На море в Китен - 2022/2023 г.

• 68 965
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Миналата година бирата на плажа в Слънчев бряг беше 5 лв, Аперол 15 лв. Чадър с 2 шезлонг бяха 15 лв, сега чета, че всяко е по 9 лв. Скъп сезон се очертава, а дали ще е пълно с народ, както беше 2020 г. - не знам.

# 151
Високи са цените като за Китен. Да се сравнява със Слънчев бряг и др.така по-елитни курорти, не ми се струва правилно...

# 152
В Китен винаги е било по-евтино, особено по това време, по-евтино от съседните Приморско и Лозенец дори. Тук сезонът реално започва на 1 юли.
Имайте предвид, че "Патая", която споменах е една от масово посещаваните кръчми именно заради добрата си кухня на добри цени.
Вчера приятел посетил едно от заведенията на брега, в което преди отсядахме често и каза, че с изключение на обедното меню, другите цени са осезаемо завишени и повече няма да повтори.
Снощи и на мене ми направи впечатление, че дори и на заетите маси хората не са поръчали кой знае какво.

Мене ме дразни и друго, но то си е масово - търсенето на възможно най-нискокачествените продукти за закуската към хотелите. Аз лично предпочитам една ябълка или ако ще да е една домашна мекица, колкото и да е вредна, пред сложени 5-6 ментета, които да се чудиш да ги хвърлиш ли или все пак да си накажеш тракта (зер Ганьо пари е дал). Панорама на имитиращите продукти.
Проявява се уникалният талант да се открият по-големи ментета от продаваните и по магазините.
В крайна сметка голяма част от тази храна се хвърля и никой не печели от голямото надлъгване.
Порцийка мед би струвала не повече от 10 ст. по цени на едро, обаче родните снабдители също хакат имитация, която и тя няма как да им излиза съвсем без пари, т.е. около 5 ст. са на далавера от цялата работа.
Като се съберат няколко такива хитрини да става 5 лв. разликата. При 100 лв. цена на стая ми се вижда супер дребнаво. Още повече ефектът от цялото това напъване за икономии отива на кино като им вдигнат тока.

# 153
  • Буркина Фасо
Миналата година бирата на плажа в Слънчев бряг беше 5 лв, Аперол 15 лв. Чадър с 2 шезлонг бяха 15 лв, сега чета, че всяко е по 9 лв. Скъп сезон се очертава, а дали ще е пълно с народ, както беше 2020 г. - не знам.
аз не мога да разбера защо да не можеш да си вземеш само 1 чадър без шезлонгите ?
вместо да дам парите на тях за чадър те ме принудиха да си купя собствен. Smiley
така не се привличат клиенти.

# 154
И се изплати бързо този личния чадър, налЕ... за един ден, тъй като гледам цифрите Satisfied

# 155
  • Буркина Фасо
И се изплати бързо този личния чадър, налЕ... за един ден, тъй като гледам цифрите Satisfied
ами 10 дни по 7 лв. , които не ги дадох за тях миналата година стигнаха да купя голям чадър за мен.
мога да го ползвам и тази година. те пак няма да ми вземат парите.
при положение, че повече от половината места не са заети равносметката им не би била добра.
а аз няма да давам повече пари за дрънкулки. ще останат за биричка. Smiley
не ме интересува за тях, но аз съм на кяр.

аз не бих се надявал храната от минали години да е сходна с тази от сега.
важен е готвача.  ако тази година го няма  доброто качество от предишните години ще е пожелание.

# 156
Втори чадър купих аз оня ден, от спестеното Grinning..подновявам снаряжението.../как се пише??.../..

# 157
За протокола - от обедното на  "Вълчан войвода":
- пилешка супа - 3,99;
-  чийзкейк - 5,40(по памет)
Не е дегустирано, само минавах.

# 158
Здравейте, предстои ни почивка на от 15 юли . Трета година ще сме в Китен, много й хареса лунапарка на дъщеря ми. Пуснати ли са в действие вече всички съоръжения? Има ли блъскащи колички, те са ни приоритет.Преди Китен ходехме в Созопол, но заради детет и блъскащите колички се преориентирахме.Какви саим цените, миналата година мисля бяха по 5 лв всички забавления в лунапарка? Ходим на Южния плаж, имаме се 4 чадъра, правим си шатра Laughing,хапвахме и бира си взимаме от заведението Кораб не му зная името, миналата година беше с нормални цени.

# 159
Един малък юнак от другите гости на хотела врънкаше баща си да ходят на блъскащите колички, значи има и тази година.
П.П.: Преди малко моите хлапета се върнаха от ресторанта на "Бодуров". Суфлето от обедното било 4,90 лв, което е доста по-евтино от новите цени в родното ни място.
Обедното меню било с по-високи цени от миналата година, но като цяло не било нещо убийствено.
Само тази бира от 4 лв. не мога да я приема още Laughing

# 160
Здравейте. Двата плажа един от друг на колко минути пеш са? На кой от двата плажа ви харесва повече? И последен въпрос Simple Smile) Лесно ли може да се намери място за паркирване на колата и да нв мърда 6 дена от там? Благодаря за отговорите Simple Smile

# 161
  • Буркина Фасо
Здравейте. Двата плажа един от друг на колко минути пеш са? - 10-на
На кой от двата плажа ви харесва повече?  - южния
И последен въпрос Simple Smile) Лесно ли може да се намери място за паркирване на колата и да нв мърда 6 дена от там? - за мен ДА.
 Благодаря за отговорите Simple Smile

# 162
В "Лагуна" наливната "Загорка" е все още 3,40 лв. Smile
Скрит текст:
В знак на съпричастност компанията унищожи 17 броя плюс още няколко от други марки. И ние доволни, и собствениците доволни.
Спагети "Болонезе" 8,90 (миналата година бяха 6,90, ако не се лъжа).
Голяма "Капричоза" 12,60
Брауни със сладолед 6,50
Чаша вино 4,50.
Бутилка вино 22-23 лв.

Разстоянието от северния до южния плаж е 1100 метра.
На мене лично ми харесва повече северния плаж, заради по-спокойната и по-чиста вода и ситния пясък, но пък тук е по-пренаселено. Южният плаж се почиства добре през последните години, по-голям е има повече свободни зони.

Места за паркиране - според зависи през кой период и на кое място. През последните години разшириха някои улици и направиха още паркоместа, но през силния сезон в някои райони ще е трудно да немерите място до хотела.

# 163
  • Plovdiv
Здравейте, някой има ли информация дали на къмпинг Витоша 1 се допускат домашни любимци? Благодаря предварително за инфото! Слънчево и безгрижно лято!

# 164
  • Буркина Фасо
Здравейте, някой има ли информация дали на къмпинг Витоша 1 се допускат домашни любимци? Благодаря предварително за инфото! Слънчево и безгрижно лято!
имат тел. за информация.0888 55 88 10

Общи условия

Активация на акаунт