На море в Китен - 2022/2023 г.

• 69 090
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
Шанън, а как са цените на това заведение "При Веси" на плаж Атлиман?
Бащатко, ако супата е от обяд на същия ден, няма проблем.
Въобще ще се радвам на информация за бюджетно решение за хранене в Китен, но и свързано с прилично качество.

# 211
Шанън, а как са цените на това заведение "При Веси" на плаж Атлиман?
Бащатко, ако супата е от обяд на същия ден, няма проблем.

По принцип хич ме няма да помня цени, но бяха много прилични, всеки ден обядвахме при нея, витрините бяха препълнени по което и време да идеш, а какви супички имаше...мммм..... мусака, ориз с пилешко, тиквички, чушки...абе всичко що го ядем и у дома, всякакви гарнитури, десерти.....евала на жената. Върти ми се нещо от сорта на 4лв супата, но да не те излъжа без да искам. Дали още е там не знам, някой ако знае нещо да пише, наистина с две ръце съм ''ЗА'' там да обядвате.

# 212
  • В.Търново
Имаше оферти за Кремиковци когато правих нашата резервация, но не обърнах внимание за подробности. Миналата година наши познати отседнаха там и бяха доволни, но едната камериерка им казала, че за тази година не знаела дали ще я извикат понеже сменяли собственика.
Всеки път се убеждавам, че хората са много различни. Едни твърдят, че не са доволни от Кремиковци, нито от стаите, нито от храната, вие твърдите друго.

# 213
Имаше оферти за Кремиковци когато правих нашата резервация, но не обърнах внимание за подробности. Миналата година наши познати отседнаха там и бяха доволни, но едната камериерка им казала, че за тази година не знаела дали ще я извикат понеже сменяли собственика.
Всеки път се убеждавам, че хората са много различни. Едни твърдят, че не са доволни от Кремиковци, нито от стаите, нито от храната, вие твърдите друго.
Не го твърдя аз, не съм ходила, предавам думите на приятели. Аз съм изброила къде съм била, и какво ми е мнението.

# 214
Къде може да се купят хубави миди пане и калмари? Снощи си купихме, но то нямаше мида един тон панировка....

# 215
Очарована съм от Южния плаж! Много спокойно, няма много хора, а водата е чиста, пясъкът също. Идеално за деца! Има големи площи от неплатени зони.

# 216
Очарована съм от Южния плаж! Много спокойно, няма много хора, а водата е чиста, пясъкът също. Идеално за деца! Има големи площи от неплатени зони.

Мдаааа...ако нямаше стълби, щеше да е топ ъф дъ топа ....и аз много го харесвам...

# 217
  • Сф

Мдаааа...ако нямаше стълби, щеше да е топ ъф дъ топа ....и аз много го харесвам...
Няма да минавате по стълбите , а по наклона Simple Smile
Тет, ти си за Влас като гледам, там що стълби има....

# 218
  • Буркина Фасо
на нея и е трудно "изкачването" когато излиза от морето и стъпва на брега.
това са цели 20 см изкачване  rotfImbo

# 219
Недей тъй, да не те застигне и теб. Един етаж стълби ми предела сега, особено след скъсан менискус и дълго време без  да бъде опериран. Старост, не радост.

# 220
  • Буркина Фасо
не съм посочил в отговора си теб.
+ това -  teta75 е като сърне Smiley

# 221
Не ме разбра...мрънкалото много мрънка и ми образува нерви. За справка тва не съм я, а детето...начи като стар дядо ги нарежда, ама от ония сърдитите...мрън мрън, уморих се, ох, ах....и тъй цяла почивка...това не аз, да уточня пак...

Не знам за де сме...ей го, в Приморско южния е пак по мой вкус, ма там по един въжен мост се минава. Като понеса един огромен лебед, и като чакам чакам и правя място насрещните да минат, па като видя че никой едно мерсаж не казва, кат се ядосам, като се понеса напред с него..и почвам да ги мятам през моста, нахалниците..../това само в мислите ми, де, но как ми се искаше да ги нахвърлям в реката самооо Joy/...ма с тоя мост не ме кефеше. После прочетох че баш там се изливал и канала...и отпадна и това място...

В Китен са стълбите....

Сега съм в Поморие..тук па ми духа много Joy

Не знам за къде съм и аз ....

# 222
  • Далечният изток
Някакви пресни отзиви за хотел "Ариана?
Ако е писано назад, извинете ме, просто не мога да изчета цялата тема...

# 223
За стълбите на Южния не знам, обаче на Атлиман, от към къмпинг Китен мисля че се води, се минава през едно вирче, има някакво дървено мостче ли е какво е, обаче когато вирчето го покрие няма минаване просто. Миналата година се спускахме с децата през скалите отгоре, ужас беше, така че това със стълбичките на южния си е направо лукс 😆
А миди продават на главната улица Атлиман, в едно като бистро, но не му знам името, помня че онази каляска дето правят ретро снимките е до него. Взимала съм от там, не бяха лоши, въпреки че тогава опитвах за първи път и нямах база за сравнение 😁

# 224
Бирария Златна рибка се казваше мисля, капанчето до каляската, винаги сервират в пластмасови тарелки, но са вкусни всички храни, които предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт