На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 142
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
Както казва и Бонго - готвачът прави заведението. Не името.
Мин.лято прескочихме от Приморско да хапнем пици при Пацо, ма Пацо го нЕмаше , една млада гърла беше....не ги доядохме даже....

# 241
Сега се сетих за още две люлки + пързалка , които са след автогарата като се върви по улицата в посока плаж Атлиман, падат се отдясно след като се подминат едни захлупени магазинчета ( май са за стоки на едро).
Да, сещам се къде са, те са мисля че една пързалка и една люлка, имаше и пейчици около тях. Баткото ни е на "почти" 8г (както обича той да казва), и му е все тая от пързалки и люлки, но дребната бандитка е 3г маймунче, и първия въпрос където и да идем е: тук има ли пързалки?!?!
Тези до южния плаж не се сещам обаче, ще трябва да ги потърся.
Благодаря ви....

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 08:45 от шанън лий

# 242
  • Буркина Фасо
Много разочароващо. От почти 20 години сме всеки август в Китен, верно, че стария собственик я преотдаде бирарията на едни младежи, преди пандемията, но чак до там да са я докарали.... Жалко.
точно за това става въпрос.
стария собственик на Елит го преотдаде на друг  и от Топ заведение  стана посредствено.
смени се готвача и персонала.

Тези до южния плаж не се сещам обаче, ще трябва да ги потърся.
Благодаря ви....
в ляво преди да почнеш да слизаш по стълбите към плажа

# 243
Кои заведения препоръчвате тип кръчма, не че ще тръгнем да сядаме, но с нас ще идва и брат ми и снаха ми, а те са без деца и някоя вечер ще искат да разпуснат някъде. Ние когато сме ходили без деца сме сядали тук-там, не че имам лоши впечатления, храната си я биваше, но имаше места където порциите бяха малки. Единствено Сръбската скара, дето е на главната Атлиман миналата година малко се бяха поизложили с месата. Бяха жилави, недоизпечени, а брат ми си беше взел наденица от която после два дни имаше тоалетни неприятности. На кръчма сме сядали на Лагуна, вкусно е, богато меню, препоръчвам го за някоя вечер в която да се разнообразите, цените си бяха скъпички, но за един път става. Също и на бирария Лазур сме хапвали, биваше; На Златна котва имаше вкусни порции шаран и салатите им бяха големи; На Камея пък чакахме с часове да ни донесат храната, но пък беше вкусна;
P.S. не ме питайте как им помня имената, имам такава способност  да запомням имена, но не и цифри

# 244
Ресторанта на хотел Бодуров, особено вечер на верандата с гледка към морето

# 245
Аз пак досаждам, но има ли някой който е бил това лято в ЕОС, за да сподели как е храната, обстановката, басейна как е. Далеч съм от мнението, че ще се угояваме, но все пак да е прилично, и да не ядем кренвирши за закуска и вечеря (понеже и на това сме попадали в БГ хотели).

# 246
Шанъл лий, бях в Китен края на юни, ЕОС не беше отворен. Басейна не беше пълен и двора занемарен. Даже се учудих, защото имаше оферти за хотела по това време и там го бях срещала.  Изглежда доста хмм, нискобюджетен, не бих имала големи очаквания относно храната. Басейна е малък, дворчето също. Това са мои наблюдения отвън, не съм го посещавала.
Имай в предвид, че Атлиман е на около километър, а Централния около 2км.

# 247
  • Буркина Фасо
Аз пак досаждам, но има ли някой който е бил това лято в ЕОС, за да сподели как е храната, обстановката, басейна как е. Далеч съм от мнението, че ще се угояваме, но все пак да е прилично, и да не ядем кренвирши за закуска и вечеря (понеже и на това сме попадали в БГ хотели).
чудя ви са защо не отсядате някъде на хотел/къща за гости и да не сте обвързани с изхранването ?
на толкова много места в Китен може да се храните когато си искате и каквото поискате.

# 248
Шанъл лий, бях в Китен края на юни, ЕОС не беше отворен. Басейна не беше пълен и двора занемарен. Даже се учудих, защото имаше оферти за хотела по това време и там го бях срещала.  Изглежда доста хмм, нискобюджетен, не бих имала големи очаквания относно храната. Басейна е малък, дворчето също. Това са мои наблюдения отвън, не съм го посещавала.
Имай в предвид, че Атлиман е на около километър, а Централния около 2км.

Ние сме отсядали в него преди 5-6 години, но до колкото чух собственика се е сменил (не знам колко е вярно). Тогава сина ми беше на годинка някъде, и не ни беше нужен басейна, но мъжа ми влизаше всеки следобед и беше доволен. Храната помня, че беше разнообразна, но имаше дни в които бързо свършваха нещата.
За плажовете така или иначе ходим с кола, не ни пречи отстоянието.
Учудвам се, че края на юни все още не е работил, чак се притесних какво ще заварим.  Confounded
Ако някой друг е минавал от там или е бил в него да пише, че нещо взех да се плаша.

# 249
  • София
Здравейте, а маршрута на влакчето до Приморско дали е променен? Миналата година първата спирка беше около Ариана, имаше и табела с разписание. Днес гледам, че продължи в посока автогарата? Знаете ли къде спира?

# 250
чудя ви са защо не отсядате някъде на хотел/къща за гости и да не сте обвързани с изхранването ?
на толкова много места в Китен може да се храните когато си искате и каквото поискате.

Отсядали сме и на места без изхранване в Китен, хранели сме се на доста места из градчето, просто тази година решихме да си спестим ходенето сутрин и вечер наляво надясно заради децата основно. Просто ми беше любопитно за конкретния хотел как стоят нещата.

# 251
Да дам отзив за хотел Панорама.На първо четене не ми хареса.Тесни стаи,малки тераси ,няма масичка вън,само един стол.Басейн външен дълбок.За дете на 8 год.не става.А другия е бебешки малък.Джакузито изобщо не работи.Храна посредствена.Няма табли да си носиш храната всичко на ръце по 15 пъти се връщах.Не ми хареса храната .Има 4 ястия.4 десерта.Плажа близко но на връщане е по нанагорнище.От другите стаи всичко се чува.
Стаята ни с гледка към басейна и морето -шумно ,не мога да си почина ,деца реват.Няма пица или сладолед между храненията,само сок и кафе.

# 252
Да дам отзив за хотел Панорама.На първо четене не ми хареса.Тесни стаи,малки тераси ,няма масичка вън,само един стол.Басейн външен дълбок.За дете на 8 год.не става.А другия е бебешки малък.Джакузито изобщо не работи.Храна посредствена.Няма табли да си носиш храната всичко на ръце по 15 пъти се връщах.Не ми хареса храната .Има 4 ястия.4 десерта.Плажа близко но на връщане е по нанагорнище.От другите стаи всичко се чува.
Стаята ни с гледка към басейна и морето -шумно ,не мога да си почина ,деца реват.Няма пица или сладолед между храненията,само сок и кафе.

Ужас, как искат да печелят тези собственици, провалят почивката на хората, които са спестявали цяла година, за да заведат децата си на така чаканата почивка. Жалко наистина, съчувствам ви. Ако сте били чрез агенция имате право да им се оплачете, дори и в Букинг може да пишете на администраторите.

# 253
  • Сф
На нас ни хареса всичко. Малки стаи? Не сте била в Ариана и Рилена. За тия пари и инклузив в Китен е ок. Най - доброто според мен. Това е от типа инклузиви като в почивни станции, не знам как да го нарека 2*. Изобщо не е от типа на хотели 4*  Интересно защо не сте проучили къде отивате.. Мин година беше много добре за цената си, сега не следя . Влече ме Слънчев бряг нещо. Дайте пак отзив за Маджестик, как се колебая само..

# 254
Поне във ФБ са писали "закуски, обяди и вечери", а не "ол инклузив".
Интересно ми е какво е качеството и количеството на предлаганите бира и вино.

Общи условия

Активация на акаунт