Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Снощи попаднах случайни на финския сериал Arctic Circle, кийто е съвместна продукция с Германия. Много интересно тръгна. В два сезона е.
Крими е за нелегални канали ня проституция и комбинация от вируси.

# 121
Днешният епизод (13-ти, сезон 15) на Мърдок беше много добър - с Фройд, Юнг и други психиатри. Приличаше на класическите им епизоди, което напоследък е рядкост.
А по Епик рекламират, че скоро ще пуснат нов сезон - може скоро да наваксат Simple Smile

# 122
  • addicted
Гласувам за Arcane (фантастичен!) и Mare of Easttown.
Имам и въпрос - трябва ли сериалът да е приключил през 2021? Защото искам да номинирам и 1883, а той не е приключил още, започна през декември.
И между другото бих искала да го препоръчам на всички, на които им се гледа хубав уестърн. Умерено драматичен, разкошно заснет, чудесен каст. Heart

# 123
  • София
А този 1883, пряко свързан ли е с Йелоустоун? Защото това е някаква предистория, а аз така и не съм почвал този толкова хвален сериал с Кевин Костнър (естествено, че ще го изгледам ама си чака реда)?

Иначе, не, няма значение кога приключва. Трябва да е започнал излъчването си през 2021 г.

Пете,
Кога горе-долу се очаква по Епик Драма да пуснат, Around The World In 80 Days? След около година или 6-8 месеца?

# 124
Не знам дали ще го пускат, аз писах, че има реклама за нов сезон на Мърдок.
А преди предположих, че може да пуснат и Около света, но това беше само предположение. Защо не го гледаш онлайн, или от торент?

# 125
  • София
Кофти качество, малко гигабайти, а и руско аудио, тц тц
Но ще го гледам на 100% де, изчаквам.

# 126
Аз май писах за Изгубеният символ, че е много по-зле от книгата.
Доста абсурден джеймсбондски екшън, без чара нито на Бонд, нито на Том Ханкс, а Еди Изард изглеждаше като Бърни в "Уикенд при Бърни" Satisfied Всъщност доста забавно сериалче, аз го препоръчвам.

# 127
Еди Изард въобще не го познах, ако не бях мернала името му в кредитите, нямаше да разбера, че е той. А, впрочем той сега жена ли е?
Цялата история около сина беше тъпа на квадрат. В книгата няма такива работи.

# 128
  • addicted
А този 1883, пряко свързан ли е с Йелоустоун? Защото това е някаква предистория, а аз така и не съм почвал този толкова хвален сериал с Кевин Костнър (естествено, че ще го изгледам ама си чака реда)?
Това реално са първите заселници от това семейство, които пътуват от Тенеси/Тексас към Орегон и Монтана през 1883-та. Главният герой е пра-пра дядо на героя на Кевин Костнър.
В този сезон на Йелоустоун имаше сцени с него, флашбеци.
Изобщо - имам чувството, че създателят - Тейлър Шеридан сбъдва някаква своя детска мечта, купил е мисля беше осмото по големина ранчо в Щатите - 6666, снима се още един спиноф с това име там, на финала на сезона сега стана ясно кой ще е един от водещите персонажи.
Той самият се появява в роля в Йелоустоун, един виртуозен ездач. Simple Smile

# 129
С много голямо вълнение гледах първия епизод от втория сезон на Еуфория. Стори ми се, че не тръгна много силно, очаквах повече. Не съм сигурна дали ще надминат първи сезон. Зендея обаче е страхотна, не мога да ѝ се нагледам.
От днес започвам A Very British Scandal.

# 130
Много ми беше интересен  A Very British Scandal, но защо съм останала с впечатлението, че беше мини сериал? А сега гледам, че е излезнал 2ри сезон...

едит: ааа той бил за друга история. Някой вече гледа ли го?

# 131
С много голямо вълнение гледах първия епизод от втория сезон на Еуфория. Стори ми се, че не тръгна много силно, очаквах повече. Не съм сигурна дали ще надминат първи сезон. Зендея обаче е страхотна, не мога да ѝ се нагледам.
От днес започвам A Very British Scandal.
Да, и аз бих казала същото, някак очаквах повече, а не цялата серия едва ли не да мине на парти. Ще видим нататък как ще се развие.

# 132
Много ми хареса как всичко започна с 2pac - Hit Em Up. Но партито наистина ме изгуби, също някак много бързо Ру прости на Джулс, но все пак мисля, че там предстои някаква голяма драма. Финалната сцена с пребиването вярно, че беше неочаквана, но някак не ми се вписа в цялото преживяване. Липсваше ми дълбочината от онези специалните 2 епизода миналата година. Ще видим дали Еуфория не е поредното нещо, което щеше да остави дълбочина и следи много повече, ако нямаше втори сезон.

# 133
  • UK
Снощи приключих с новия сезон на Декстър, много сме разочаровани. Много тъпо приключиха такъв силен герой, очаквах нещо по драматично,честно казано.
Почнах Stay Close, изгледах първата серия и вече имам едно наум кой ще е убиецът.

# 134
  • София
Приключих The Witcher, някак втори сезон не ме плени толкова.
Имаше нещо, което ме дразнеше - дали играта на актьорите,
дали сценарият, дали комплексно, не знам.

Виж трети сезон на  A Discovery of Witches определено ми хареса.
Показаха една по-решителна Даяна, по-ориентирана в това какво иска и
как да го постигне.

Изгледах и девети епизод на Yellowjackets.
Скрит текст:
На фона на предишните осем, на начина по който задържаха вниманието ми,
този епизод за мен беше крачка назад. Надрусването с гъби, наблягането на
сексуалните сцени, сред които и полит коректни такива, за мен беше
изненада, но не особено приятна. Очаквах повече неща да се разкрият,
това със съпруга на Шона не успя да ме зашемети от изненада. Почва да
ми се струва, че ще останат неразкрити неща в последния епизод и направо
почвам да се боя, че краят ще е тъп. В заключение - чувствам се леко разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт