моето.
След това изгледах The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window. Колкото и да е странен, всъщност за мен беше изключително интересен. За една вечер го изгледах. Със сигурност и това, че много харесвам Кристен Бел помогна.
За And Just like that... мнението ми се припокрива с на повечето хора. През повечето епизоди си бях потресена. И въпреки това ми се иска да видя продължение. Това за мен беше един от сериалите, които ме кара да "hate-watch-вам".
Изгледах също така и WandaVision. И то без предварително да чета нещо за него, нито да гледам трейлър, нищо. Нямах си и на представа какво ме очаква. Не знаех събитията кога ще се развиват- преди или след филмите. Та първите два-три епизода бях с доста странно усещане. Даже се чудих дали да не го спирам. Но добре че му дадох шанс. Много ми хареса. И силно препоръчвам за феновете на Марвел.
Междувременно си гледах и последният излязъл сезон на Младият Шелдън. Много ме развеселява.
А сега давам шанс на All of us are dead. Тъй като приятелят ми е голям фен на The Walking dead го започнахме заедно. На него много му хареса. И вече е почти на финала. Но на мен ми върви бавно. Не съм голям фен на зомби филми или сериали. Но пък трябва да призная, че корейците за пореден път правят чудесна работа. Страхотни!

# 502
Изгледах Ричър, уау, най-после са намерили някой който да запълни екрана Heart Eyes Лафчетата от книгата много му тичат, но ако не беше такъв терминатор щеше да е досаден буквалния прочит.

# 503
  • Sofia
Не знам дали съм гледала по-тъп край на сезон от сезон 1 на Еуфория. 15 минути музикални видеоклипове AnguishedLaughing
Аз гледам Еуфория сезон 2 и мога да ти кажа че епизодите стават от тъпи по тъпи. Тоя актьор бил скаран с другия. Оня не искал да се снима с другия.

# 504
  • Пловдив
Аз гледах един не много нов австралийски сериал - Wanted. 18 серии общо в 3 сезона е. Малко е ала Телма и Луиз. Приятен сериал.
https://www.imdb.com/title/tt5193358/
И Mayor of Kingstown, който е нов и много ми хареса.
https://www.imdb.com/title/tt11712058/
Препоръчвам и двата!

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 22:02 от Наирянка

# 505
Аз гледам Еуфория сезон 2 и мога да ти кажа че епизодите стават от тъпи по тъпи. Тоя актьор бил скаран с другия. Оня не искал да се снима с другия.

Ами жалко, тогава какво се мъчат...

# 506
  • София
И за мен втори сезон е по-слаб, но епизода от понеделник беше силен, стисна ме за гърлото. Зендая е топ топ.

# 507
Изгледах двата сезона на Времеви емигранти, много ми хареса, много.
А финала...майкоооо Grinning

А ще има ли трети сезон?

# 508

Ами жалко, тогава какво се мъчат...
Кой с кого не иска да се снима? Разкажете малко, че аз изобщо не следя това, а съм се фокусирала върху сюжета. За мен нивото се запазва в този сезон. Щом като тинейджърка се разчувствах на историята на Кал и плаках два поредни епизода, няма как да не се каже, че е въздействащ.

# 509
След "The Tinder Swindler" днес излезе и друг документален "The Puppet Master - Hunting The Ultimate Conman", минисериал от 3 епизода. Пак става въпрос за измамник, който се възползва от жени за пари, но този път още по-брутален, вероятно психопат.

Общи условия

Активация на акаунт