На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 198
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Днес плажа "Атлиман" залят . Как е на др.плажове?

https://weather-webcam.eu/webcam-ot-kiten-ujen-plaj-live-na-jivo-online-kiten/

Кои други, то само южния остана - на камерата горе може да видиш как е в момента там.

# 286

Леле, първите три реда чадъри са под водата
https://weather-webcam.eu/webcam-ot-kiten-severen-plaj-live-na-jivo-online-kiten/

# 287

Леле, първите три реда чадъри са под водата
https://weather-webcam.eu/webcam-ot-kiten-severen-plaj-live-na-jivo-online-kiten/

Ужасно е.
Гледам на южния плаж няма много хора  , Макар там  да не е намокрено?!

# 288
Ами вървете и вижте как е на южният, няма и 10 минути път е до там от северния.....
Какво толкова странно, че е залято..не е нещо невиждано все пак. На Поморие преди години пак така стана, докато си плажувахме.
Чак пък ужасно..не е цунами.

# 289
За да са заляти три реда с чадъри, значи в нормално време, първият ред е почти във водата. Не съм видяла още на живо какво са сътворили. Заминаваме след 20-ти август.

# 290
За днес е имало предупреждения за силен вятър плюс вълнение на морето. Природа, какво да правиш..

# 291
  • Буркина Фасо
за да са заляти значи е имало високи вълни при силен вятър.
от дни предупреждават за това - за вълни до 3 и повече метра като на това са изложени плажовете със североизточно изложение. от Приморско до Китен плажа  е точно такъв.

# 292
Природа, какво да се прави, важното е да няма някой пострадал, преди години на червен флаг, разхождайки се около плажа в Черноморец, станахме свидетели на един баща, който разхождаше детето си (4-5 годишно) около водата, и една вълна буквално ги завлече навътре, все едно ги грабна, струпахме се хора, спасителя тръгна да ги вади, късмет беше, че всичко приключи благополучно, но страха в очите на бащата никога няма да го забравя....

# 293
  • София
Като гледам животът отново си тече спокойно на Атлиман все едно нищо не е било. Вчера го видяхме залят. Днес на къмпинга, на който сме, наблизо, все още флагът е червен. И миналата година през август случихме на много червени флагове, но тази година май зелен тук не сме виждали. Два пъти ходихме на Китен на плаж, определено морето е по-спокойно там, но в сравнение с юли не толкова чисто. Има доста съчки и водорасли. Може и заради вълнението да е.

# 294
На южния плаж днес се къпаха хората..на камерите погледнах към 14ч. Там знамето не е било червено...не видях поста, но хора имаше доста навътре...та мисля бил е не червен флага..

# 295
Здравейте, някой тази година бил ли е в хотел Елмар

# 296
  • София
Искам да предупредя тези, които са избрали да пътуват до Китен с влак до БС и после с маршрутка. Преосмислете избора си. От БС до Китен е кошмар с маршрутките, първо тръгват си по преценка на шофьора, може по-рано,ако е пълен, може и по-късно ако не е пълен. Отношението е на див ирландски селянин. Най-страшно е шофирането, рискови изпреварвания, все едно вози товар, оправданието, чака ме друг курс. В маршрутката правостоящи, багаж навсякъде, никога повече. Или директно с автобус, или не в Китен. Знам, че сега ще кажете че съм от автобусна фирма. Ами не съм, ако бях нямаше да ползвам влак и после маршрутка.

# 297
Ахъм...като Шумахер караше преди 2г. С детето бяхме с влак до Бургас, после бусчето...ахъ ахъ да почнем да повръщаме, че бяхме седнали най-отзад. За капак зад шИфИора точно беше някво лапе 5-6годишно с баба му, лапето с едно сомбреро, право, хванало се за седалката на шофьора..викам ей ся сомбрерото ще се залупи в лицето на шофьора и отидЕ коня у рЯката Sweat Smile
Баят екстремно си беше.
Викам Синко, за малко накрая да се провалим / визирам повръщането от карането/...Nerd

# 298
  • Сф
Добре че казахте. Че ще пращам детето от Бургас. Рейс голям няма ли? От Бургас? Само маршрутки ли са?
Ако е така, ще скочим да си я вземем.

# 299
Бусчета бяха 2020г, точно до жп гарата са наредени. Удобно е, сризаш от трЕна и хоп, веднага на бусчето.
Не помня на връщате как беше, до Бс...
Сомбрерото беше на отиване Satisfied
Да седне отпред и да се държи здраво..

Общи условия

Активация на акаунт