Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 755
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Вестерос
А забелязахте ли урната на Биг каква чантичка беше ....

Кари каза на Шарлот, че ще иде сама. Затова Шарлот я нямаше.

# 421
Завиждам ви, че гледате за сефте Даунтън Аби и Килинг Иив Simple Smile)
Хахаха, и аз си завиждам Sweat Smile Даунтън ми е много любим, следях го като излизаше в реално време, но мисля да си го припомня скоро пак.

За феновете на Сандра О - преди няколко месеца излезе един Нетфликс сериал с нея в главната роля, The Chair.

# 422
  • София
Има някои сериали, които си пазя умишлено за гледане в момент, в който го почувствам, и на Killing Eve му дойде времето най-накрая, в резултат на което съм обсебена Joy Като гледам, уцелила съм кога да започна, защото в края на този месец излиза последният 4-ти сезон.

Има ли тук почитатели на Villanelle & Eve?
О, когато попаднах на Killing Eve, така бях омагьосана 😵💫… И се влюбих в Джоди Комър / направо “обърнах резбата” 😂/ - Заради нея изгледах “Бялата принцеса” и един сериал /забравих му името/ за първата атака на К-19 в дом за стари хора с Алцхаймер. Страхотна актриса е! Може да изиграе всичко 🥰

# 423
Напълно споделям мнението за Джоуди, има толкова миловидно, порцеланово лице и като се усмихне, нещата съвсем излизат извън контрол Joy Не я бях гледала досега никъде, само ми беше попадала в полезрението покрай последния филм на Райън Рейнълдс Free Guy и я хвалеше много по интервюта. Имало е за какво, определено.

Забравих да кажа и, че тук определено много ми харесва Ким Бодниа за разлика от отеклия му хайдушки образ на Весемир във Вещерът Sweat Smile Много нелепо са го изобразили там и не можах да го приема сериозно.

# 424
Има някои сериали, които си пазя умишлено за гледане в момент, в който го почувствам, и на Killing Eve му дойде времето най-накрая, в резултат на което съм обсебена Joy Като гледам, уцелила съм кога да започна, защото в края на този месец излиза последният 4-ти сезон.

Има ли тук почитатели на Villanelle & Eve?
Аз и много си го харесвам. Последния сезон доста падна нивото, това трябва да си го признаем, но си чакам 4-ти сезон. Интересно ми е да видя как ще завършат историята им.

# 425
Интересно, една от причините да не започна този сериал, е че главната актриса ми изглежда антипатична. Далеч от критериите ми за красота.

# 426
  • на изток от рая
Напълно споделям мнението за Джоуди, има толкова миловидно, порцеланово лице и като се усмихне, нещата съвсем излизат извън контрол Joy Не я бях гледала досега никъде, само ми беше попадала в полезрението покрай последния филм на Райън Рейнълдс Free Guy и я хвалеше много по интервюта. Имало е за какво, определено.

Да препоръчам едно британско сериалче с Джоуди, Doctor Foster:
https://www.imdb.com/title/tt4602768/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 427
  • На топло
Джоди Комър последно я гледах в този филм, за почитателите на исторически драми.
https://m.imdb.com/title/tt4244994/?ref_=nv_sr_srsg_0

# 428
  • София
Джоди Крамър е страхотна, толкова е завладяваща, талантлава, убедителна в ролята си на Виланел. Обожавам да гледам сериала със субтитри (или без, когато нямам търпение) за да слушам начина и на говорене...оказа се, че тя е много добра в езиците и диалектите...в youtube има интервю с нея, в което и подават езици и тя започва да говори веднага с диалект, интонация...уникална е (може да пресъздаде 68 акцента) За това упражнение се изискват големи умения да можеш да превключиш за секунди. Факт: последният сезон си беше слабичък в сравнение с предишните. Но нямам търпение за новия!

Нали знаете, че в първи сезон има кадри, снимани тук, в България😉Ще ги познаете по Пирогов.

Благодаря за препоръката на Hello❤J...задължително ще го гледам!

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 11:17 от Velina25

# 429
Не съм стигнала още до 3-ти сезон, но ви вярвам, като казвате, че качеството е паднало, защото отсега виждам пробойни, но не го преживявам тежко, защото за мен сюжетът в случая не е водещ, знам че звучи нелогично Sweat Smile Просто актьорската игра на Джоуди е извънземна. Като лингвист определено съм впечатлена от уменията ѝ да се справя с различни езици, но няма как да не отбележа, че за пореден път голяма продукция не се справя с овладяването на руски, а той е основен.

Не мога да разбера, не ангажират ли консултанти и преводачи, които да изчистят неточностите и понякога абсурдните фрази.

А относно кадрите в България - много ми стана смешно как бяха уловили българското безхаберие в кадъра, в който жена в автобуса вижда как Виланел напада човек в офис и тя хваща телефона си, но звъни не на 112 да подаде сигнал, а да пита майка си дали да купи хляб. Joy

# 430
  • UK
С нетърпение чакам 4ти, надявам се последен сезон. Аз мислех, че с трети ще приключат. Харесвам много Сандра, но Джоди е страхотна, една от най-добрите "психопатки".
 Препоръчвам "Доктор Фостър", на мен ми хареса и имам приятели преминали едно към едно през същите ситуации.

# 431
Аз лека полека навлизам в софт хоръра Simple Smile Та да питам, Walking Dead много ли е стряскащ? Горната граница на ужаси ми е Stranger Things.

# 432
Аз лека полека навлизам в софт хоръра Simple Smile Та да питам, Walking Dead много ли е стряскащ? Горната граница на ужаси ми е Stranger Things.

Аз съм фен и на двете продукции, и за мен Stranger things е като детска приказка в сравнение с Walking dead.

# 433
Някой да е мернал някъде субтитри за 4 сезон на Озарк и има ли някъде качени всички серии или една по една ще излизат?

# 434
Едва ли има субтитри за 4ти сезон все още. Иначе са излезнали 7 епизода , разделили са сезона на 2 части.

Общи условия

Активация на акаунт