Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 33

• 42 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Не знам дали съм гледала по-тъп край на сезон от сезон 1 на Еуфория. 15 минути музикални видеоклипове AnguishedLaughing
Аз гледам Еуфория сезон 2 и мога да ти кажа че епизодите стават от тъпи по тъпи. Тоя актьор бил скаран с другия. Оня не искал да се снима с другия.

Ами жалко, тогава какво се мъчат...
И аз това се чудя. Изгледала съм до 4 епизод на 2 сезон. 5 епизод излезе на 7 февруари но не съм го гледала още. Предстоят още поне 2 епизода или поне така пише в HBO GO. Но поне от това което четох от друга тема тук. Променят сценарият в движение заради нетърпимост на актьорите. Този не искал да има общи сцени с другия. Тоя не искал да се снима с другия. И положението е трагично. Очаквах повече в интерес на истината.

# 511
  • UK
Изгледахме серия и половина на ''All of us Are Dead'', определено няма да го продължаваме, много муднен ни се стори.
 Аз сега следам ''Pam and Tommy'', вчера са качили нова серия, днес ще я гледам.
 ММ разпуска с '' Cobra Kai'', малко детски ми се струва, но го следя и аз. И гледаме "Ghost" на ББС, много приятно леко сериалче, с доста комични моменти.

Нямам търпение за Killing Eve и The stranger thing вече. По Нетфликс видях анонс на "Inventing Anna", отдавна не съм гледала продукция на Шонда, надявам се да не е боза.

# 512
Кобра Кай ми беше интересен. Филмите не толкова, но сериалът си го бива.
Аз чак сега си пуснах "Игра на калмари".
Изненадах се, че ми харесват двете изгледани серии 😁

# 513
  • гр. Пловдив
Здравейте от мен. Ще споделите ли мнения за ,,Sex Education''? Мисля да си го изтегля, но ми трябват няколко мнения преди това, защото ми се иска да видя кой какво мисли за сериалът.

# 514
  • UK
Първи и втори сезон бяха много добре, особенно първи ми беше многи смешен. Във втори вече имаше повече драма.

# 515
Sex Education много се е обсъждал назад. В търсачката ще намерите много мнения.

# 516
Много ми е детски на мен, и много скучен. Изгледах 2-3 епизода. Иначе знам, че е много харесван, не успях да схвана защо. Ако някой ден няма нещо интересно за гледане, мога да му дам пак шанс.

# 517
  • Пловдив
Става, без да е нещо кой знае какво. Типично по модерному са вкарани всякакви...необичайни сексуални ориентации, да не използвам друга дума.
Отделно, че има и доста клишета - в някои ситуации ти е ясна развръзката още в самото им начало.

# 518
  • Вестерос
Снимки от сериала по Властелина

Скрит текст:
Галадриел

Prince Durin IV, prince of the bustling subterranean realm of Khazad-dûm.

The dwarven princess Disa

The silvan elf Arondir, played by Ismael Cruz Córdova, is a character who’s been created for the series.

Elrond (Robert Aramayo) is a politically ambitious young elven leader.

Bronwyn (played by Nazanin Boniadi) with her forbidden love, Arondir (Ismael Cruz Córdova), in the village of Tirharad.

Nazanin Boniadi’s Bronwyn is a single mother and healer, seen here in her apothecary in Middle-earth’s Southlands.

Charlie Vickers as Halbrand, a new character who is a fugitive from his own past.

ПОДНОВЕНИ

Secrets of Sulphur Springs
Reacher
Vice
L Word: Generation Q
Euphoria
Somebody, Somewhere

# 519
Секс education е хем забавен, хем и много нереалистичен, героите изглеждат като извадени от нафталина от 70те години на миналия век и така се и обличаха. Нещо като сексуална революция, ама криворазбрана.
Гей темите ми дойдоха в повече и доста превъртах. Училището изобразено пълна подигравка. Не ми хареса особено.

# 520
  • Вестерос
На мен ми беше интересно.

Снощи реших да си пусна първия епизод на Калмарите, еми.. едвам се спрях по средата на 5-ти, все пак трябваше и да се спи. Наистина е жесток!

# 521
На мен ми беше интересно.

Снощи реших да си пусна първия епизод на Калмарите, еми.. едвам се спрях по средата на 5-ти, все пак трябваше и да се спи. Наистина е жесток!
Абсолютно! Добре че стана такъв масов хит, че иначе не знам щяхме ли да го гледаме. Жалко е че бг тв масово купуват турски, латино, индийски и американски сериали. Искам нещо по-така... най-вече израелско и корейско. Бих искала да видя нещо чешко и френско. Правят все хубави игрални филми, защо не и сериали.

# 522
  • Вестерос
Нали? И аз съм се чудела, ето и скандинавските не са лоши хич. Обаче честно аз нямаше да гледам Калмарите, ако не бяха хит. Просто не гледам корейски, но след този мисля да видя и някой друг, който препоръчват във форума

# 523
  • на изток от рая
Нали? И аз съм се чудела, ето и скандинавските не са лоши хич. Обаче честно аз нямаше да гледам Калмарите, ако не бяха хит. Просто не гледам корейски, но след този мисля да видя и някой друг, който препоръчват във форума

Tiff, ако си избереш някой корейски и ти хареса, метни го насам, моля те.

# 524
И аз нямах намерение да гледам "Игра на калмари". Споделяла съм, че с играта и емоциите актьорите не могат да ме грабнат, но сценарият е добър.

Общи условия

Активация на акаунт