Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 782
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • на малък остров в океана
Пародия е на The girl on the train и на The woman in the window.
Дори не мисля да си го причиня с това заглавие.

# 376
Очаквам да видя тази година PLL : Original sin
Да видя следващото поколение лъжкини 🙂

# 377
Този сериал нямаше ли вече и нова версия? Даже май и по бг телевизиите я даваха... Или се бъркам.. май се казваше PLL: The Professionals Joy

# 378
  • На топло
Дааа, трети епизод на Еуфория ме разплака с Кал. Саундтракът беше жесток. След епизода цяла нощ слушах INXS и вече ще ги свързвам с историята на Кал. Blue Heart Много красота имаше в този епизод, много... Още от първи сезон знаех, че Кал не е чудовище, когато човечно помоли Джулс да запази историята и да не го съсипе.
Уау 😍, първите 15 мин. на трета серия ! Красива картинка под музиката на 80-те.
Приятелят на Кал, Дерек е копие на младия Пит.
Но...но...този филм не е за млади и незрели младежи.
Изгражда много романтична и погрешна представа за наркотиците и секса.
Скрит текст:
Дерек

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:08 от Hello♥J

# 379
  • Somewhere far away
Тази вечер съм приготвила All of Us Are Dead - да видим!
Безсрамно самоцитиране!

Ами няма какво да кажа - шапка свалям! Корейците знаят как да правят зомби филми/ сериали!

Почти цяла нощ го гледах, грабна ме от самото начало! Вече съм на 7ми епизод. Scream Nerd Smiling Imp
Всеки момент е нарегнат, интересен, изпълнен с действие и екшън. Има и драма, има и комедия- има от всичко.
Спойлер -
Скрит текст:
споменава се дори Train to Busan - който за феновете на жанра е класика. Аз супер много се  зарадвах като го чух, но за съжаление си развалих изненадата, защото случайно прочетох imdb коментар, в който точно това се споменава... shit happens Grinning 

# 380
Този сериал нямаше ли вече и нова версия? Даже май и по бг телевизиите я даваха... Или се бъркам.. май се казваше PLL: The Professionals Joy
Професионалисните беше с друга история, само Алисън и Мона разбрахме къде са и какво правят.
И жалкото беше, че зрителя не разбра кой е Професора. 🙄 😒

# 381
Дааа, трети епизод на Еуфория ме разплака с Кал. Саундтракът беше жесток. След епизода цяла нощ слушах INXS и вече ще ги свързвам с историята на Кал. Blue Heart Много красота имаше в този епизод, много... Още от първи сезон знаех, че Кал не е чудовище, когато човечно помоли Джулс да запази историята и да не го съсипе.
Уау 😍, първите 15 мин. на трета серия ! Красива картинка под музиката на 80-те.
Приятелят на Кал, Дерек е копие на младия Пит.
Но...но...този филм не е за млади и незрели младежи.
Изгражда много романтична и погрешна представа за наркотиците и секса.
Скрит текст:
Дерек

Вчера започнах да гледам сериала и знам, че е с умисъл направен така, но изглежда все едно няма един нормален тийнейджър, всички са покварени и увредени до степен, че не мислят за нищо друго освен да избягат от реалността. Това не означава, че не ми харесва де Sweat Smile Просто ме натъжава по един странен начин. Зендая е повече от гениална в ролята си.

P.S. Както го започнах вчера, така почти съм наваксала и с новите епизоди Animal See No Evil

# 382
Не съм го гледала още този сериал, но като чета май е нещо като Skins, но по-хардкор версия Simple Smile даже Skins като си го пусна сега ми изглежда направо детски

# 383
Тази вечер съм приготвила All of Us Are Dead - да видим!
Безсрамно самоцитиране!

Ами няма какво да кажа - шапка свалям! Корейците знаят как да правят зомби филми/ сериали!

Почти цяла нощ го гледах, грабна ме от самото начало! Вече съм на 7ми епизод. Scream Nerd Smiling Imp
Всеки момент е нарегнат, интересен, изпълнен с действие и екшън. Има и драма, има и комедия- има от всичко.
Спойлер -
Скрит текст:
споменава се дори Train to Busan - който за феновете на жанра е класика. Аз супер много се  зарадвах като го чух, но за съжаление си развалих изненадата, защото случайно прочетох imdb коментар, в който точно това се споменава... shit happens Grinning 

Къде гледате този сериал? Не намирам бг субтитри, има ли някъде?

# 384
  • Somewhere far away
Гледам го по Netflix. Wink
За бг субс не мога да помогна, аз го гледам с английски.
Има го и в замунда.

# 385
  • В Космоса
Може ли да ми кажете как е трети сезон на The Leftovers. Първи много ми хареса, но втори... Особено последните 3 епизода бяха безумно тъпи.

# 386
Започнах едно стар сериал на нетфликс-13 причини защо.Допадна ми,не ми харесва как се развива,но е интересен.

# 387
Може ли да ми кажете как е трети сезон на The Leftovers. Първи много ми хареса, но втори... Особено последните 3 епизода бяха безумно тъпи.
Съвсем наскоро изгледах сериала и на мен също 1ви сезон ми хареса най-много. Не знам обаче как бихте го оставили, без да видите какво става накрая Relaxed
От друга страна това eye candy в лицето на главния си заслужаваше още 2-3 сезона примерно. Гледайте смело, 3ти сезон е само 8 епизода Wink

# 388
Момичето от съседната къща или там каквото е, го изгледахме току що и доста ни допадна, само финала беше странно лепнат и развали ефекта Simple Smile

# 389
Тъкмо приключих с All of us are dead. Хареса ми, явно ще има втори сезон съдейки по това как приключи. Иначе в момента тегля Sex education season 3, да разведря малко, а после мисля да гледам Hellbound

Общи условия

Активация на акаунт