На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 192
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Втори ден сме в х-л Панорама.Храната бива ,но не мога да кажа ,че е супер.Тя и миналата година така си беше.Аз понеже съм по -претенциозна ,не ми допада но на моите хора -да.Хотела е фул,много малки деца има.Външния басейн е със студена вода.На плажа /свободна зона/още от сутринта е пълно.Хавлии на 3 ден  ще сменят.
А има ли анимация за децата? Четох, че Юни е имало само една аниматорка и са били затруднени с намирането на още персонал?

# 556
Две сутрини подред ходя на южния плаж, до "Сен тропе". Вчера сякаш бе по-спокойно, но днес беше лудница.

# 557
Няма детска анимация,има само някаква музика бебешка в бебешки салон с играчки в Панорама.Водата в морето е мръсна ,пълна с медузи.Иначе не е толкова студена ,особено следобед е много добра.

# 558
В коя част на плажа са медузите?
Посещавам през последните дни зоната северно от Сен Тропе и там е чисто.
Може да има някоя с размер на капачка от боза, но това е поносимо.

# 559
На Атлиман е чисто, няма фауна Grinning

# 560
Южния беше с медузи вчера и оня ден Днес не съм видяла .Водата вече е чай.И сме г@з до г@з на плажа.Чужда реч не долавям,май сме само нашенци Grinning

# 561
Ама разбира се. Слънчасал съм съвсем. Не знам защо съм написал "Китен". Ще се редактирам.
направо ме побъркА  Smiley
аз го посещавам всяка година. и карта за лоялен клиент имам. Smiley

Миналата година тук от темата разбрах за него, и разбира се го посетихме като отидохме, бях суууупер доволна и от храна и от отношение и от обстановка...от всичко. За съжаление само веднъж ни се отдаде възможност докато бяхме там, но тази година живот и здраве да е, мисля да си го посещавам всеки ден за обяд.

# 562

Изчетох всички коментари но не открих нищо ,аз резервирах  този хотел за края на юли имате ли отзиви за  храна  и стаи  , а плажа пише че е в близост мисля южният  не съм ходила на него само на Атлиман. Всякаква информация  би ми била от полза .Благодаря ви предварително.

# 563
  • Буркина Фасо
далечко е от южния плаж Smiley
тази година е нов готвача. храната може да е по-добра или по-лоша спрямо предишни години Smiley

# 564
Здравейте 🙂 След 3 дни ще пътуваме за Китен за рождения ден на дъщеря ни. Ще бъде изненада. Може ли да препоръчате заведение в което ще може да се съберем и да хапнем вечерта без силна музика? Подходящо за дечица 🙂
Благодаря предварително 🌞🌞🌞

# 565
Препоръчвам ви Патая, страхотно местенце, всяка година като ходим задължително едната вечер изкарваме там. За деца е много подходящо.

# 566
Няма такова място.
В Патая храната не е лоша, но “подходящото” за деца място е ужасно! Миналото лято имаше един счупен, разпадащ се батут, който беше с оголени пружини и скъсана мрежа. Имаше и една счупена клатушка, която работи с монети. И този “детски кът” е до входа на тоалетните.
Ако дават и мач по ТВ, го пускат и можете да си представите каква врява е.

# 567
Препоръчвам Ви Бистро Тропикана на Китен - отлична храна, учтив персонал и няма силна музика Wink

# 568
Някой има ли впечатления от къща за гости “Пролет”? Намира се на улица “Урдовиза”, според Гугъл мапс някъде много близо до южния плаж.

# 569
  • Буркина Фасо
сравнително тихо място е - поне до сега е било такова.
10-на мин. до плажа

Общи условия

Активация на акаунт