Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 678
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, ЧХГ ми е 13 като дават <1 за отрицатешен... може би няма да го бъде. Вярно,че е рано, но очаквах поне 30-40 за да има положителен уриниран. Май не е била истинска чертичка:(

# 451
AloveUnreal, може да има шанс! Виж след 2 дни как ще е, може да се е удвоило, а ти сигурна ли си кога е била овулацията ти?

# 452
AloveUnreal - чертичката не е била истинска, да, но очевидно има покачване на ЧХГ! Според мен още е рано! Ти спомена, че преди няколко дни си имала зацапване (2-3 дни, ако не се лъжа). Да предположим, че е имплантационно. Чак след като приключи имплантацията, започва да нараства ЧХГ, което значи, че може тепърва да е започнало!

Не губи надежда! Надявам се да не е биохимична и на следващото изследване да покажеш сравнително завишен резултат!

# 453
Със сигурност след 2 дни ще пусна пак, аз утре сутрин ще направя и нов уринирен тест. Много се надявам да нараства.
Благодаря за подкрепата.
So close няма как да съм сигурна за О. просто всеки месец я усещам и винаги ми идва 13-14 дни след това и по това съдя.

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 19:41 от AloveUnreal

# 454
И само да допълня още нещо: Аз съм имала точно същата изпарителна на писалката.. но ЧХГ си беше под 1. Така че - че има нещо, има. Че този тест не го е хванал - не го е (и няма как, при чувствителност 25). Но аз вярвам, че вътрешното ти усещане не лъже и след 2 дни ще пишеш отново с добра новина!

ПС по учебник, кръвен се прави 4-5 дни след имплантация минимум..така че ти стискам палци! Heart

# 455
AloveUnreal, това ЧХГ е доста преди закъснение, та е нормално да е още ниско.
Все пак 13 си е стойност над нормалното, така че за мен след два дена ще е поне 50.
Дарлинг наскоро беше с подобно ЧХГ, което от 17 скочи на 79 за два дена и ето, че бременността й си е напълно здрава.

Бременелките, отдавна не сте писали как сте, до къде стигнахте?

# 456
Момичета, сега погледнах датите и се чудя... На 19ти ще ходя да ми взимат кръв за контрола на TSH и т.н. Пада се 4ти ден от цикъла. Окей ли е да си пусна и половите хормони? Щото уж нали на 3ти ден се пускат, а не ми се иска да ме бодат два пъти два поредни дни.

# 457
Между 2ри и 5ти е най-общо, аз гледам 3, 4, нещо междинно. Но като ти разчитат tsh изрично кажи, че си била с М, за да се има предвид.

# 458
  • На изток от Ада
AloveUnreal, положителен е. Кръвният. Чакаме следващият на 48ч

# 459
Момичета, да ви питам за спермограмата - като ще я правим за първи път нормална или разширена? Имате ли представа разширената в Геника колко струва като информация? ММ още не се е възстановил, а то трябва един месец след пълно възстановяване, ама мен не ме свърта...
Стискам палци на всички, особено на ALoveUnreal! 🤗🤗💖😘😘

# 460
Sunshinegirl84, по мое мнение направете разширена. Ние така процедирахме и се радвам, защото имаше проблем. Така още в началото видяхме и получихме уж пълната картина.

# 461
  • На изток от Ада
Sunshinegirl, по - добре разширена.
Браво на мъжете ви, моят не би се навил току така.

# 462
В около 40% от случаите на безплодие причина е мъжкият фактор. Затова ми е странно как мъжете отказват да си правят спермограма. Определени ние сме по-дейни в това отношение. Моят също не искаше в началото, да не сме бързали, на 6-ти месец от опитите ни пуснахме и добре, че стана така - откри се проблем при него, който обяснява нещата. Така поне имаме време да реагираме и да взима добавки, ако е нужно. Иначе е стрелба в тъмното.

# 463
Моят всеки ден мр пита каква е вероятността той да е виновен. Иска му се да го успокоя, че няма как при него да е проблемът и че само аз трябва да се подлагам на разни интервенции, ама сори. Не става така.
След като дръпнах един стабилен рев с глас заради бременността на кумата, всеки ден пие добавки. Малко по-сериозно се отнася към нещата.
Ако до следващото ни прибиране в България не е станало, отиваме на СГ и нвмам никакво намерение да го питам дали иска. Ако се дърпа, за мен е ясен знак, че не иска деца и това ще е подигравка с моите чувства и емоции.

# 464
Sunshinegirl84, май по-добре разширена, ние в края на седмицата имаме час за такава в Надежда. Изобщо не ми се е налагало да го навивам, той е наясно, че проблем може да има и при мен, и при него, и при двамата или всъщност при никой. Даже вече няколко дни пуска гнусен хумор по процеса на даване на пробата, не знам как му хрумват тия неща, но ще ви ги спестя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт