Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Давам глас за Mare of Easttown, Shadow and Bone и дори Ginny&Georgia, който ми хареса повече от прехваления калмар

# 106
Аз гледам втори сезон на "В капан " , но нещо не ме грабва .  След него започвам "Stay close" .

Аз харесвам испанските сериали , но в Netflix май съм гледала всичките .

# 107
Давам глас за Mare of Easttown, Shadow and Bone и дори Ginny&Georgia, който ми хареса повече от прехваления калмар
Радвам се, че не съм единствената Sweat Smile

Моят личен топ 5:
    1. Arcane
    2. Shadow & Bone
    3. Loki
    4. Sweet Tooth
    5. El Inocente

# 108
Моите любимци от 2021 са Shadow and Bone, Mare of Easttown и Squid Game!!

# 109
  • UK
Някой пробвал ли е  Only.Murders.in.the.Building  ?
https://www.imdb.com/title/tt12851524/
Чудя му се Nerd

Гледахме го и  ни хареса . Лек, забавен, хубава история, актьорите са страхотни!

При нас днес излиза последния епизод на Декстър, довечера ще го гледам. Писах преди, че гледаме паралелно старите сезони, в сравнение с тях новия сезон е абсолютна шега.

# 110
# 111
https://tvline.com/2022/01/10/emily-in-paris-renewed-season-3-4- … uGkhiAWUp3FUMC4q4  сериала Емили в Париж е подновен за още 2 сезона

# 112
Някой мисли ли да гледа новият Ан Болейн? 😃

# 113
  • Бургас
Ако е този с черната Ан Болейн, мисля да го пропусна. Голям почитател съм на книгите на Филипа Грегъри и на исторически сериали, но това, за мен е гавра с историята. Все едно Шака Зулу да го изиграе някой белоснежен скандинавец и да го пуснат по кината в Африка.

# 114
  • София
Ан Болейн и пари да ми предлагат няма да гледам. Това е гавра с целокупното население. Не, благодаря.

The Lost Symbol
https://www.imdb.com/title/tt10478054/
приключенски/драма ; 10 епизода по 44 мин ; продукция на CBS и Universal Television
Адаптация по романа на Дан Браун от 2009 г.

Отметнах още едно заглавие за 2021. Много съм разочарован, ама много.
Няма смисъл от ревю. Много слаб сценарий, направо бездарен. И отчавайщо слаб каст.
Не мога да разбера как може да се одобряват подобни продукции.
Един от най-разочароващите сериали на годината.
-
5.5 / 6.0

# 115
  • Вестерос
Да не го гледам така ли? За мен и книгата беше от слабите му на Дан Браун.

В никакъв случай няма да гледам Ан Болейн 🤣 Но мисля да гледам Как се запознах с баща ви заради Хилъри Дъф.

# 116
  • София
Ами недей, загуба на време е. Ама пък и ти ги караш наред като мен, така че защо не, пробвай, пък да видим какво мислиш после.

Ан Болейн, нека го бойкотираме масово, защото това вече наистина е гнусно и шамар в лицата ни.
Ако гледаме такива заглавия, то тези нещастници печелят пари. Нашите пари. Прекаляват вече. Това е класика и те с цялата си наглост са я очернили... Сори, ама... 😌

# 117
Някой мисли ли да гледа новият Ан Болейн? 😃
Пробвах, защото нали все пак исторически... обаче издържах около 5мин. Не заради цвета, а заради антипатичния характер който й бяха дали и липсата на маниери. Беше си все едно Еминем да играе Хенри Осми или Джим Кери да влезе в ролята хан Аспарух.

# 118
Аз май писах за Изгубеният символ, че е много по-зле от книгата. А Дан Браун непрекъснато пишеше хвалби за него в профила си във Фейсбук (сам го води, няма модератор). Не знам как не го е срам - парите са си пари, но той няма ли достатъчно, за да не му се налага да се излага?
Всъщност, в началото сериалът е поносим, дава надежди, но впоследствие става все по-зле и така до края.

# 119
  • София
Започнах снощи Trapped. Къде съм бляла до сега , не знам!
Сериалът ми идва като балсам след трилърите , ситуирани в Исландия , които четох напоследък Simple Smile

Ан Болейн-негърка нямам намерение да си причинявам.

Общи условия

Активация на акаунт