Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Синтия Никсън я предпочитам в The Gilded Age, който започнах и след 1883 идеално ми се връзва във времевата линия, в която ме пренася.

Освен това е много приятен и остроумен. Препоръчвам!

# 391
  • Бургас
Джулиън Фелоус няма слаби сценарии.

# 392
Да се похваля, че гледах новия сериал Toy boy. Много ми хареса, пооплакнах очи с хубави мускулести тела. А главният герой Хуго е голям сладур. Приятно испанско сериалче за женската публика.

# 393
  • Вестерос
Започнах едно стар сериал на нетфликс-13 причини защо.Допадна ми,не ми харесва как се развива,но е интересен.
1 и 2 сезон са много добри, после падна нивото, но на мен си ми харесва.

......

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:25 от Tiffany А

# 394
На мен ми хареса,по скоро засегната тема и реалността която представя не ми допада.По мое време нямаше такива неща,а уж не съм динозавър.Но след 10 години децата ми ще ги очаква такава "реалност".Свърших първи сезон и се чудя да почвам ли другите.

# 395
Да се похваля, че гледах новия сериал Toy boy. Много ми хареса, пооплакнах очи с хубави мускулести тела. А главният герой Хуго е голям сладур. Приятно испанско сериалче за женската публика.

Втори сезон не е ли от 11 февруари?

# 396
Направих си маратон 2 сезона Stranger Things и сега много ми се гледа филм/сериал в духа на 80/90те, но без хорър елемента. Има ли такива? Може да е и по-детски.

# 397
Момичета, някой гледа ли Fauda, не намирам тема за него, а е страхотен сериал, който трябва да бъде обсъждан! Simple Smile

# 398
  • Враца
Синтия Никсън я предпочитам в The Gilded Age, който започнах и след 1883 идеално ми се връзва във времевата линия, в която ме пренася.

И аз хванах този сериал случайно и много ми хареса, падам си по исторически.
Обаче изпуснах втория епизод, а и първия не го гледах съвсем от началото.
От къде мога да ги сваля или да ги гледам онлайн? Нямам HBO GO...
Може да ми пишете и на лични, да не ни се карат, нали не може торенти да се "рекламират" Wink

# 399
Момичета, някой гледа ли Fauda, не намирам тема за него, а е страхотен сериал, който трябва да бъде обсъждан! Simple Smile
Един от любимите ми. Доста пъти се е споменавал в темата. Вероятно повечето са го гледали. Не знам, обаче дали не е спрян. Последният му сезон не беше на Нетфликс.

# 400
Не е спрян, тази година излиза четвърти сезон.
Има трейлър в тубата.

# 401
Аз от скоро съм в темата, а до Фауда съм на 2-и сезон и търся с кого да го обсъждам, че много емоции породи Grinning

# 402
  • Бургас

Може да ми пишете и на лични, да не ни се карат, нали не може торенти да се "рекламират" Wink

Изчакайте още малко. Ще го качат по торентите.

# 403
Трън в Очите,
Аз го гледам в HBO, но знам, че го има и по торентите.

# 404
  • Враца
Трън в Очите,
Аз го гледам в HBO, но знам, че го има и по торентите.

Изчакайте още малко. Ще го качат по торентите.

Така и стана Wink
Днес вече го има, при това и двете серии Wink

Благодаря!
П.П. Мислех, че няма интерес към него, затова не се качва. Бях търсила вкл. и по чужди торенти, не само БГ...

Общи условия

Активация на акаунт