Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 788
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • у нас
Благодаря за препоръките, търся преведен сериал, може и да не е дублиран. Ще прегледам предложенията ви! Благодаря

# 361
Дали ще го дават по FOX? Първи сезон го гледах там.
Предполагам, че да - предният май го пуснаха след като свърши излъчването на сезонав САЩ, така че ще разберем след около два месеца (пускат по един епизод на седмица - според ИМДБ 2-ри сезон е от 8 епизода).

# 362
  • Бургас
Изгледах Градинари, но да си призная не ми хареса. Историята беше интересна (по истински случай), двамата главни актьори бяха много добри, но прекалено арт ми дойде. Не че не харесвам по-нестандартно направени неща, но това сякаш беше без концепция, сбирщина от някакви приумици и похвати без основна цел. В imdb виждам, че създателите му са с доста малък опит, явно още се учат. Сякаш са си набелязали някакви неща, които харесват и са решили да ги наблъскат всичките.
Започнах Рилингтън плейс, пак криминарен минисериал по действителен случай. Само първи епизод гледах и до там. И той ми дойде прекалено арт.

Въобще напоследък забелязвам една мода във филмите и сериалите по действителни случаи прекарено да се изкривяват нещата, в смисъл и като режисура, и като постановка, пълна творческа свобода откъм визия, едни перспективи, едни паралелни реалности, игра със светлини, с мислите на героите.

# 363
Аз пък не съм доволна от четвърти сезон на Озарк, доста ми е скучен, преди като помня какъв съспенс имаше...
AJLT, Кари по анцуг с маска на лицето и токчета...амм, не го разбирам, ама айде. Но да ходиш да боядисваш със stripper shoes Grinning моля ви се, тази Кари е нелепа.

# 364
Това със stripper shoes и на мен ми дойде в повече,въобще цялата пародия на боядисване с лимузини и т.н…

# 365
Това със stripper shoes и на мен ми дойде в повече,въобще цялата пародия на боядисване с лимузини и т.н…
Ние много я гледаме.
Много детски пускат.

# 366
С известно закъснение спрямо съфорумците изгледах The Chestnut Man и много ми хареса. Само на мен ли актрисата, която играе Ная, ми напомня на Радина Кърджилова?

# 367
С известно закъснение спрямо съфорумците изгледах The Chestnut Man и много ми хареса. Само на мен ли актрисата, която играе Ная, ми напомня на Радина Кърджилова?
Няма как да не ти напомня на нея, защото актрисата е сръбкиня
Имаме общи черти.

# 368
Аз захапах The woman in the house across the street from the girl in the window.
 Странен е, има сякаш иронични неща, но не е пародия уж. Не мога да преценя. Увлече ме обаче. Епизодите са под 30 минути. 8 епизода са.
И аз тъкмо изгледах 1вата серия, след това видях, че в жанра му пише и комедия?!? Мислех, че е нещо като психотрилър.

# 369
  • София
Сравнително добър девети епизод на ''Просто ей така''
Другата седмица е последния епизод. Да видим как ще приключи всичко. 🙂

# 370
  • Вестерос
Аз захапах The woman in the house across the street from the girl in the window.
 Странен е, има сякаш иронични неща, но не е пародия уж. Не мога да преценя. Увлече ме обаче. Епизодите са под 30 минути. 8 епизода са.
И аз тъкмо изгледах 1вата серия, след това видях, че в жанра му пише и комедия?!? Мислех, че е нещо като психотрилър.
И аз, ама имаше черен хумор да го нарека, малко наистина като пародия е. Изгледах го. Не го препоръчвам. Grinning  Странен и вял.

Съгласна съм с Дяволо, че последният епизод ми беше дори интересен.

Много интересно свърши Нанси Дрю, нямам търпение за следващия сезон. Супер сезони за сега.

# 371
  • Somewhere far away
Тази вечер съм приготвила All of Us Are Dead - да видим!

# 372
И аз, ама имаше черен хумор да го нарека, малко наистина като пародия е. Изгледах го. Не го препоръчвам. Grinning  Странен и вял.
Aaa добре, зарязвам го, изобщо няма да си губя времето с него тогава. Зарязах и Манифест. Още от края на 2ри сезон взе да става боза, но 3ти не се трае.

# 373
От толкова политкоректност да не излезе, че мнимата журналистка в сериала, който гледате, е всъщност малкият брат-индиец (и син на загиналия в самолета), претърпял транссексуална операция и завърнал се след години да отмъсти на злите жени-кучки?
Хави ли?

# 374
  • SA
Сравнително добър девети епизод на ''Просто ей така''
Другата седмица е последния епизод. Да видим как ще приключи всичко. 🙂
Да ви кажа, отчитайки всичките му недостатъци, някак започна да ми харесва сериала и ми се иска даже да има продължение. Колкото и комично това да звучи.

Общи условия

Активация на акаунт