Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 757
  • 738
  •   2
Отговори
# 405
  • Бургас
За феновете на сериалите по Епик Драма, които са на Виваком да кажа, че са пуснали нов каталог на устройството, където има всичките им сериали с бг аудио. Всъщност не знам от кога е днес случайно го открих. Натискате копчето vod. Мисля, че е безплатно, не съм сигурна, но то ще се разбере като излезе сметката Grinning
Скрит текст:

# 406
  • Вестерос

# 407
  • UK
Снощи изгледах първите две серии на "Пам и Томми" .  Историята, явно ще се върти около появилата се тяхна секс касета.  Себастиан Стан е страхотен в ролята на Томми Лий, не го харесвам в Avengers, но тук определено грабва окото.

# 408
Не е спрян, тази година излиза четвърти сезон.
Има трейлър в тубата.
А трети сезон хубав ли е? Кога точно ще излиза четвърти? 

# 409
Няма дата още за четвърти, свършили са снимките и мисля, че се очаква през лятото.

Трети също е хубав, но много по- натоварващ щото действието се развива в Газа.

# 410
Няма дата още за четвърти, свършили са снимките и мисля, че се очаква през лятото.

Трети също е хубав, но много по- натоварващ щото действието се развива в Газа.
По-тежко отколкото вече беше?  Все едно досега всичко беше романтика и приключение Grinning 

Е, да, отзад има палмички Smile

# 411
Много са ми готини Ширин и Дорон! Сцената на покрива като я пита обича ли Уалид ми е любима.

# 412
Много са ми готини Ширин и Дорон! Сцената на покрива като я пита обича ли Уалид ми е любима.
Наистина ли тя ти е любима? Защо? На мен ми хареса, че тя не се опита да се прави на интересна, а му каза истината. Макар че мисля, той знаеше отговора. Само не ми е ясно как дори по документи е възможно братовчеди да се оженят.....

Аз не знам имам ли любима сцена, всички ми харесват между тях.

Освен сцените между тях много ми харесва как Дорон ги побърква, когато отвлякога мирно главатаря на Хамас и той му вика ''Абу Самар, как си, хабиби?'' Joy Satisfied и онзи гледа треснато Grinning . Харесвам много и акцента, с който актьорът (Дорон) говори Heart

Харесвам и капитан Аюб, обожавам начина, по който ги разпитва, с една такава изтънченост и класа, при него няма физическо насилие, но успява да им стопи лагерите от страх само с поглед и думи. И между него и абу Самар е много забавно. Харесвам и Абу Махир (дето му е приятел и е политик от Палестинска страна, чийто син се забърка с Хамас).

# 413
  • Вестерос
Аз пък да ви кажа нямам желание за някой нов или да доизгледам свалените. Снощи почнах отначало The Magicians и е такъв кеф ❤️

...

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 19:56 от Tiffany А

# 414
Има някои сериали, които си пазя умишлено за гледане в момент, в който го почувствам, и на Killing Eve му дойде времето най-накрая, в резултат на което съм обсебена Joy Като гледам, уцелила съм кога да започна, защото в края на този месец излиза последният 4-ти сезон.

Има ли тук почитатели на Villanelle & Eve?

# 415
Тема за Фауда, който иска да заповяда

https://www.bg-mamma.com/?topic=1408542.msg44244560#msg44244560

# 416
  • София
Изгледах последния епизод на Просто ей така... (And Just Like That...)

В крайна сметка 'щастлив край' доколкото може да се каже такова нещо... Не е чак толкова зле, но като цяло слабо.

За мен обаче е странно, че не видях Шарлот и Миранда с Кари на моста и докато Миранда отпраши към Ел Ей, то къде беше Шарлот. Или я е оставила в този миг сама с прахта на тузаря. Беше симпатична Кари как се взираше в лампата... От личен опит знам, че действа и тези моменти са си истина и работят.
Това с неутралната мицва беше прекалено както и с неутралния равин или какъвто там се води този човек... Това и да го видя няма да го повярвам в реалния свят. Точно пък при ортодоксалните евреи. Доообре.
Като цяло много противоречив сезон, да не кажа буквално - разочароващ. Да видим дали ще посмеят да направят втори сезон и дали ще променят нещо в него или ще продължат да дразнят феновете с пропаганди.
Радвам се все пак за Кари, че няма да остане сама. А и ще се види на по кафе със Саманта... Е, насаме де, без нас. 😉
-
6.0

# 417
Има някои сериали, които си пазя умишлено за гледане в момент, в който го почувствам, и на Killing Eve му дойде времето най-накрая, в резултат на което съм обсебена Joy Като гледам, уцелила съм кога да започна, защото в края на този месец излиза последният 4-ти сезон.

Има ли тук почитатели на Villanelle & Eve?
Аз също много си го пазех и докато се наканя, вече имаше излезли 3 сезона, ако не се лъжа. За съжаление едва приключих първи и нямам желание за следващите, не ме грабна нито историята, нито двете главни актриси, а ми звучеше много яко.

Сега чакам Inventing Anna - много ме кефеше главната в Озарк, въпреки че и на него не ми се гледа 4ти сезон.

Започнах Downton Abbey, дълго време го отбягвах, защото не са ми любими такива исторически, но пък взе, че ми хареса 😀

# 418
  • Вестерос
Споделям мнението на Дяволо за And just like that, ставаше последният епизод.

Завиждам ви, че гледате за сефте Даунтън Аби и Килинг Иив Simple Smile)

# 419
  • София
И аз изгледах  последния епизод на AJLT от чиста лоялност. Имам плаха надежда , че ако има продължение, то то ще бъде завръщане към автентичната атмосфера на SATC (доколкото е възможно). Самото заглавие на подкаста на Кари, заигравката накрая с продуцента, за когото още в началото имах подозрения ,че така ще станат нещата ..всичко това ме води към такива размисли  Simple Smile
Да видим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт