Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Някой да е мернал някъде субтитри за 4 сезон на Озарк и има ли някъде качени всички серии или една по една ще излизат?

Не го гледам, но виждам, че е качен 4-ти сезон в торентите, а в юнаците има превод до 3-ти епизод. Напредват с превода.

Изгледах Brassic - трите сезона. Хареса ми много, но е предимно за почитателите на комедии-британски брутален/просташки хумор, фарс, драма. Актьорите са топ...идиоти.Smile

# 436
  • Вестерос
За списъците нови

Murderville
Suspicion
The Afterparty
Finding Ola
Pam & Tommy
Reacher по книги
Itch

ПОДНОВЕНИ

Somebody, Somewhere
 Yellowstone
Mayor of Kingstown
SEAL Team

# 437
Официално Еуфория също е подновен за 3-ти сезон.

# 438
Има ли дата за 4ти сезон на Stranger Things?

# 439
  • София
Все още няма.

# 440
Аз лека полека навлизам в софт хоръра Simple Smile Та да питам, Walking Dead много ли е стряскащ? Горната граница на ужаси ми е Stranger Things.
На мен Stranger Things ми беше по-неприятен. Аз също мразя хорър. В The Walking Dead зомбитата са просто фон, някаква напаст, която трябва да се избягва. Много повече се набляга на отношенията между героите, какво си готов да направиш на ближния, за да оцелееш. Гледайте смело Simple Smile

# 441
Точно такъв коментар чаках , мерси Simple Smile днес ще го видя.

# 442
Ужасно тъп епизод на AJLT. Шарлот наистина е време да се пренесе в 2022-ра година. Историята на Миранда и Че изобщо не е правдоподобна. Едно, че според мен не си пасват изобщо, второ, че не могат изобщо да ме убедят от екрана, че изпитват някакви чувства една към друга, не заради играта, по-скоро в сценария е проблемът. Поне баба Кари се уреди с младо гадже Simple Smile Макар и на 100 години, тя е красива, готина и с богата душевност, не може да я сватосат с някой набор, праволинеен и скучен като учителя, я   Joy

# 443
  • София
Довърших трети сезон на Страшните приключения на Сабрина.
Започнах един испански сериал - TOY BOY. Много ми допадна, защото е леко крими и не е лигав и действието се развива в любимата ми Марбея.

# 444
  • София
Новина от последните минути, поне за мен и много се развълнувах...откога го чакам - сезон 3 на "Гениалната приятелка" (по книгите на Елена Феранте) с премиера на 28 февруари по HBO и HBO Max: https://youtu.be/hn0SL4pi2a8

Признавам си, изчетох книгите след като изгледах двата сезона и изобщо не ме впечатлиха (думите на хартия не стигнаха до мен) и нямаха същия ефект, както самият сериал - визуално, емоционално.. Там атмосферата е толкова завладяваща, актьорската игра...мога да се връщам пак и пак към него без да ми омръзне❤За който не го е гледал, препоръчвам горещо!

# 445
На мен май само Кари-то от AJLT ми допада като образ - замечтан и ефирен (леко неземен;-), също и интелигентен. Шарлот ми се струва пародиен образ, а Миранда - недоразумение в този сериал. Също считам за неправдоподобна историята между нея и Че - кога се срещнаха, кога се заобичаха, кога се завзимаха (насам-натам;-) заедно. Иска ми се следващ сезон да е по-близо до "Сексът и градът", отколкото до "новото нормално" (през 2022;-))).

# 446
Ооо приятелката и аз я чакам! Благодаря!

# 447
Загледах "Градинари" - не ме привлича, насилие, друго насилие, лъх на тъга и студ от него. Ще търся друго. Преди време бях гледала по HBO go Милдред Пиърс, много ме беше впечатлил - с Кейт Уинслет в главната рола. На Големите малки лъжи после бях фенка. Нещо в духа на някой от тези да препоръчате?

# 448
  • на малък остров в океана
Ако има фенове на Лий Чайлд и Джак Рийчър, ще останат доволни от новия сериал на Амазон прайм Reacher.
https://m.imdb.com/title/tt9288030/
Първият сезон е по първата книга от поредицата.

# 449
На мен май само Кари-то от AJLT ми допада като образ - замечтан и ефирен (леко неземен;-), също и интелигентен. Шарлот ми се струва пародиен образ, а Миранда - недоразумение в този сериал. Също считам за неправдоподобна историята между нея и Че - кога се срещнаха, кога се заобичаха, кога се завзимаха (насам-натам;-) заедно. Иска ми се следващ сезон да е по-близо до "Сексът и градът", отколкото до "новото нормално" (през 2022;-))).

На мен пък Кари ми е най-абсурдната от трите, и като се завлачи с тия поли като циганка...Уточнявам, че оригинала не съм го гледала щото не ми харесваше.

Общи условия

Активация на акаунт