На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 279
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте но всички тази година за първи път ще бъдем в Китен и по точно в хотел Панорама за хотела нямам притеснение.Интересувам се от друго цени на чадър и шезлонг тази година. Или да си нося на свободната зона

# 121
  • Сф
Здравейте но всички тази година за първи път ще бъдем в Китен и по точно в хотел Панорама за хотела нямам притеснение.Интересувам се от друго цени на чадър и шезлонг тази година. Или да си нося на свободната зона
Не пречи да си вземете чадър, ако сте с кола. Кеф ти ММЦ, кеф ти Перла..

# 122
Мъжа ми не обича да ходим с кола по плажове.Паркира ме колата и чак като тръгнем я палим. Затова се интересувам от цени на южния плаж чадър и шезлонг

# 123
Мъжа ми не обича да ходим с кола по плажове.Паркира ме колата и чак като тръгнем я палим. Затова се интересувам от цени на южния плаж чадър и шезлонг
7 лв. чадър и 7 лв. шезлонг на Южния плаж.

# 124
Благодаря

# 125
  • Стара Загора
На южния има свободни зони даже и в началото на плажа, ако не ви се носят дълго плажните принадлежности. Може да се види на камератa Ние нямаме проблем да си носим нещата повечко време и плажуваме около Веселия бар - по-спокойно е.

# 126
  • София
Здравейте, мисля да ходим на Китен. От прочетеното хвалите Панорама. Хубав ли е наистина - с две деца сме. Били сме преди 6-7 години на Китен в хотел БОрис мисля, че се казваше. Искам да сме близо до южния плаж. Харесва Ми повече от другия. Хубав обзавене апартамент търсим. Не със стари мебели.

# 127
  • Сф
Да, хубав е  . Всичко е ново.

# 128
  • София
Има вече снимки на Куин Нели във визит. Както предположих, засадили са трева и са почистили басейните.
В букинг има повече снимки, вижда се фитнес и детска площадка, на заден фон и игрище.
https://www.booking.com/hotel/bg/queen-nelly-park.bg.html?label= … ble_property_sr=1

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 09:51 от Maidenly

# 129
  • София
В Панорама няма място, друг с олинклузив или хотел със заведение, защото не ми се обикаля с деца за храна.

# 130
Като им гледам снимките от блок масата, ясно колко е добре. 3 салати снимани под 5 ъгала.

# 131
Наели са фотограф поне Grinning

# 132
  • В.Търново
Има вече снимки на Куин Нели във визит. Както предположих, засадили са трева и са почистили басейните.
В букинг има повече снимки, вижда се фитнес и детска площадка, на заден фон и игрище.
https://www.booking.com/hotel/bg/queen-nelly-park.bg.html?label= … ble_property_sr=1
Мисля, че тези, които са с резервация за юли, август и я отмениха, избързаха.
Иначе храната не е толкова разнообразна. Но и за тази цена на нощувка е приемливо.

# 133
Снимките около хотела са яко бутани професионално. За мен този хотел отвори в незавършен вид и като питаш нещо само се усмихваха и вдигаха рамене...Толкова много неща имат да оправят, че и такива без замисъл направени, че който си е отменил резервацията само е спечелил!

# 134

Файда, храната им изобщо не отговаря не 4*,5 основни даже не бих казала, че са и. Всяка вечер спагети гледам, кебапчета, картофи задушени....

Общи условия

Активация на акаунт