Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • на малък остров в океана
Много ми беше интересен  A Very British Scandal, но защо съм останала с впечатлението, че беше мини сериал? А сега гледам, че е излезнал 2ри сезон...

едит: ааа той бил за друга история. Някой вече гледа ли го?
Аз. 3 серии са. По действителни събития. След първата серия се изкушавах да проверя историята, но реших да не си развалям удоволствието.
Хареса ми много играта на Клер Фой и Пол Бетани.
Не мисля, че има нещо общо с A very English scandal.

# 136
Изгледах и аз 9 епизод за Осите.Не знам как в един епизод ще сбутат всички обяснения,още повече се оплитат нещата.Добро начало,да видим края как ще е.

# 137
  • Вестерос
Защо да се оплитат? Според мен почнаха да се разплитат, остава да разберем какво в станало в гората после, как се е стигнало до там някои от другите да са умрели.

# 138
  • на изток от рая
Изгледах и аз 9 епизод за Осите.Не знам как в един епизод ще сбутат всички обяснения,още повече се оплитат нещата.Добро начало,да видим края как ще е.

Ще има и втори сезон.

# 139
  • Somewhere far away
Защо да се оплитат? Според мен почнаха да се разплитат, остава да разберем какво в станало в гората после, как се е стигнало до там някои от другите да са умрели.
Е как...
Скрит текст:
изяли са се взаймно. с други думи канибализъм.

# 140
Изгубеният символ скоро ще се излъчва в дублирана версия - за който се колебае дали да го гледа (аз, както написах, не препоръчвам Simple Smile  ):

# 141
  • Вестерос
Е как...
Скрит текст:
изяли са се взаймно. с други думи канибализъм.
Именно

Скрит текст:
кой е решил да правят така, как са избрали кой да е изяден. Ясно е, че Джакито ще е първата, аз си мисля, че е умряла от друго и за да не иде зян така са преценили. Може би и треньорът и той е заминал за същото. В началото момичето, което бягаше и убиха, според мен е Лотти, с виденията, богаташката.

# 142
  • Somewhere far away
Досега се държаха  донякъде в нормата, обаче

Скрит текст:
гледай какво стана като се напушиха с тези гъби. нападат като глутница вълци. нищо чудно и така да се е стигнало до канибализъм, освен че идва зима и съвсем няма какво да се яде, са прибягнали до прекомерно използване на халюциногенни гъби и ... ето до къде се стига, убиват  някого -щото го мислят за елен! Ужасно е, като се замислиш...

# 143
  • Вестерос
Ужасно е да, но според мен треньорът няма да позволи и ще следи за гъбите, а дали има въобще още, не се знае. Тази Мисти, кукувица...

# 144
За Осите.
Скрит текст:
Канибализмът е ясен.И все пак са там от колко 2-3 месеца, с какво ще изкарат още година?Те са десет човека,от които пет оцеляват и се спасяват.Отделно как ги е спасила Нат че са и толкова благодарни?Кога ще разкрият убийството на Травис?Как ще прикрият убийството на Адам?Какво ще стане със заложничката на лудата и противна Мисти?Кога ще убият и изядат пет човека?Не виждам как ще набутат всичко в един епизод,със сигурност ще останат доста неща за втори.

# 145
  • Вестерос
Според мен са повече оцелелите, защото в началото Таиса май каза на Шона, че не знае къде са другите и няма връзка с тях. Останах с впечатлението, че говори за момичета, не за Травис, за Нат и Мисти си споменаха, не са те в тази връзка. В първи епизод колко бяха в снега около кръга? Не помня, бяха повече от 5.

# 146
  • Somewhere far away
Трябва да стопирам точно в този момент от първия епизод стига да не съм го изтрила /че по принцип гледам и трия/.
И аз не помня, но да, и аз мисля че бяха повече от пет.

# 147
Заинтригувахте ме с този сериал, звучи като в стил Lost.

# 148
  • UK
Да ви кажа, аз мислех да го пропусна, но след последните коментари ще му дам шанс.

Снощи почнахме "Полицаи на края на града", не помня от кога не сме гледали български сериали.

# 149
  • Somewhere far away
Аз веднага го почнах като видях че е предложен като част от новите сериали. Честно казано някои сцени са доста стряскащи и направо гнусни, но показват на какво са способни  хората когато са притиснати в ъгъла и когато са принудени да оцеляват. Много е интересен и с две ръце го препоръчвам на всеки, който се чуди или е мислел да го  пропусне!

Общи условия

Активация на акаунт