Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Зацапването не се брои за цикъл,след като ти тръгне нормално тогава започваш да броиш.Поне така знам!

# 151
И на мен ми се е случвало така зацапване преди цикъл, когато трябваше да пускам изследвания.Питах АГ и той ми каза да изчакам същинско кървене и от тогава да броя дните.

# 152
Момичета ,този месец съм решила никакви лентички за ову и никакви тестове преди цикъл.Пускам се по течението усетя ли цс и започваме през ден два,пък каквото стане.Имам чувството че с тестовете за ову се превръщаме като роботи!

# 153
Добро утро от мен.
Добрата новина е, че при мен си започна кървене. За този месец съм решила да пробвам с лентички за О.
Fayona, ако бях на твое място и имах възможност, бих отишла АГ да ме погледне на ехограф. Преди съм имала зацапване с дни преди цикъл и се указах с полип. Най-добре е да се ходи в първите дни от цикъла преди лигавицата да се удебели.
Може и нищо да няма, но по-добре провери, тъй като евентуално наличието на такъв, пречи на имплантацията. Поне това знам аз.

# 154

mrs.sixty аз през годините многократно съм пускала полови хормни, винаги са били супер и макар цикъла ми да е сравнително редовен се случва 1-2 пъти годишно да даде отклонение. Има ли шанс и за късна овулация при теб? Проследяваш ли я някак?
Да ви питам, правите ли нещо целенасочено да се разсейвате от мислите за бебеправене и бебета или се отпускате и си фантазирате? Аз се улавям, че много често си мисля някакви неща, аз си бях обещала да се пусна по течението.

Следях нивата на LH с тест ленти при предишните опити за няколко месеца (когато забременях, но завърши с мисед) и тест чертите ми се насищаха повече спрямо декември, когато отново тествах от 12 до 17 ден (19-24/12). Имали сме полов контакт с цел забременяване на 14, 17, 19 ден (предполагаемата овулация беше на 18 ден). Винаги тествах по 1 път на ден само следобед като се стараех да не приемам течности поне 2 ч преди теста и не успях да засека пик на LH през декември, но по измененията в секрета, които имах, съдя, че очакваният период беше добре изчислен. Не ми се е налагало да пускам полови хормони или да правя фоликулометрия досега. Днес е 4 ден закъснение, гърдите ми са болезнени. Случвало ми се е забавяне на М преди, но не толкова дълго. За момента продължавам да чакам, надявайки се на М или положителен тест в следващите няколко дни.

Във връзка с въпроса за разсейване от мислите за бебеправене - старая се да не се фокусирам твърде много на задачата Simple Smile, макар че признавам, че като научавам за скоро забременели познати (дори за сватби),  нещо ме жегва отвътре и събужда съмнения. От друга страна в последните 10-ина нощи ми се случват някакви откъснати сънища като епизоди във връзка с деца и това по някакъв начин също ме кара да се замислям, макар че няма как да разбера смисъла.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 14:16 от mrs.sixty

# 155
Съни, роботи, ама понякога си иска малко помощ. Не всичко става като "просто се успокоим и не го мислим". (Всъщност за повечето неща в живота ми съм се напънала яко, за да станат.)

Днес една колежка обяви, че е бременна. Беше донесла какс с много сладка бележка. Не беше птосто "бременна съм", а брше написано много приятно и стоплящо душата - с две думи: палави ръчички, тупуркащи малки крачета и т.н. и т.н. Хапнах си от кекса с надеждата да съм следващата. Вярвам, че всяка хапка е била заредена с тази енергия Heart

# 156
Съгласна съм Лютиче,аз казвам за себе си.Всеки си познава тялото най добре!При мен не се получава с тестовете

# 157
Да се оплача - убедена съм, че съм с гъбички. Чух се с АГ и каза, че ако съм забременяла не е подходящо да започваме лечение и да приемам медикаменти. Чудя се с какво да си облекча дискомфорта, докато дойде време за М и тест. Някоя правила ли си е баня със смрадлика? Облекчава ли? Не е постоянен, от време на време се появява, но предполагам знаете колко е неприятно.

# 158
Имах инфекция след раждането,много ми помогна смрадликата,но за гъбички незнам.Можеш да пробваш

# 159
  • На изток от Ада
Аз имах ешерия коли  не е гъба последната бременност слагах глобули, аб оправих се . Но ми изтекоха водите..... Това при мен. Пробвай със смрадлика, правила съм помогна ми. Аз нещо не сериозно ми се вижда АГ, може да бъркам. Бих питала и др.

# 160
Да се оплача - убедена съм, че съм с гъбички. Чух се с АГ и каза, че ако съм забременяла не е подходящо да започваме лечение и да приемам медикаменти. Чудя се с какво да си облекча дискомфорта, докато дойде време за М и тест. Някоя правила ли си е баня със смрадлика? Облекчава ли? Не е постоянен, от време на време се появява, но предполагам знаете колко е неприятно.
Полижинакса глобули много облекчават, мисля че са ок при начална бременност,но може да провериш. И аз имам сега и чаках да ми дойде, за да съм сигурна дали не съм бременна. Пия Макмирор и от него ми е гадно, но това ми даде АГ защото имам кандида албиканс и гарднерела. И ми даде и полижинакса локално - те винаги са ми помагали. Макмирора е през устата и той е вреден при Б. Иначе Идрозоил за миене като интимен сапун също помага - той е и за бебета подходящ май.

# 161
  • На изток от Ада
Аз снощи ми стана мъчно поревах си та ми олекна... Трудно е да искаш детенце.
Брата на Мм има дете, даже 2, но от две жени. Та малкото е такова сладурче кротко, ящно, не реве. То е на 1г и 6м, обаче от 2 е при свеки. Там е все в кошарата, тя и майка му толкова го гледа.
Аз съм толкова привързана, че не я разбирам как го остави... Чудя се защо на нея верно е по - голяма, верно се оправя. Но ми е гадно... Аз си казвам, че другите го заслужават повече, че имат подкрепа, че са уредени и здрави.
Чакам Мц четвъртък а или др седмица.
Тук има тема за подобряване на Мц Лф и О https://m.bg-mamma.com/?topic=1313724.msg44118541#new

# 162
AloveUnreal, намери си масло от чаено дърво. Много помага. Успех!
Отговора на АГ и на мен ми се струва несериозен. При бременност гъбички се лекуват. Даже бих казала, че са опасни.
Аз бих потърсил мнение на друго АГ и щях да настоявам за изследвания.

# 163
И аз да се оплача, и този месец не ме пропусна М. С 5 дни закъснение, така се надявах но..
Сега чакаме да свърши М и се залавяме пак за работа. Та по този повод имам въпрос, понеже не съм много запозната. След колко време неуспешни опити, трябва да се обърнем към специалист и изследвания? Опитваме от 5-6 месеца..

# 164
И аз да се оплача, и този месец не ме пропусна М. С 5 дни закъснение, така се надявах но..
Сега чакаме да свърши М и се залавяме пак за работа. Та по този повод имам въпрос, понеже не съм много запозната. След колко време неуспешни опити, трябва да се обърнем към специалист и изследвания? Опитваме от 5-6 месеца..

Под 35 години - след година. Над 35 - 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт