Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 41 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Down south
Благодаря!
Имаме го с Амазон.
Изглежда забавен, мисля, че ще ми хареса.

Приятна тема.

# 91
  • Germany
Днес догледах Stay Close. Поредната екранизация по романа "Остани" на Харлан Коубън, реализирана от Нетфликс. Отново в типичния за него стил, отново не се знаеше развръзката до последната серия, отново убиецът беше най-неочакваният от всички. Проблемът е, че ги излъчват много скоро един след друг тези екранизации. И че като научиш схемата, са доста близки като филми, като правени по учебник. А когато и актьорите са едни и същи в повечето екранизации, пък съвсем се губи ефекта. Иначе сериалът е доста гледаем, отново третира въпросът за тайните, които се крият в наглед съвсем нормални, щастливи семейства, и колко невероятно нормални изглеждат на хората серийните убийци.

# 92
Напредвам с Осите и Калмарите Kissing Heart Ще почвам и Декстър (тъкмо свърши).

И от мен глас за Порталът !!!  Heart Eyes и Мер.

Някой пробвал ли е  Only.Murders.in.the.Building  ?

https://www.imdb.com/title/tt12851524/

Чудя му се Nerd

# 93
  • Свищов
Моите номинации са следните:
El Inocente
Superman & Lois
Squid games
Yellowjackets
Home Economics

# 94
И аз мисля,че сериалите по книгите на Коубън са по учебник,все едно ги бълват по определен шаблон и затова не догледах Stay close,станаха ми банални неговите екранизации.Нещо подобно и корейците май са сътворили в Inspector Koo Netflix,още съм на 3 еп.,де,но ми е интересен,сега съм фен на корейците👍🏻:козметика и кино:)

# 95
Уточни се, че трябва да е излъчен целият първи сезон в 2021 г., така че си редактирайте номинациите. Wink

Аз засега ще посоча само:
Мare of Easttown
The White Lotus
Squid  Games

До кога е срокът?

# 96
Толкова съм разочарована от финала на Декстър,толкова хубав сезон и го осраха,без извинение.По тъп финал не съм гледала...
Почнах Осите,страхотен пилотен,ако е от тази година глас и от мен за него.

# 97
Аз още не съм пускала моите номинации, защото не съм изгледала половината от споменатите заглавия.
Аз сега започнах един немски сериал по действителен случай - the billion dollar code

# 98
  • Вестерос
Уточни се, че трябва да е излъчен целият първи сезон в 2021 г., така че си редактирайте номинациите. Wink

Аз засега ще посоча само:
Мare of Easttown
The White Lotus
Squid  Games

До кога е срокът?
До края на темата.

Не е нужно целият първи сезон да е в 2021, а да е почнал тогава сериала.

Почти изгледах Chapelwaite, след 5-та серия вече не ми е толкова интересно, мистиката се разкри и от там насетне е вече развитие на историята.

Изгледах и първа серия на Кестеновият човек, много мудно, има ли раздвижване после?

Мисля да видя и Stay close, кои са другите сериали по книгите на писателя?

# 99
Днес изгледах Около света за 80 дни (отчасти на английски, отчасти на руски) и съм със смесени чувства - от една страна ми се гледаше такъв сериал и затова му дадох предимство пред другите, които следя, от друга - не ми хареса чак толкова.
Скрит текст:
Не заради либералните моменти - всъщност, не мисля, че бяха нещо особено. Паспарту и Абигейл се закачаха от първи епизод, "романсът" им беше страшно предсказуем.
Но не мисля, че имаха каквато и да е химия. Всъщност, Филиъс Фог и Паспарту бяха по-симпатични заедно, когато дамата не беше наоколо.
За "секси" танцът на кораба не знам какво да кажа... Rolling Eyes
Най-слабият епизод беше първият, след това сериалът се подобри, имаше чаровни моменти, но все нещо като че ли недостигаше. Лошият не беше достатъчно наказан, което беше много разочароващо, но пък изкуфелият иконом блесна и шокира всички, което беше забавно.
Оценка 6,5 от 10. Ще го гледам пак, когато го пуснат по Епик драма.

Няма да се изненадам особено, ако му направят втори сезон в стил "свободно съчинение", но едва ли ще го гледам.

# 100
Тифани, Кестеновият повек така започна, но после набра скорост.

# 101
  • София
По препоръка тук, в темата, изгледах на един дъх сезон 1 на исландската кримка (В капан/Trapped) и ми хареса в пъти повече от Кестеновият човек. Главният персонаж, детектив Андри, беше много убедителен, респектиращ не само с вид, но и умения, аналитична мисъл...Управление от трима човека извършиха такава брилянтна полицейска  работа, разследване, пълен противовес на началните сцени в управлението и полицаят, играещ на онлайн шах😁А целия този сняг, виелици и бяло, докъдето ти стигне погледа...не бих могла да живея на подобно място целогодишно😎

Започвам пак по ваша препоръка El Inocente/Невинният, където виждам, че Марио Касас си партнира отново с Ана Вагенер от "Невидимият гост" - страхотен игрален филм със заплетен сюжет, обрати, битка на характери и истини...Всъщност си признавам чистосърдечно, че това беше първият филм, в който съм го гледала, да не забравям и "Палми в снега", а знам, че е много любим актьор на много от пишещите тук.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 07:36 от Velina25

# 102
Мисля да видя и Stay close, кои са другите сериали по книгите на писателя?
The Innocent/El Inocente, The Woods,  Safe, The Stranger, Gone For Good, The five, Just one look/juste un regard, No second chance/Une chance de trop.

# 103
  • Mediterraneo
И от всички изброени по Коубън, определено изпъква испанският El inocente! Касас е невероятен! А ако има пропуснали споменатия Невидимия гост, да се поправят( филм е, не сериал)!

# 104
  • Вестерос
Нито един не съм гледала 😁

Общи условия

Активация на акаунт